Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai scurt razboi din istorie. Peste 500 de oameni au murit ori au fost raniti intr-o batalie care a durat doar 38 de minute

Adevărul Adevărul,
Cel mai scurt razboi din istorie. Peste 500 de oameni au murit ori au fost raniti intr-o batalie care a durat doar 38 de minute

La data de 27 august 1896, la ora 09. 02, Marea Britanie a atacat Zanzibarul, dupa ce tronul tarii a fost ocupat de catre un sultan care nu avea aprobarea britanicilor. Dupa 38 de minute de lupta, sultanul a fugit, iar batalia a luat sfarsit. in cele cateva zeci de minute de lupta, circa 500 de oameni si-au pierdut viata sau au fost raniti. continuă pe Adevărul

Un roman e cel mai cautat infractor din Spania. Ce a facut

Un roman de 47 de ani e de trei zile cel mai cautat infractor din Spania, dupa ce a rapit o tanara si a amenintat-o cu un cutit si apoi a violat-o. Barbatul este de negasit, desi politistii.

Primul SUV , confirmat pentru 2019: seful companiei promite cel mai rapid model din segment

Seful Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, a declarat ca primul SUV din gama va fi gata pana la sfarsitul anului 2019 sau, cel mai tarziu, inceputul anului 2020, potrivit automarket. ro.

Cel mai bun an din istoria BMW Group in Romania

2017 s-a dovedit a fi cel mai bun an din istoria BMW Group in Romania in ceea ce priveste numarul de autovehicule livrate. Cu un total de 2. 932 automobile BMW si MINI si 268 de motociclete, performanta este peste recordul stabilit in 2007, cu un total de 2. 922 de automobile livrate.

Ar putea fi cel mai tare taxi din lume. Are 350 CP sub capota si face suta in doar 4.7 secunde

Chiar daca este recunoscuta la nivel global pentru dragostea pe care o poarta masinilor cu propulsie electrica, Norvegia nu duce nici lipsa pasionatilor auto si / sau de tuning.

Adolescenta prinsa de politisti fara permis la volan, pe cel mai inalt drum din tara

O adolescenta in varsta de 18 ani, din Slatina, judetul Olt, a fost prinsa de politistii rutieri pe Transalpina, cel mai inalt drum din tara, in timp ce se afla la volanul unui autoturism fara sa detina permis de conducere.

Cel mai emotionant moment la Grammy 2018: Kesha a izbucnit in plans cantand o piesa despre abuzul sexual indurat VIDEO

Cel mai emotionant moment al galei Grammy 2018 a fost oferit de cantareata Kesha 30 de ani) care a interpretat melodia Praying inspirata din propria sa experinta de abuz sexual.

A murit miliardarul care mergea cu metroul: Afaceristul a fondat una dintre cele mai cunoscute companii din lume(FOTO)

Fondatorul IKEA, cel mai bogat om de afaceri din Suedia, a murit la 91 de ani, informeaza BBC, care citeaza un anunt facut de compania acestuia. Cu o avere estimata de presa suedeza la 65 de miliarde de euro,.

increderea macroeconomica, la cel mai mic nivel din 2013. Analistii anticipeaza reducerea veniturilor, un euro de 4,7428 lei, inflatie de 3,75% si ROBOR de 3,21%

Indicatorul de incredere macreconomica a scazut in luna decembrie la valoarea de 41 puncte, cea mai mica valoare din aprilie 2013 fiind cu 3,1 puncte mai redusa decat valoarea consemnata in exercitiul anterior. Analistii CFA anticipeaza in urmatoarele 12 luni reducerea venitului personal, o cotatie de 4,7428 lei pentru un euro, cresterea inflatiei la 3,75% si a dobanzilor la 3,21%.

Istoria celui mai mare viscol: 4.000 de oameni au murit dupa ce un strat de opt metri de zapada a acoperit vestul Iranului

In luna februarie a anului 1972 a avut loc cel mai puternic viscol din istorie. intre 3 si 9 februarie 1972, Iranul a fost lovit de temperaturi scazute si ninsori puternice, in urma caruia au murit circa 4. 000 de oameni. Zapada a ajuns sa masoare in unele locuri si opt metri. in mai multe sate, nici macar o persoana nu a scapat cu viata.

Jocurile Olimpice de la PyeongChang, cele mai mari din istorie

Competitia olimpica din acest an gazduita de districtul sud-coreean PyeongChang vor fi cele mai mari din istoria Jocurilor Olimpice de iarna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )