Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cel mai sarac oras din Romania, locul din care tinerii fug pe capete. Cum au renovat un spital cu milioane de euro ca sa-l inchida

Playtech Playtech,
Cel mai sarac oras din Romania, locul din care tinerii fug pe capete. Cum au renovat un spital cu milioane de euro ca sa-l inchida

Se plang ca nu au de niciunele. Ca nu stiu incotro sa o apuce. Nu-si gasesc de lucru din 10. 000 de localnici, muncesc doar 1000. Restul sunt pensionari, asistati sociali trecuti de 40 de ani si copii. Nici afaceristi importanti nu vin sa le faca locuri de munca, industria e la pamant si cei [] . continuă pe Playtech

Digi24: Cel mai sarac oras din Romnia, adus n paragina de o frauda masiva cu fonduri europene. Localnicii emigreaza pe capete

Saracia si deznadejdea si-au facut casa la Negresti, in Vaslui. Orasul si-a pierdut industria, tinerii si spitalul. Fonduri europene zero, datorii multe. Locuri de munca nu sunt, investitori nici atat. Din zece mii de localnici, mai putin de o mie lucreaza. Tot in Vaslui, la Hoceni, primaria a cosmetizat comuna cu fonduri europene de cateva milioane de euro. Acolo, copiii merg la after-school, iar dascalii castiga mai mult ca la oras.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 FEBRUARIE Purcari Wineries - cel mai rentabil emitent din BET

Marcand un salt al pretului de 9,76%, in raport cu moneda euro, in intervalul 11 - 18 februarie, titlurile producatorului de vinuri Purcari WINE) reprezinta actiunile cu cel mai ridicat randament din cadrul indicelui BET, al celor mai tranzactionati cincisprezece emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a marcat o crestere de 5,4%, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 FEBRUARIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere de 2,78%, in raport cu moneda euro, in intervalul 7 - 14 februarie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus FP, care a consemnat o crestere de 0,74%, in perioada mentionata.

Cel mai rapid tren din India s-a stricat imediat dupa inaugurare

Cel mai rapid tren din India s-a strucat dupa prima sa calatorie, la o zi dupa ce a fost inaugurat de premierul Narendra Modi. Trenul de mare viteza de productie indiana - Vande Bharat Express - se intorcea.

A murit barbatul care a oferit cel mai faimos sarut din istorie. Povestea lui George Mendonsa

Barbatul care apare intr-una dintre cele mai cunoscute fotografii din toate timpurile,cea in care un marinar saruta o asistenta medicala, in Times Square, a murit. George Mendonsa avea 95 de ani.

Care este cea mai cautata meserie din Romania

Meseria de sofer ramane cea mai cautata pe piata muncii din Romania, deficitul de candidati fiind generat si de atractivitatea sporita a joburilor de transport international, potrivit studiului Indexul.

Orasul din Romania in care se respira cel mai poluat aer

In topul oraselor cu cel mai poluat aer din Romania se afla Ploiesti. Se pare ca orasul duce o lupta ineficienta impotriva poluarii. La polul opus, in Cluj-Napoca locuitorii se bucura de cel mai curat aer. Potrivit unui studiu realizat de Observatorul Roman de Sanatate ORS) care este un ONG ce isi propune sa contribuie [] .

Cel mai rapid tren din India s-a stricat imediat dupa inaugurare. Autoritatile dau vina pe vaci

Cel mai rapid tren din India s-a strucat dupa prima sa calatorie, la o zi dupa ce a fost inaugurat de premierul Narendra Modi.

Bizar! Locul din Romania in care mor in accidente de masina mai ales tineri casatoriti. Motivul te va infiora

Povestile de groaza au atras dintotdeauna si au infricosat de cand lumea si pamantul. Asa cum la nivel european exista locuri despre care se crede ca sunt bantuite, la fel se intampla si in.

Moment extraordinar in Romania: operatia realizata cu cel mai performant robot

Cel mai performant robot in chirurgie spinala si neurochirurgie din Europa a operat alaturi de medicii unui spital din Iasi. Operatia a durat in jur de doua ore si a fost un adevarat succes. Un barbat in varsta de 40 de ani care a suferit o fractura de coloana vertebrala a fost operat in premiera [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )