Libnet.ro
UNICEF

23:45

GALERIE: Cele mai sigure 10 orase din lume

România Liberă România Liberă,
GALERIE: Cele mai sigure 10 orase din lume

Cel mai sigur oras din lume este, potrivit unei companii britanice de cercetare, Tokyo, capitala Japoniei, acesta fiind urmat indeaproape de Singapore si Osaka. continuă pe România Liberă

Pecica va avea una dintre cele mai moderne hale agroalimentare din judet

In curand orasul Pecica se va putea mandri cu una dintre cele mai moderne hale agroalimentare din judet. Hala agroalimentara se va inaugura cu ocazia Zilelor Orasului Pecica, care se va organiza in perioada 7-10 mai.

Cele mai ciudate rochii de mireasa din toate timpurile

Va propunem astazi sa vedeti o galerie foto impresionanta cu cele mai ciudate rochii de mireasa din toate timpurile, majoritatea facand parte din colectiile haute couture ale marilor case de moda internationale.

Cele mai comune 5 greseli de parinte

A creste copii nu e cel mai simplu lucru din lume. Este inevitabil sa faci o greseala sau doua pe drum. Ele se intampla pentru ca nu stim mereu sa ne gestionam propriile emotii cand ne confruntam cu o situatie.

Ce este Statul Islamic: cum functioneaza si de unde are bani cea mai periculoasa grupare terorista din lume

Ce este Statul Islamic? Cunoscuta si ca Statul Islamic in Irak si Levant SIIL), organizatia jihadista s-a impus in ultimul an drept cea mai periculoasa grupare terorista din lume. Jihadistii din organizatia numita initial Statul Islamic in Irak si Siria au reusit sa captureze parti insemnate din nordul Irakului si exista suspiciuni ca gruparea terorista controleaza acum si rebelii din Siria.

Cele mai importante transferuri ale iernii in Europa

Perioada de transferuri in Europa s-a incheiat pe 2 februarie, iar mai jos va prezentam cele mai spectaculoase mutari din campionatele importante.

Cele mai usoare trucuri cu carti de joc: cum sa faci senzatie la petreceri

Cele mai usoare trucuri cu carti de joc. O petrecere restransa, in compania prietenilor, mai ales daca acestia sunt pasionati de jocurile cu carti, poate fi un bun prilej sa-i impresionati cu dexteritatea de care dati dovada in manuirea asilor. Va prezentam in acest scop un truc simplu, dar de efect, cunoscut sub denumirea Uder pressure, explicat intr-un scurt videoclip.

Cele mai periculoase drumuri din lume

Cele mai periculoase drumuri din lume. Condusul unei masini devine o sarcina foarte dificila in momentul in care soferii dau de drumuri periculoase, cum sunt cele prezentate de Listverse si oddee. com.

Angelina Jolie si Bill Gates, cele mai admirate personalitati din lume. Cine completeaza topul

Actrita Angelina Jolie si Bill Gates, cofondator al companiei Microsoft, se numara printre cele mai apreciate personalitati din intreaga lume, potrivit unui sondaj realizat in 23 de tari.

Cele mai prietenoase tari in care poti deschide o afacere

Tarile din lume in care poti dezvolta cel mai usor o afacere nu sunt statele-gigant precum China, Brazilia sau India, ci economiile care au un sistem fiscal bine pus la punct, noteaza intr-un nou studiu Banca Mondiala, citat de publicatia Business Insider.

TOP 10 cele mai importante transferuri facute in 2015 in fotbalul european

Perioada de transferuri din iarna acestui an a adus mutari importante in fotbalul european. Wilfried, Cuadrado, Nastasic, Victor Valdes si Andre Schurrle si-au schimbat echipele. Intra in material pentru a vedea cele mai importante zece mutari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )