Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jocurile Olimpice de la PyeongChang, cele mai mari din istorie

Online Sport Online Sport,
Jocurile Olimpice de la PyeongChang, cele mai mari din istorie

Competitia olimpica din acest an gazduita de districtul sud-coreean PyeongChang vor fi cele mai mari din istoria Jocurilor Olimpice de iarna. continuă pe Online Sport

APS a achizitioneaza unul dintre cele mai mari portofolii de credite neperformante din tara noastra

APS Investments impreuna cu Deutsche Bank si fonduri consiliate de AnaCap au achizitionat portofoliu de credite neperformante in valoare totala de 360 de milioane de euro, detinut anterior in tara noastra de catre banca greceasca Alpha Bank.

Sedinte publice pentru bugetul unuia dintre cele mai mari orase din tara. in ce investitii vor ajunge peste 200 de milioane de lei

Proiectul bugetului local al Municipiului Iasi va fi dezbatut in patru sedinte publice organizate in Sala Vasile Pogor a Palatului Roznovanu, pentru al treilea an consecutiv.

A fost inaugurat showroom-ul din Romania, unul dintre cele mai mari din lume

Forza Rossa, reprezentantul pe piata locala, a inaugurat in Otopeni unul dintre cele mai mari showroom-uri din lume dedicat exclusiv marcii .

Cine vor fi comentatorii sportivi de la Jocurile Olimpice de Iarna 2018, transmise de TVR

Din 9 februarie, TVR va transmite cele mai importante probe de la Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Cea de-a 23-a editie va avea loc la Pyeongchang, in Coreea de Sud, in perioada 9 - 25 februarie, si va marca un moment istoric: Coreea de Nord si Coreea de Sud vor participa sub acelasi steag. TVR a anuntat comentatorii sportivi care vor acoperi competitiile.

Investitii de 25 miliarde de euro la nivel european in startup-urile din tehnologie, in 2017. Cele mai atractive domenii GRAFIC

Startup-urile europene din tehnologie au primit, anul trecut, investitii de peste 25 miliarde de euro, in peste 3. 400 de tranzactii, arata datele unui raport realizat de Tech. eu. Marea Britanie ramane pe primul loc in topul tarilor cu cele mai mari finantari acordate firmelor mici aflate la inceput de drum. Iata care au fost domeniile care au atras cei mai multi bani.

Unul dintre cele mai importante ONG-uri dedicate copiilor cu autism isi anunta inchiderea din cauza modificarilor fiscale

Modificarile fiscale care se anunta fac mult mai grea existenta ONG-urilor, carora le va fi mult mai greu sa obtina acea donatie de 2% din impozitul pe venit. Asociatia Micul Print din Bistrita-Nasaud, unul dintre cele mai importante ONG-uri din tara care sprijina copiii cu autism, isi anunta inchiderea tocmai din cauza acestor modificari.

Asa arata un BORDEL! IMAGINI din locul in care MII de oameni isi traiesc CELE MAI ASCUNSE fantezii AMOROASE! (FOTO)

Unul dintre cele mai frecventate bordeluri se afla in Las Vegas. in acest oras, totul este permis, milioane de oameni din intreaga lume vizitand centrul jocurilor de noroc al intregii.

Cele mai poluate orase ale lumii. Locurile in care aerul poate fi respirat doar prin masca

Orasele din India, Iran, China si Arabia Saudita se afla pe primele locuri intr-un top al celor mai poluate metropole din lume. Europa nu are niciun oras printre cele mai poluate 20 ale lumii.

Cele mai puternice cinci zodii si trasaturile lor ascunse

Unele semne zodiacale sunt mai dominante decat altele si au trasaturi care ne fac sa fim persoane extrem de puternice. Berbec - sunt persoane foarte indraznete si pot urca pe cele mai inalte.

Aproximativ 700 de posturi vacante in reteaua Eures. Cele mai multe, in Spania, Germania si Danemarca

Angajatori din 15 state europene au pun la dispozitie aproximativ 700 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Spania, Germania si Danemarca.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )