Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cel mai sexy barbat din lume in 2015!

ADPM ADPM,
Cel mai sexy barbat din lume in 2015!

Cel mai sexy barbat din lume in 2015, conform unui sondaj realizat de revista britanica Glamour, este Jamie Dornan, actorul de 32 de ani din Fifty Shades of Grey. Iata cine se mai afla pe primele locuri ale clasamentului! . continuă pe ADPM

Actorul Jamie Dornan, desemnat cel mai sexy barbat din lume

Actorul Jamie Dornan a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume, in cadrul unui sondaj realizat de redactorii revistei britanice Glamour, relateaza Metro. Jamie Dornan, in varsta de 32 de ani, protagonistul.

Topul celor mai sexy barbati din lume

Actorul nord-irlandez Jamie Dornan a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume, reusind sa-l invinga pe Benedict Cumberbatch, in cadrul unui sondaj realizat de redactorii revistei britanice Glamour.

Acestea sunt cele mai sigure orase din lume. Cum traiesc locuitorii de aici

Tokyo, Singapore si Osaka sunt cele mai sigure orase din lume, conform unui clasament stabilit de revista britanica The Economist si mentionat joi de 7sur7. be. The Economist se sprijina pe statistici.

Hafthor Julius Bjornsson, Muntele din Urzeala Tronurilor, a devenit cel mai puternic viking din istorie

Hafthor Julius Bjornsson, mult mai cunoscut ca Muntele din serialul Urzeala Tronurilor, a castigat titlul de Cel mai puternic viking din lume, dupa ce a reusit sa care un trunchi de copac de 650 de kilograme, potrivit Mashable. com.

Arhitectura revolutionara, colorata, cu forme deosebite. Topul celor mai ciudate cladiri din lume

Cele mai ciudate locuinte din lume sfideaza gravitatia. Au un design iesit din comun, se rotesc, sunt rasturnate si sunt create de arhitecti talentati. Earthporm. com prezinta un top al celor mai ciudate.

Rusia: Rezervele internationale, la cel mai mic nivel din 2009

Rezervele internationale ale Rusiei au scazut, in ianuarie, cu 9,25 miliarde dolari, pana la 376,2 miliarde dolari, cel mai mic nivel din ultimii aproape sase ani, din cauza reevaluarii rezervelor in euro si a interventiilor in piata efectuate de Banca Centrala de la Moscova, ca sa limiteze deprecierea rublei, transmite Bloomberg.

Bancul zilei: Cum se beneficiezi de cea mai buna protectie din lume

Mesajul unui barbat din Birmingham catre prietenul lui din Sheffield: Satul de faptul ca aproape in fiecare zi ne intra in casa mea cate un hot, am smuls firele sistemului de alarma din perete si am reziliat contractul de parteneriat cu reteaua de observare civila unde eram membru. In cele patru colturi ale curtii casei mele am pus cate.

FOTO: Topul celor mai vizitate orase din lume

Cele mai vizitate trei orase din lume se afla pe continentul asiatic, iar numarul turistilor ajunge la aproximativ 45 de milioane, scrie Business Insider.

Inflatia din Rusia a urcat in ianuarie la cel mai inalt nivel din ultimii sapte ani

Inflatia anuala din Rusia a accelerat in ianuarie peste asteptari, de la 11,4% la 15%, atingand cel mai ridicat nivel din 2008. Acest lucru are loc in conditiile in care preturile de consum au urcat puternic.

GALERIE: Cele mai sigure 10 orase din lume

Cel mai sigur oras din lume este, potrivit unei companii britanice de cercetare, Tokyo, capitala Japoniei, acesta fiind urmat indeaproape de Singapore si Osaka.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )