Libnet.ro
UNICEF

06:45

Competitia Cel mai 4x4din Romania, a XVI-a editie

Auto Ro Auto Ro,
Competitia Cel mai 4x4din Romania, a XVI-a editie

Noul Suzuki Vitara S, lansat anul trecut la nivel international , dar intrat din 2016 in portofoliul de modele al importatorului Suzuki din tara noastra a castigat titlul Cel mai 4x4 SUV din Romania si s-a impus in fata unei concurente formate din: Dacia Duster, Renault Kadjar, Mitsubishi Outlander, Honda CRV, Kia Sportage. continuă pe Auto Ro

Romania are cel mai slab securizat card de identitate din zona euro

Tara noastra are cel mai slab securizat card de identitate din zona euro, a precizat, ieri, Calin Rangu, director, Directia Protectia Consumatorilor din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Pariurile lui Balint pentru EURO 2016: Pogba va fi cel mai bun jucator al turneului. Nicusor Stanciu, cel mai bun tricolor!

Au mai ramas mai putin de 32 de ore pana la cel mai important turneu european al anului, EURO 2016, competitie pe care Romania are privilegiul sa o inaugureze intr-un meci cu gazda Franta. Un numar record de selectionate, 24, se afla la startul competitiei, insa pe 10 iulie una singura va ridica trofeul dupa finala de pe Stade de France.

Cel mai mic celular, bun pentru penitenciar: ce dimensiuni are telefonul strecurat de detinuti in inchisoare

Considerat cel mai mic telefon mobil din lume, Zanco Fly este preferatul detinutilor din SUA sau Marea Britanie. Micul aparat poate fi cumparat numai online, de pe site-uri ca Amazon sau Alibaba, la pretul de 40 de dolari.

VIDEO Cel mai batran suporter al echipei Pandurii, pe stadion la 84 de ani: Pe ploaie si pe vant/ Cu Pandurii sunt

Valeriu Andronache, din localitatea gorjeana Pojogeni, este cel mai varstnic suporter al echipei de fotbal Pandurii Targu Jiu. Are varsta de 84 de ani si este prezent la toate meciurile echipei sale de suflet, chiar daca se disputa la sute de kilometri distanta de casa.

Osteria Francescana din Italia, desemnat cel mai bun restaurant din lume

Osteria Francescana 3 stele Michelin) din orasul italian Modena a fost desemnat cel mai bun restaurant din lume, potrivit listei anuale Worlds 50 Best Restaurants , prezentata in cadrul unei ceremonii care a avut loc luni, la New York,.

Gabriela Firea: Au fost sase ani de santier al fostei cladiri a Primariei Generale a Capitalei. Voi solicita consilierilor generali sa fie de acord ca in timpul cel mai scurt sa ne mutam in acest spatiu (VIDEO)

Gabriela Firea a mers luni pe santierul cladirii in care a functionat Primaria Generala a Bucurestiului. Primarul ales al Capitalei a declarat ca isi doreste ca in cel mai scurt timp sa.

Loredana, aniversare alaturi de fiica ei pe cel mai mare vas de croaziera din lume

Loredana a petrecut o scurta vacanta, alaturi de fiica ei, Elena, pe cel mai mare vas de croaziera din lume, Harmony of the Seas. Artista a participat, cu aceasta ocazie, in calitate de invitat VIP, la inaugurarea imensei ambarcatiuni, pornind, din Barcelona, intr-un circuit de trei zile pe Marea Mediterana.

SUA, in stare de soc dupa cel mai grav atac armat din istoria tarii: Criminalul era in evidenta FBI si jurase credinta Statului Islamic, care a revendicat atacul

Cel mai grav atac armat din istoria Statelor Unite a zguduit statul Florida. 50 de morti si 53 de raniti este ultimul bilant anuntat de autoritati, dupa ce un barbat de origine afgana a deschis focul.

SUA, in stare de soc dupa cel mai grav atac armat din istoria tarii: Criminalul era in evidenta FBI si jurase credinta Statului Islamic, care a revendicat atacul (VIDEO)

Cel mai grav atac armat din istoria Statelor Unite a zguduit statul Florida. 50 de morti si 53 de raniti este ultimul bilant anuntat de autoritati, dupa ce un barbat de origine afgana a deschis focul.

Stiinta iti arata cine sunt cel mai buni supereroi

Daca esti pasionat de cultura comics, stii ca e aproape imposibil sa stabilesti care dintre supereroi e cel mai bun. Nu doar pentru ca sunt prea multi, ci si pentru ca sunt foarte diferiti intre ei. Un studiu desfasurat pe parcursul a sapte ani, realizat de oamenii de stiinta de la Universitatea din Leicester, si-a [].

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )