Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gigi Hadid si Zayn Malik, cel mai hot cuplu al momentului, pictorial incendiar in Vogue

ADPM ADPM,
Gigi Hadid si Zayn Malik, cel mai hot cuplu al momentului, pictorial incendiar in Vogue

Gigi Hadid si Zayn Malik sunt protagonistii unui pictorial incendiar in Vogue. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste din luna noiembrie a anului trecut. Dupa ce si-au oficializat relatia in primul videoclip solo al artistului, Pillow Talk, acum cei doi au acceptat sa fie fotografiati in cele mai intime momente in timpul unui weekend in Napoli. continuă pe ADPM

Concurenta dura! Bella, sora lui Gigi Hadid, hot in costum de baie (Foto)

Concurenta acerba intre doua surori, una mai frumoasa decat alta. Daca Gigi Hadid parea sa se impuna fara probleme, iata ca Bella recupereaza spectaculos.

Titlurile Rompetrol Rafinare, cel mai bun randament de la BVB

Actiunile Rompetrol Rafinare RRC) s-au apreciat cu 8,01%, in perioada 25 martie - 1 aprilie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, in conditiile in care indicii bursieri au fost in scadere.

HP a lansat Spectre, cel mai subtire laptop din piata

HP a anuntat marti laptop-ul Spectre, un ultraportabil cu ecran de 13,3 inci, 1,1 kg greutate si un pret ce porneste de la 1. 170 dolari. Modelul este cel mai subtire laptop din piata si poate fi comandat incepand cu 25 aprilie in SUA. HP reintra in zona laptop-urilor ultra-premium unde domina MacBook-urile. Preturile in Europa pornesc de l1 1. 199 euro, livrarile incep in iunie.

Cel mai bun prieten al lui Cornel Patrichi face marturisiri incredibile despre artist

Fostul coregraf Cornel Patrichi a murit marti dupa-amiaza in locuinta lui din Bucuresti, in urma unei boli grave care l-a macinat in ultimele luni. Cel mai bun prieten al lui Cornel Patrichi fa.

Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani, in impas. Modernizarea retelei de apa, blocata, Ecoaqua cere 5 milioane lei

Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani care a transfromat Calarasiul intr-un imens santier ar putea ramane nefinalizat. Lucrarile la reteaua de apa si canalizare nu pot fi incheiate din lipsa de bani. Peste 5 milioane de lei mai sunt necesari pentru finalizarea investitiei.

Cel mai mare plan de reorganizare din istoria Arabiei Saudite: Proiectul ar urma sa aduca la buget 100 miliarde de dolari pe an

Pentru a diminua impactul negativ al scaderii preturilor petrolului, cel mai mare plan de reorganizare din istoria Arabiei Saudite ar putea duce la accelerarea taierii de subventii si impunerea mai multor taxe,.

Catelul Donatellei Versace e cel mai rasfatat! Iata in ce lux traieste!

Donatella Versace, unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea modei, castiga si mai multa simpatie pe retetele de socializare datorita catelului ei, Audrey. Acesta traieste intr-un lux la care ravnesc cei mai multi oameni, iar pozele sale aduna zeci de mii de like-uri pe Facebook si Instagram.

Cel mai mare plan de reorganizare, din istoria Arabiei Saudite pentru a trece peste socul prabusirii pretului petrolului

Cel mai mare plan de reorganizare din istoria Arabiei Saudite ar urma sa accelereze tairea de subventii si sa impuna mai multe taxe, intr-o incercare de a diminua impactul negativ al scaderii preturilor petrolului, scrie Bloomberg.

Cel mai bogat bancher din lume, brazilianul Joseph Safra, a fost inculpat pentru coruptie

Cel mai bogat bancher din lume, brazilianul Joseph Safra, este inculpat pentru coruptie. Acesta ar fi fost implicat intr-o presupusa schema de mituire a inspectorilor guvernamentali, relateaza Russia.

Eurostat: in Romania si Bulgaria ora de munca se plateste cel mai prost din Europa (VIDEO)

In Romania si Bulgaria ora de munca se plateste cel mai prost din Europa. Angajatorii romani ofera 5 euro pe ora salariatilor, de cinci ori sub media europeana. Recompensati regeste sunt cei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )