Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cel mai bogat om din Polonia, cu afaceri si in Romania, a murit dupa o interventie chirurgicala nereusita

B1 B1,
Cel mai bogat om din Polonia, cu afaceri si in Romania, a murit dupa o interventie chirurgicala nereusita

Jan Kulczyk, cel mai bogat afacerist din Polonia, a murit in urma unor complicatii aparute intr-o interventie chirurgicala, informeaza zf. ro. Omul de afaceri avea 65 de ani si a acumulat o avere estimata la. continuă pe B1

Cel mai bogat polonez a murit

Cel mai bogat barbat din Polonia, Jan Kulczyk, a murit marti noaptea, la varsta de 65 de ani, din cauza unor complicatii chirugicale, a anuntat purtatoarea de cuvant a Kulczyk Holding, potrivit Reuters, informeaza.

Imperiul de la Zimnicea al celui mai bogat om din Romania

Cel mai bogat om al Romaniei, Ioan Niculae, are pe malul Dunarii, la Zimnicea, un imperiu cu sapte case, inconjurate de copaci adusi din China. Desi este unul dintre cele mai sarace orase din Romania, declarat.

Cel mai aglomerat weekend la mare din aceasta vara. 67.000 de autoturisme au circulat pe Autostrada Soarelui in ultimele doua zile

Turistii care si-au petrecut acest sfarsit de saptamana la mare se intorc acasa, astfel ca traficul va fi aglomerat pe Autostrada A2 Bucuresti Constanta. Specialistii precizeaza ca acest weekend a fost cel mai aglomerat din aceasta vara, aproximativ 67. 000 de autovehicule s-au inregistrat pe Autostrada Soarelui.

Cel mai iubit artist din Romania, ales acum prin vot la Media Music Awards

Cel mai iubit artist din Romania va fi ales de public si premiat la marea gala Media Music Awards. Romanii isi pot alege preferatul votand online pe pagina de Facebook a evenimentului, mai exact la sectiunea Fans Like Award.

Cel mai puternic val de caldura din acest an. Temperaturi de 40 grade la umbra, aer irespirabil

Cel mai puternic val de caldura din acest an lovesti astazi Romania. Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru 6 judete, printre care si Calarasi, dar si pentru municipiul Bucuresti. Specialistii spun ca se vor inregistrat 40 de grade la umbra.

Cel mai profitabil joc de pe iPhone soseste pe Android

Dupa ce a reusit sa doboare toate recordurile de profitabilitate pe iOS, recent lansatul Fallout Shelter se pregateste sa soseasca pe Android. Pentru foarte mult timp, Candy Crush Saga al celor de la King a fost cel mai profitabil joc disponibile pe platforme mobile gen iOS sau Android. Aceasta realizare era cu atat mai impresionanta [] Cel mai profitabil joc de pe iPhone soseste pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare ranch din SUA, de vanzare

Situat in Texas, la distanta de 280 km de Dallas, WT Waggoner este cel mai mare ranch din SUA, cel mai celebru si cel mai scump, fiind anuntat la vanzare pentru suma de 725 milioane dolari.

Atletul Ioan Sitoianu, argint la lungime la Tbilisi. A avut cel mai bun rezultat din cariera

Atletul roman Ioan Sitoianu a castigat, miercuri seara, medalia de argint in proba de lungime din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European FOTE) de la Tbilisi, cu cel mai bun rezultat din cariera -.

Cel mai scump bilet de avion cumparat de un roman de pe telefonul mobil

Cel mai scump bilet de avion cumparat de un roman de pe telefonul mobil in acest an a costat 529 euro pe ruta Iasi-Ljubljana capitala Sloveniei), iar cea mai scumpa rezervare facuta tot prin mobil a fost de 871 euro ruta Bucuresti - Washington, arata.

VIDEO. Un baiat american de 8 ani, cel mai tanar beneficiar al unui dublu transplant de maini

Un baiat american in varsta de opt ani, originar din Baltimore, a devenit cel mai tanar beneficiar al unui dublu transplant de maini.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )