Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai sarac presedinte din lume spune ca bogatii ar trebui exclusi din politica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai sarac presedinte din lume spune ca bogatii ar trebui exclusi din politica

Dupa ce a condus timp ce cinci ani Uruguayul, Jose Pepe Mujica, cel care a fost descris drept cel mai modest presedinte din lume, spune, intr-un interviu acordat pentru CNN , ca persoanele carora le plac prea mult banii ar. continuă pe Wall-Street Ro

Osteria Francescana din Italia, desemnat cel mai bun restaurant din lume

Osteria Francescana 3 stele Michelin) din orasul italian Modena a fost desemnat cel mai bun restaurant din lume, potrivit listei anuale Worlds 50 Best Restaurants , prezentata in cadrul unei ceremonii care a avut loc luni, la New York,.

Osteria Francescana, cel mai bun restaurant din lume

Daca anul trecut, restaurantul celebrului chef italian Massimo Bottura a iesit pe locul al doilea in competitia World884;s 50 Best Restaurants, anul acesta a fost incoronat ca rege! .

Masura antifumat: Ambalajele pachetelor de tigari vor purta cea mai urata culoare din lume (FOTO)

Oficialii britanici si australieni au intentia sa imprime pe pachetele de tigari culoarea numita Pantone 448C, aceasta fiind considerata cea mai urata culoare din lume. Masura gandita de.

A fost ales cel mai bun restaurant din lume in 2016: jumatate din localurile prezente in top 50 se afla in Europa

Restaurantul italian Osteria Francescana din Modena, proprietatea chef-ului Massimo Bottura, s-a clasat pe prima pozitie in clasamentul de anul acesta al celor mai bune 50 de restaurante din lume, dupa ce in 2015 ocupase locul al doilea.

Curs valutar 17 iunie. Leul, la cel mai scazut nivel din ultimii trei ani si jumatate

Cursul valutar valabil pentru vineri, 17 iunie, indica faptul ca moneda nationala a ajuns la cel mai scazut nivel in comparatie cu euro din ultimii trei ani si jumatate .

CNA: Altex nu mai poate folosi in reclamele radio si TV sloganul Cel mai mic pret din Romania

Altex si Media Galaxy nu mai au voie in reclamele radio si TV cu sloganurile Cel mai mic pret din Romania si Cea mai variata gama de produse din Romania. Decizia a.

Valentina Pelinel, scrisoare de dragoste pentru cel mai important barbat din viata ei

A fost protagonista unui scandal urias in showbizul autohton, dar Valentina Pelinel a lasat totul in urma de cand a devenit mamica. Fotomodelul nu-si mai incape in piele de fericire. Recent ea a scris o epistola pentru micutul Milan Cristian.

Leul isi continua seria negativa si ajunge la cel mai slab nivel din ultimele patru luni

Miercuri, BNR a afisat un curs de referinta de 4,5218 lei/euro. Ingrijorarile legate de votul din weekend din Marea Britanie sunt in crestere, generand scaderi pe burse si deprecieri ale monedelor emergente, asa cum este considerat si leul, scrie News. ro.

Cel mai sangeros masacru din istoria SUA

50 demorti, 53 de raniti. America s-a trezit duminica dimineata sub soc.

Competitia Cel mai 4x4din Romania, a XVI-a editie

Noul Suzuki Vitara S, lansat anul trecut la nivel international , dar intrat din 2016 in portofoliul de modele al importatorului Suzuki din tara noastra a castigat titlul Cel mai 4x4 SUV din Romania si s-a impus in fata unei concurente formate din: Dacia Duster, Renault Kadjar, Mitsubishi Outlander, Honda CRV, Kia Sportage.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )