Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cel mai redus rulaj din ultimele doua saptamani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai redus rulaj din ultimele doua saptamani

Bursa de la Bucuresti a coborat vineri cu 0,45%, ultima sedinta a saptamanii fiind caracterizata de volume de tranzactionare in scadere, astfel ca lichiditatea a atins cel mai redus nivel pentru ultimele doua saptamani. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 150 persoane cercetate in ultimele doua saptamani pentru infractiuni economice.

Politistii au descoperit in ultimele doua saptamani 150 de infractiuni economice, pentru care sunt cercetate 154 persoane, cele mai multe pentru evaziune fiscala, fals in inscrisuri si inselaciuni in relatiile comerciale, potrivit Politiei Romane, potrivit Mediafax. Dintre cele 150 de infractiuni depistate de politistii de la investigarea fraudelor in perioada 24 noiembrie - 6 decembrie, cele mai multe au fost de evaziune fiscala 49), fals in inscrisuri 31) si inselaciuni in relatiile .

Eduard Hellvig: PNL a obtinut cel mai mare scor din istoria partidului, de 30%

Scorul de 30% obtinut de PNL la alegerile parlamentare din 9 decembrie este cel mai mare din istoria formatiunii politice, a declarat secretarul general al Partidului National Liberal, Eduard Hellvig, luni, la Antena.

Tecau: 2012 a fost cel mai bun an din cariera mea

Tenismanul Horia Tecau a declarat, sambata, ca 2012 a fost cel mai bun an din cariera sa, cu performante marcante si incheiat in top 10 ATP la dublu, mentionand ca isi doreste sa castige un titlu de Grand Slam impreuna cu noul sau partener de dublu, Max Mirnai.

Experimentul Gabriel Biris - Cat obtine o lege misto in cel mai bogat colegiu din tara?

Avem: 1) Cel mai bogat colegiu din Romania / 2) Un candidat fara pork care promite cumintenie fiscala si politici inteligente, aplicabile pentru toate tara, nu doar pentru colegiul sau / 3) Mesaj ajuns la multi alegatori. Ce procente obtine Biris? Pariuri?.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ecaterina Andronescu, cel mai mare scor din tara: Vezi ...

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a obtinut cel mai mare scor, intr-un colegiu, adica 68% din voturi. Ea va merge in Parlament alaturi de alte nume cunoscute din USL care au castigat alegerile in Capitala si judetul Ilfov. Printre ei se afla Ludovic Orban, Corneliu Dobritoiu, Gigi Becali si Gabriela Vranceanu Firea, potrivit b1. ro. In Sectorul 1 al Capitalei, USL ii trimite in Parlament pe Titus Corlateanu, Calin Popescu Tariceanu, Ludovic Orban sau Vlad Nistor. In sectorul 2 a .

EXIT POLL UDMR obtine in jur de 5% dintre voturi - la limita ratarii Parlamentului. Cum se explica cel mai slab scor din istoria Uniunii

Potrivit primelor estimari, UDMR a luat in jur de 5% la alegerile parlamentare, fata de peste 6% in 2008 si 8,29% la europarlamentarele din 2009. Acesta este cel mai slab rezultat obtinut de UDMR in ultimii 20 de ani, explicabil prin mai multi factori: in premiera a avut un competitor direct, Partidul Popular Maghiar din Transilvania sustinut de Laszlo Tokes, numarul maghiarilor care au primit dubla cetatenie si dreptul de a vota la Budapesta este de 150. 000 peste 10% din comunitatea maghiara) si nu in ultimul rand nereformarea UDMR cu toata schimbarea din 2011 cand Marko Bela a fost inlocuit cu Kelemen Hunor.

FOTO: Un alt colos RUSESC. Cum arata, in exterior si in interior, cel mai mare ELICOPTER ...

MI-26 a zburat deasupra reactorului nuclear de la Cernobil imediat dupa producerea catastrofei si a privit de sus aproape toate punctele fierbinti din lume in cadrul diferitelor misiuni ONU de mentinere a pacii. MI-26 poate transporta incarcaturi de 20 de tone pe o distanta de 2. 000 de km. Diametrul elicei sale 32 de metri) este egal cu anvergura aripilor unui Boeing-737 si este echipat cu doua motoare de 11. 000 de cai putere fiecare, conform englishrussia. com. MI-26 este cel mai mare .

Piratii din Caraibe: La capatul lumii, cel mai scump film din istorie

Cand vorbim despre filmele realizate la Hollywood investitiile sunt de ordinul milioanelor de dolari. O cifra cu sase zerouri nu mai surprinde pe nimeni atunci cand vine vorba de productia unui film. Costurile.

Armata egipteana considera ca dialogul este cea mai buna cale de solutionare a crizei

Armata egipteana a apreciat astazi, intr-un comunicat, ca dialogul este cea mai buna si singura cale de solutionare a crizei dintre presedintele islamist Mohamed Morsi si opozitie din ultimele doua saptamani, informeaza AFP, potrivit Antena3. ro.

Horia Tecau: 2012 a fost cel mai bun an din cariera

Horia Tecau a declarat, in cursul zilei de sambata, ca anul 2012 a fost cel mai bun din cariera. Am castigat un turneu Masters Series, am participat la Turneul Campionilor, am avut o finala de Grand Slam la Wimbledon. A fost un an foarte bun. In plus, am terminat anul pentru prima oara in primii zece jucatori, a precizat Tecau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )