Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cel mai renumit camping din judet este in statiunea Moneasa

Adevărul Adevărul,
Cel mai renumit camping din judet este in statiunea Moneasa

Cel mai renumit dar si frumos loc din judetul Arad in care exista amenajat camping este Moneasa. Statiunea este luata cu asalt de turisti in special in anotimpul cald, din luna mai pana in septembrie. continuă pe Adevărul

Cel mai bun trimestru din ultimii sase ani pentru bursele europene

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, urmand sa incheie astazi cel mai bun trimestru din 2009 pana in prezent, pe fondul optimismului legat de masurile de stimulare pe care vor continua sa le ia bancile centrale in vederea sustinerii economiei.

O vacanta doar pentru curajosi: cel mai violent oras din lume face turism extrem cu autocarul blindat si sase politisti inarmati

Plictisiti de plimbari linistite in capitalele civilizate? Atunci puteti face o plimbare extrema in cel mai periculos oras din lume. Karachi, cel mai mare oras din Pakistan, ofera tururi cu un autocar blindat, pazit de sase soldati inarmati, scrie The.

Vezi aici care este cel mai bun aeroport din lume

Aeroportul Changi din Singapore a fost votat drept cel mai bun din lume in 2015, in cadrul unui sondaj organizat de firma de consultanta Skytrax si ale carui rezultate au fost publicate in luna martie. Este al .

Gabriel Oprea a inaugurat cel mai mare sediu din tara al UNPR, la Targoviste (VIDEO)

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a inaugurat la Targoviste cel mai mare sediu al partidului din tara, informeaza B1 TV. Acolo a avut loc reuniunea zonala a partidului, din regiunea III Sud Muntenia. La reuniune.

Facebook are un nou sediu, unde functioneaza cel mai mare birou din lume

Facebook are un nou sediu, cu cel mai mare birou deschis in lume si cu un parc pe acoperis, informeaza agerpres. Noul sediu a fost mutat in Silicon Valley, avand o constructie destul de simpla si fara.

Simona Halep o invinge pe Flavia Pennetta si e in sferturi la Miami dupa cel mai bun meci din 2015

Reactie de mare campioana din partea Simonei Halep, jucatoare care pierduse toate cele trei dispute anterioare cu Flavia Pennetta. De aceasta data, campioana noastra a ridicat nivelul jocului la un nivel irespirabil pentru Pennetta, jucatoare care la Indian Wells reusea sa o elimine pe Maria Sharapova apeland la ceea ce am numit atunci terapie prin plans. Urmatoarea adversara este Sloane Stephens, iar daca trece de aceasta va juca in semifinale cu invingatoarea dintre Serena Williams si Sabine Lisicki.

Cel mai mare pariu din sud: megacartier de 100 de milioane de euro in Berceni

Metalurgiei Park Residence reprezinta cel mai mare pariu rezidential din zona de sud de pana in prezent. Este un proiect gigant de parc rezidential care, in prima faza, ar cuprinde circa 5. 000 de apartamente noi si care va reuni o parte din brandurile rezidentiale deja existente in sud.

Becali, inainte de a se intoarce in puscarie: Temnita este cel mai bun lucru din viata mea

Gigi Becali se intoarce astazi la penitenciarul Poarta Alba dupa ce a petrecut cinci zile in libertate. Mi-e rusine de ce faceam. Nu sunt mandru de ceea ce faceam. Nu stiam sa ma rog daca nu treceam.

Cel mai luxos SUV din lume costa 200.000 de euro. Range Rover SVAutobiography, prezentat oficial

Range Rover a lansat pe piata SVAutobiography, cel mai luxos model 4x4 din istorie. Masina are un pret care porneste de la 148. 900 de lire sterline.

O vacanta doar pentru curajosi: cel mai violent oras din lume face turism extrem cu autocarul blindat si politisti inarmati

Plictisiti de plimbari linistite in capitalele civilizate? Atunci puteti face o plimbare extrema in cel mai periculos oras din lume. Karachi, cel mai mare oras din Pakistan, ofera tururi cu un autocar blindat, pazit de sase soldati inarmati, scrie The Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )