Libnet.ro
UNICEF

10:15

CEL MAI SCAZUT NIVEL DIN ULTIMII 27 ANI: China - crestere economica de 6,2%, in trimestrul al doilea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI SCAZUT NIVEL DIN ULTIMII 27 ANI: China - crestere economica de 6,2%, in trimestrul al doilea

Produsul Intern Brut al Chinei a inregistrat, in trimestrul al doilea, un avans de 6,2%, cel mai scazut nivel din ultimii 27 de ani, in conditiile in care cererea atat acasa cat si peste hotare a scazut din cauza disputelor comerciale cu SUA, informeaza AFP si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Rata somajului in Grecia, la cel mai scazut nivel din 2011

Rata somajului in Grecia a scazut la 17,6% in aprilie, de la 18,2% luna precedenta, arata datele preliminare publicate, ieri, de Institutul elen de Statistica Elstat), transmite Reuters.

ROBOR, la cel mai scazut nivel din ultimele 4 luni

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

BET - la cel mai ridicat nivel din ianuarie 2008

Indicele BET a incheiat sedinta de tranzactionare de ieri la 9. 024,03 puncte, prag pe care principalul cos de actiuni al Bursei de Valori Bucuresti BVB) nu l-a mai atins din luna ianuarie a anului 2008, perioada in care pietele de capital internationale si, implicit, cea locala, au fost puternic afectate de criza financiara globala.

BVB BET - la cel mai ridicat nivel din ianuarie 2008

Avans de 22% pentru indice, de la inceputul anului Indicele BET a incheiat sedinta de tranzactionare de ieri la 9. 024,03 puncte, prag pe care principalul cos de actiuni al Bursei de Valori Bucuresti BVB) nu l-a mai atins din luna ianuarie a anului 2008, perioada in care pietele de capital internationale si, implicit, cea locala, au fost puternic afectate de criza financiara globala.

BAC-ul constrastelor: cele mai multe medii de 10, dar cea mai scazuta rata de promovare din ultimii 5 ani

Bacalaureatul din acest an va fi unul al contrastelor. Bilantul examenului arata ca 224 de absolventi au obtinut media 10, cel mai mare numar din ultimii 16 ani, insa, in acelasi timp, rata de promovare este cea mai mica din ultimii cinci ani. Aceste rezultate vorbesc despre starea sistemului de invatamant, care este marcat de inechitate si incapacitatea de a asigura sanse reale elevilor, arata expertii in Educatie.

Rata cazurilor de sifilis a crescut cu 70% la nivel european, in ultimii zece ani

In ultimii zece ani, cazurile de sifilis au devenit mai frecvente decat cazurile de HIV. Din 2010, in Europa frecventa cazurilor de imbolnavire a crescut cu 70%, conform unui raport al Centrului European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC).

Bulgaria inregistreaza prima scadere a incasarilor din turism din ultimii 10 ani

In mai 2019, turismul bulgar a inregistrat prima scadere de multi ani incoace - cazarile sunt cu 7,8% mai putine in comparatie cu aceeasi luna a anului trecut, gradul de ocupare in hoteluri este cu 2,3 procente mai mic, iar veniturile din cazari au scazut cu 2,6% comparativ cu anul anterior, potrivit datelor INS, citate de 24Chasa.

VIDEO Cuba si revolutia feroviara - Chinezii au adus primele vagoane noi din ultimii 40 de ani

Cuba are una dintre retelele feroviare cu cele mai multe probleme, iar o gura de oxigen a venit acum, odata cu primele vagoane chinezesti moderne, cu aer conditionat si spatiu de restaurant. Sunt primele vagoane noi care ajung in Cuba in ultimii 40 de ani si altele vor mai sosi in acest an. Marele pariu este ca statul din America Centrala sa gaseasca fondurile necesare pentru a moderniza pana in 2030 liniile care sunt intr-o stare deplorabila.

Simona Halep, dupa victoria de la Wimbledon: A fost cel mai bun meci din viata mea

Simona Halep a castigat sambata turneul de la Wimbledon dupa ce a invins-o in mod categoric pe Serena Williams, scor 6-2 6-2. Foarte fericita de victoria inregistrata la Wimbledon, Simona Halep a declarat.

Beizadeaua Victoras Micula, EROU in manele: Pentru cel mai vanat om din Romania (VIDEO)

Beizadeaua Victoras Micula a devenit erou in manele. Dani, manelistul care-si zice si Printul Banatului,canta de zor despre anchetele penale care il vizeaza pe tanarul magnat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )