Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai scump kit de realitate virtuala, HTC Vive, se livreaza

Playtech Playtech,
Cel mai scump kit de realitate virtuala, HTC Vive, se livreaza

Pana la finele acestui an, ar trebui sa avem parte de multe kituri VR in varianta finala, dar cel mai atragator dintre ele si cu un set complet de accesorii este HTC Vive. Oculus lucreaza de cativa la un kit de realitate virtuala, iar rezultatele finale, mai ales dupa ce Rift a ajuns in magazine, []. continuă pe Playtech

Copenhaga, in topul oraselor cu cel mai scump transport public din lume (FOTO)

In urma unei statistici cu privire la pretul celor mai scumpe bilete pentru transportul in comun, Copenhaga se situeaza pe locul intai. Pentru un bilet de autobuz, tramvai sau metrou,.

Orasele cu cel mai scump transport public din lume: tara in care un bilet de metrou costa mai mult de 4 euro

Deplasarea cu transportul in comun poate sa faca o gaura serioasa in bugetul de vacanta, tinand cont ca exista orase turistice populare unde biletul pentru o singura calatorie cu metroul, autobuzul sau tramvaiul este foarte scump, dupa cum indica o statistica realizata recent.

Acest costum pentru sex in realitatea virtuala e cel mai bizar lucru pe care l-ai vazut

Se mai intampla uneori sa vezi pe internet ceva extrem de bizar, iar acest costum destinat autosatisfacerii e unul dintre ele. Compania care l-a creatTenga, iar setul complet combina o casca pentru realitate virtuala, niste sani de plastic si o mana robotica , toate intr-un costum care promite sa fie viitorul autosatisfacerii. Pentru ca nu [].

Studiu: Bulgaria, tara cu cel mai mic salariu minim din Europa, 214 euro pe luna. in Romania, salariul minim este de circa 236 de euro brut pe luna

Firma de consultanta fiscala si audit KPMG a realizat un studiu care a iscos la iveala care sunt tarile cu cel mai mic si cel mai mare salariu minim din Europa, potrivit Mediafax. Cel mai mic salariu minim.

Titlurile Rompetrol Rafinare, cel mai bun randament de la BVB

Actiunile Rompetrol Rafinare RRC) s-au apreciat cu 8,01%, in perioada 25 martie - 1 aprilie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, in conditiile in care indicii bursieri au fost in scadere.

Numarul de morti in accidente rutiere a inceput sa creasca in multe tari din Uniunea Europeana. In Romania si Bulgaria statisticile arata cel mai rau

In foarte multe tari din Uniunea Europeana UE) numarul de oameni care isi pierd viata in accidente rutiere a inceput sa creasca, dupa cum arata datele Comisiei Europene pe 2015. Desi majoritatea tarilor, inclusiv Romania, a facut progrese mari in perioada 2010-2015, datele de pe anul trecut, comparate cu cele din 2014, arata ca decesele s-au redus in putine tari din UE. Danemarca, Spania si Irlanda sunt tarile cu cel mai redus numar de morti la un milion de locuitori, in timp ce Romania si Bulgaria si se afla la polul opus, avand cel mai mare numar de morti din accidente rutiere.

HP Spectre cel mai subtire laptop din lume nu e doar frumos

Indiferent daca sunteti sau nu fani ai sistemelor HP, noul HP Spectre, cu titlul de cel mai subtire laptop din lume, are toate sansele sa va uimeasca. Pentru foarte multi ani, cei de la HP au fost pe primul loc in materie de vanzari de sisteme. De curand insa, au fost depasiti de Lenovo, iar cu [].

Gigi Hadid si Zayn Malik, cel mai hot cuplu al momentului, pictorial incendiar in Vogue

Gigi Hadid si Zayn Malik sunt protagonistii unui pictorial incendiar in Vogue. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste din luna noiembrie a anului trecut. Dupa ce si-au oficializat relatia in primul videoclip solo al artistului, Pillow Talk, acum cei doi au acceptat sa fie fotografiati in cele mai intime momente in timpul unui weekend in Napoli.

HP a lansat Spectre, cel mai subtire laptop din piata

HP a anuntat marti laptop-ul Spectre, un ultraportabil cu ecran de 13,3 inci, 1,1 kg greutate si un pret ce porneste de la 1. 170 dolari. Modelul este cel mai subtire laptop din piata si poate fi comandat incepand cu 25 aprilie in SUA. HP reintra in zona laptop-urilor ultra-premium unde domina MacBook-urile. Preturile in Europa pornesc de l1 1. 199 euro, livrarile incep in iunie.

Cel mai bun prieten al lui Cornel Patrichi face marturisiri incredibile despre artist

Fostul coregraf Cornel Patrichi a murit marti dupa-amiaza in locuinta lui din Bucuresti, in urma unei boli grave care l-a macinat in ultimele luni. Cel mai bun prieten al lui Cornel Patrichi fa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2796 seconds )