Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cel mai relaxat patruped: Cum arata un caine care merge la spa (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai relaxat patruped: Cum arata un caine care merge la spa (VIDEO)

Stapanul unui catel a gasit metoda perfecta de a-l relaxa pe patruped. I-a pregatit micutului un mediu propice de a se linisti. Catelusul a beneficiat astfel de toate conditiile pentru a se. continuă pe B1

Romania ar putea deveni cel mai mare producator de porumb din UE

Romania ar putea fi de anul acesta cel mai mare producator de porumb din Uniunea Europeana, potrivit estimarilor Asociatiei Producatorilor de Porumb din Romania APPR), care prevede cresteri ale.

Unspe Metri: Radu Banciu, povesti despre cel mai scump fundas din toate timpurile (VIDEO)

In editia de luni a emisiunii Unspe Metri, Radu Banciu a povestit despre inceputurile lui Benjamin Mendy la Olympique Marseille, fundas care a devenit cel mai scump din lume dupa ce a fost.

Popularitatea presedintelui francez este in scadere/ Emmanuel Macron inregistreaza cel mai mare declin din ultimii 22 de ani

Popularitatea de care se bucura presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a scazut cu 10 puncte procentuale in decursul acestei luni, potrivit unui sondaj Ifop, inregistrandu-se, astfel, cel mai mare declin al unui nou presedinte din 1995, potrivit Reuters.

Vladimir Putin: Evenimentul care m-a influentat cel mai mult a fost colapsul Uniunii Sovietice

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, vineri, ca evenimentul care a produs cel mai mare impact asupra vietii sale a fost colapsul Uniunii Sovietice, potrivit agentiei de presa Tass.

Recolta bogata! Romania ar putea deveni cel mai mare producator de porumb din UE

Recolta foarte buna de porumb, anul acesta! Romania ar putea primi titlul de cel mai mare producator de porumb din Uniunea Europeana. Asociatia Producatorilor de Porumb din Romania APPR) prevede.

Economia zonei euro a inceput trimestrul III cu cel mai scazut ritm din ultimele sase luni

Economia zonei euro a inceput trimestrul al treilea cu cel mai scazut ritm al activitatilor din ultimele sase luni din cauza incetinirii din industria prelucratoare, informeaza agentia Bloomberg.

Manchester City l-a transferat pe cel mai scump fundas din lume

Francezul Benjamin Mendy a devenit, luni, cel mai scump fundas din istoria fotbalului prin trecerea sa de la AS Monaco la Manchester City.

Dunkirk, in drum spre Oscar: drama de razboi, numita deja cel mai bun film al anului. Christopher Nolan si Harry Styles, laudati de critici VIDEO

Filmul Dunkirk, regizat de Christopher Nolan, este catalogat deja drept cel mai bun film al anului, majoritatea criticilor laudand povestea, jocul actorilor si mizand pe un premiu Oscar la urmatoarea gala.

DOLIU URIAS in sportul romanesc. Cel mai mare antrenor A MURIT!

Niculae Nedeff, om care a contribuit din postura de director tehnic sau antrenor la toate medaliile de aur cucerite de handbalul romanesc la campionatele mondiale, a murit azi la varsta de 88 de ani,.

Sabin Orcan: Teleormanul este cel mai sarac judet al Romaniei, dar firma fiului lui Liviu Dragnea are cifra de afaceri de 40 de milioane de euro

Teleormanul este cel mai sarac judet al Romaniei, dar firma fiului lui Liviu Dragnea are o cifra de afaceri de 40 de milioane de euro, a declarat, duminica, la B1 Tv, Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului Romania Libera.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )