Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cel mai scump bilet de avion cumparat de un roman de pe telefonul mobil

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai scump bilet de avion cumparat de un roman de pe telefonul mobil

Cel mai scump bilet de avion cumparat de un roman de pe telefonul mobil in acest an a costat 529 euro pe ruta Iasi-Ljubljana capitala Sloveniei), iar cea mai scumpa rezervare facuta tot prin mobil a fost de 871 euro ruta Bucuresti - Washington, arata. continuă pe Wall-Street Ro

Acesta este cel mai scump selfie din lume. Si nici macar nu este prea reusit

Un american din San Diego, Todd Fassler, a capturat un sarpe cu clopotei si a zis ca cel mai nimerit ar fi sa faca si un selfie cu reptila. Doar ca sarpele n-a fost de acord si l-a muscat. Si astfel, Fassler a.

Cel mai mare ranch din SUA, de vanzare

Situat in Texas, la distanta de 280 km de Dallas, WT Waggoner este cel mai mare ranch din SUA, cel mai celebru si cel mai scump, fiind anuntat la vanzare pentru suma de 725 milioane dolari.

Atletul Ioan Sitoianu, argint la lungime la Tbilisi. A avut cel mai bun rezultat din cariera

Atletul roman Ioan Sitoianu a castigat, miercuri seara, medalia de argint in proba de lungime din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European FOTE) de la Tbilisi, cu cel mai bun rezultat din cariera -.

Motorola Moto G, lansat oficial: cel mai popular mid-range are succesor

Moto G a fost anuntat oficial, telefonul urmand a fidisponibilin doua variante cu specificatii diferite. Unul dintre cele mai asteptate telefoane Motorola a fost anuntat in mod oficial. Telefonul vine dotat cu un ecrancu o diagonala de 5 inci, cu o rezolutie HD, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 si va fi disponibil in doua [] Motorola Moto G, lansat oficial: cel mai popular mid-range are succesor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai profitabil joc de pe iPhone soseste pe Android

Dupa ce a reusit sa doboare toate recordurile de profitabilitate pe iOS, recent lansatul Fallout Shelter se pregateste sa soseasca pe Android. Pentru foarte mult timp, Candy Crush Saga al celor de la King a fost cel mai profitabil joc disponibile pe platforme mobile gen iOS sau Android. Aceasta realizare era cu atat mai impresionanta [] Cel mai profitabil joc de pe iPhone soseste pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO. Un baiat american de 8 ani, cel mai tanar beneficiar al unui dublu transplant de maini

Un baiat american in varsta de opt ani, originar din Baltimore, a devenit cel mai tanar beneficiar al unui dublu transplant de maini.

Caterpillar S40 e cel mai nou telefon de dat de pamant

Daca ati investit foarte multi bani in reparatii pentru telefoanele date de pamant, va puteti orienta catre noul Caterpillar S40. La cativa ani dupa ce au inceput sa-si faca un nume in domeniul terminalelor rezistente la socuri si intemperii, cei de la Caterpillar isi continua obiceiul de a lansa cate un nou smartphone in fiecare [] Caterpillar S40 e cel mai nou telefon de dat de pamant Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bogat om din Polonia, cu afaceri si in Romania, a murit dupa o interventie chirurgicala nereusita

Jan Kulczyk, cel mai bogat afacerist din Polonia, a murit in urma unor complicatii aparute intr-o interventie chirurgicala, informeaza zf. ro. Omul de afaceri avea 65 de ani si a acumulat o avere estimata la.

Cel mai cunoscut simbol al Clujului, vandalizat. Grupul statuar Matia Corvin a fost murdarit cu vopsea

Cel mai reprezentativ si cunoscut simbol al Clujului, grupul statuar care-i infatiseaza pe Matia Corvin si pe generalii sai, au fost murdarit cu vopsea grund) in partea din spate a calului lui Matia Corvin si pe soclu. Imagini au fost postate pe Facebook de catre reprezentantii Asociatii Clujului de Altadata.

Cel mai bogat polonez a murit

Cel mai bogat barbat din Polonia, Jan Kulczyk, a murit marti noaptea, la varsta de 65 de ani, din cauza unor complicatii chirugicale, a anuntat purtatoarea de cuvant a Kulczyk Holding, potrivit Reuters, informeaza.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2112 seconds )