Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cel mai scump imobil din Romania

România Liberă România Liberă,
Cel mai scump imobil din Romania

Cel mai scump imobil scos la vanzare in Romania costa 7,5 milioane de euro. Este vorba despre un palat cu 38 de camere situat in Bucuresti, in apropierea sediului central al Bancii Nationale. continuă pe România Liberă

Cel mai batran barbat din lume A MURIT la 111 ani

Alexander Imich, imigrant polonez recunoscut ca cel mai batran barbat din lume, a murit duminica, in Manhattan, la 111 ani. La ultimul recensamant din luna aprilie, existau 66 de femei mai batrane decat Imich,.

Simona Halep:A fost cel mai mare meci din viata mea

Trista nu pot fi, a fost cel mai mare meci din cariera mea, un meci bun, la cel mai inalt nivel, sper ca finala de ieri sa ii aduca pe copii la tenis. Ieri am vazut rezultatul anilor petrecuti pe terenul de tenis, sper sa am cat mai multe finale de Grand Slem, a declarat Simona Halep in cadrul conferintei de presa sustinuta la revenirea in tara.

Alexander Imich, cel mai batran barbat din lume, a murit la varsta de 111 ani

Alexander Imich, un expert in stiinte paranormale care devenise in aprilie cel mai batran barbat din lume, a murit duminica, la New York la varsta de 111 ani, informeaza Daily Mail. Nascut pe 4 februarie 1903.

BRAT: Evenimentul zilei, cel mai citit ziar din categoria quality

Evenimentul zilei este cel mai citit cotidian quality, cu 13. 500 de de exemplare vandute zilnic. Pe locurile urmatoare, se situeaza Jurnalul National, Adevarul, Romania Libera si Ziarul.

Cele mai scumpe imobile din Romania costa 7-7,5 mil. euro: un palat si o vila

Primele doua imobile in topul celor mai scumpe din Romania sunt in Bucuresti, respectiv un paalt de 38 de camere situat in apropierea Bancii Nationale a Romaniei BNR), la un pret de 7,5 milioane euro, si o vila din zona Piata Romana, scoasa la vanzare.

Cele mai scumpe imobile din Romania costa 7-7,5 mil. euro: un palat si o vila

Primele doua imobile in topul celor mai scumpe din Romania sunt in Bucuresti, respectiv un palat de 38 de camere situat in apropierea Bancii Nationale a Romaniei BNR), la un pret de 7,5 milioane euro, si o vila din zona Piata Romana, scoasa la vanzare.

Faze Tari: Coincidenta sau mana destinului? Doi soti au murit dupa ce masinile pe care le conduceau s-au ciocnit; Uite cum se apara londonezii de boschetari; Ireal! Acestea sunt cele mai mari buze din lume

Pornostudenta a terminat sefa de promotie. E inteligenta, frumoasa si joaca in filme pentru adulti! Tasha Reign, de 25 de ani, a absolvit cu brio Facultatea. Cel mai batran barbat din lume a murit! Avea 111 ani!Alexander Imich, expert in stiinte paranormale, a murit la varsta de 111 ani. Era cel mai batran.

Perfect Tour si Christian Tour au devenit cele mai mari agentii de turism din Romania

Perfect Tour si Christian Tour au devenit cele mai mari agentii din Romania, cu afaceri de 206 milioane de lei, respectiv 195 milioane de lei anul trecut, dupa ce in ultimii zece ani topul a fost condus de Happy Tour, care a coborat acum pe locul 3 si.

Top 10: cei mai mari jucatori din economie: Dacia accelereaza si depaseste in premiera Petrom

Automobile Dacia a reusit in premiera sa depaseasca Petrom in clasamentul celor mai mari companii din Romania. Producatorul auto a avut in 2013 afaceri 18,4 mld. lei 4,1 mld. euro), cu 330 mil. lei mai mult decat compania petroliera. Petrom ramane.

TOP: Retelele de retail din Romania cu cel mai mare profit

Un clasament al retelelor de retai din Romania indica faptul ca majoritatea au fost profitabile anul trecut, dupa ce comertul modern l-a depasit pe cel traditional, iar marile retele au deschis circa 270 de magazine, in timp ce si-au extins prezenta in.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )