Libnet.ro
UNICEF

19:00

Romania pune la dispozitia cercetarii cea mai mica cota din PIB la nivelul UE

România Liberă România Liberă,
Romania pune la dispozitia cercetarii cea mai mica cota din PIB la nivelul UE

Romania pune la dispozitia cercetarii cea mai mica cota din PIB la nivelul UE, chiar daca tara noastra a alocat in 2013 suma de 558 milioane de euro pentru proiectele de cercetare si dezvoltare, peste sumele cheltuite de Bulgaria, Croatia sau Luxemburg. continuă pe România Liberă

New York Times face portretul sefei DNA: Aceasta femeie calma a devenit cea mai temuta si, pentru unii, cea mai detestata din Romania

Jurnalistii cotidianului american New York Times au realizat un portret al Laurei Codruta Kovesi, sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), institutie despre care scrie ca duce o campanie neasteptat de sustinuta impotriva coruptiei, o chestiune fierbinte in contextul alegerilor prezidentiale din Romania. Kovesi este descrisa ca cea mai temuta persoana din Romania si, pentru unii, cea mai detestata.

Eurostat: Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul al treilea

Romania a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai mare crestere a Produsului Intern Brut PIB) din Uniunea Europeana UE), de 1,9% fata de trimestrul anterior, si a doua in ceea ce priveste evolutia PIB fata de aceeasi perioada din 2013, dupa Polonia, potrivit datelor publicate de Eurostat.

VIDEO. Darius Valcov: Eurostat a confirmat datele INS. Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE

Comparativ cu trimestrul al treilea din 2013, economia Romaniei consemneaza al doilea mare avans din UE, de 3,3%, dupa Polonia 3,4%). in spatele Romaniei se afla Marea Britanie cu o crestere de 3%), Ungaria, 3,1%) si Lituania 2,6%). Germania, cea mai mare economie din UE, a inregistrat o crestere de 0,1% a PIB-ului din trimestrul al treilea comparativ cu trimestrul precedent si de 1,2% fata de trimestrul al treilea din 2013.

Dambovita, judetul cu cea mai mare suprafata de culturi de legume calamitata din Romania

Peste 3. 200 de hectare de culturi agricole au declarate calamitate in Dambovita. Declaratia a fost facuta de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la Voinesti. Dambovita are, astfel, cea mai mare suprafata calamitata de culturi de legume din tara.

Klaus Iohannis, la Sibiu: Cea mai placuta surpriza a fost prezenta extraordinar de mare la vot

Presedintele ales Klaus Iohannis a ajuns, luni seara la Sibiu, unde s-a intalnit cu sotia si colegii de la Primarie. La intratea in institutie, el a afirmat ca cea mai placuta surpriza a fost prezenta mare.

Media zilnica a scazut la 400 de contracte/sedinta, in cea mai slaba saptamana din acest an

La Sibex, saptamana 10-14 noiembrie a fost cea mai slaba de pana acum din anul in curs, cu un total de numai 2028 de contracte.

Record: Cea mai mare cina traditionala de Craciun a fost organizata in Venezuela

Noul record Guinness pentru cea mai mare cina traditionala de Craciun a fost stabilit sambata, la Caracas, iar ministrul Alimentatiei din Venezuela a pus acest succes pe seama revolutiei socialiste din aceasta tara, informeaza Mediafax.

Cea mai scumpa femeie din Rusia: Elvira Nabiullina, guvernatorul bancii centrale, a cheltuit 70 de miliarde de dolari ca sa apere rubla

Elvira Nabiullina, guvernatorul Bank Rossii banca centrala a Rusiei, a fost acuzata in cadrul unei dezbateri din Parlament ca este cea mai scumpa femeie din istoria acestei tari, dupa ce institutia a cheltuit mai bine de 70 de miliarde de dolari pentru a sustine rubla, in conditiile in care Rusia este afectata de sanctiuni internationale si de scaderea pretului petrolului.

FOTO Lectie civica. Doi studenti romani din Canada merg pe jos peste 100 de kilometri pana la cea mai apropiata sectie de votare

Doi studenti romani din Vancouver vor sa demonstreze ca distanta nu reprezinta o problema pentru cei ce vor sa voteze si merg pe jos, mai bine de 100 de kilometri, pana la cea mai apropiata sectie de votare.

Verdictul analistilor: Cea mai dezechilibrata campanie electorala. Ponta a indus ideea de candidat dorit de toata lumea, iar Iohannis a fost reactiv

Analistii politici contactati de Adevarul sustin ca am asistat la cea mai slaba, dezechilibrata si agresiva campanie electorala din ultimii 25 de ani.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )