Libnet.ro
UNICEF

20:45

Rusia: Rezervele internationale, la cel mai mic nivel din 2009

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia: Rezervele internationale, la cel mai mic nivel din 2009

Rezervele internationale ale Rusiei au scazut, in ianuarie, cu 9,25 miliarde dolari, pana la 376,2 miliarde dolari, cel mai mic nivel din ultimii aproape sase ani, din cauza reevaluarii rezervelor in euro si a interventiilor in piata efectuate de Banca Centrala de la Moscova, ca sa limiteze deprecierea rublei, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Inflatia din Rusia a urcat in ianuarie la cel mai inalt nivel din ultimii sapte ani

Inflatia anuala din Rusia a accelerat in ianuarie peste asteptari, de la 11,4% la 15%, atingand cel mai ridicat nivel din 2008. Acest lucru are loc in conditiile in care preturile de consum au urcat puternic.

Cel mai sexy barbat din lume in 2015!

Cel mai sexy barbat din lume in 2015, conform unui sondaj realizat de revista britanica Glamour, este Jamie Dornan, actorul de 32 de ani din Fifty Shades of Grey. Iata cine se mai afla pe primele locuri ale clasamentului! .

Actorul Jamie Dornan, desemnat cel mai sexy barbat din lume

Actorul Jamie Dornan a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume, in cadrul unui sondaj realizat de redactorii revistei britanice Glamour, relateaza Metro. Jamie Dornan, in varsta de 32 de ani, protagonistul.

Hafthor Julius Bjornsson, Muntele din Urzeala Tronurilor, a devenit cel mai puternic viking din istorie

Hafthor Julius Bjornsson, mult mai cunoscut ca Muntele din serialul Urzeala Tronurilor, a castigat titlul de Cel mai puternic viking din lume, dupa ce a reusit sa care un trunchi de copac de 650 de kilograme, potrivit Mashable. com.

Raport Freedom House: Democratia e la cel mai slab nivel din ultimii 25 de ani

Organizatia Freedom House a publicat raportul sau anual privind starea democratiei in lume. Potrivit raportului, anul 2014 a fost reintoarcerea nepasarii pentru democratie si intoarcerea la pumnul de fier.

Cele mai pline birouri din ultimii 6 ani: rata de neocupare a scazut la 13,3%, chiriile in crestere in T4

Tranzactiile de inchiriere cu spatii de birouri au fost in crestere anul trecut, suprafata totala intermidiata inregistrand o majorare de circa 40%, ceea ce a dus rata de neocupare din piata la cel mai scazut nivel din ultimii 6 ani, arata un raport al.

Rezervele Rusiei, la un minim istoric in ultimii sase ani

Rezervele internationale ale Rusiei au scazut in ianuarie la 376,2 miliarde de dolari, cel mai redus nivel din ultimii aproape sase ani, din cauza reevaluarii rezervelor in euro si a interventiilor bancii.

FOTO si VIDEO. in vizor AMBIENTE, cel mai important eveniment in domeniul accesoriilor pentru casa

Cel mai important targ din domeniul bunurilor de larg consum cu accent special pe decoratiuni si accesorii pentru casa, AMBIENTE, se va desfasura in perioada 13 - 17 februarie la Frankfurt. Sustenabilitatea, inovatia, creativitatea, usurinta in utilizare, lifestyle-ul si, bineinteles designul vor fi cuvintele cheie ale editiei din acest an si aceste tendinte se vor regasi cu prisosinta in produsele repartizate pe deja celebrele sectiuni Living, Dining si Giving. Peste 4700 de firme expozante provenind din aproape 90 de tari se vor regasi la acest targ care, asa cum arata cifrele, este in continua dezvoltare: cele mai multe produse noi, cel mai internationalizat expozanti si vizitatori din 5 continente), cel mai trendy aici se fixeaza tendintele pentru urmatoarea etapa) .

VIDEO Sam Smith, militeaza pentru persoanele GAY in noul clip Lay Me Down! Urmareste aici cel mai emotionant clip din cariera artistului

Tanarul artist britanic Sam Smith continua promovarea albumului de debut prin lansarea unui nou videoclip emotionant, pentru single-ul Lay Me.

Inflatia din Rusia, la maximul ultimilor sapte ani

Inflatia anuala din Rusia a urcat peste asteptari in ianuarie, de la 11,4% la 15%, cel mai ridicat nivel din 2008 pana in prezent, pe fondul unei majorari puternice a preturilor de consum din ultimelor luni, al deprecierii rublei si al diminuarii importurilor de alimente, scrie Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )