Libnet.ro
UNICEF

19:46

Cel mai sigur telefon din lume, lansat oficial: de ce nu ai auzit de el, pana acum

Playtech Playtech,
Cel mai sigur telefon din lume, lansat oficial: de ce nu ai auzit de el, pana acum

De-a lungul anilor, am vazut multe smartphone-uri care se laudau cu performanta de a oferi cel mai ridicat grad de securitate al datelor. Bittium Tough Mobile 2 este doar cel mai recent dintre. continuă pe Playtech

Dunarea este cel mai poluat fluviu din Europa - studiu

Dunarea este cel mai poluat fluviu din Europa. Este concluzia celui mai mare studiu in care a fost analizat nivelul de antibiotice din raurile din 72 de tari. in peste 100 din ele, concentratia descoperita a.

Dacia a avut in 2018 cifra de afaceri de 5,3 miliarde de euro si cel mai ridicat profit din istorie

Automobile Dacia a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 5,3 miliarde de euro, in crestere cu 5% fata de anul anterior, iar profitul a crescut cu 40%, la 162 milioane de euro, cel mai ridicat nivel din istoria companiei, relateaza Mediafax.

Digi24: Ascensiunea lui Dragnea de la bisnitar de Teleorman la cel mai puternic om politic din Romania: Am plecat de la un carton

Inainte de a deveni cunoscut pe scena politica, Liviu Dragnea a fost ani buni antreprenor. A inceput de jos, a facut afaceri cu negustorii din Teleorman, dupa care si-a deschis un bar. La sase ani de la Revolutie, era deja unul dintre cei mai instariti oameni din judet. Oamenii locului spun ca cei mai multi bani i-a facut in cei 12 ani cat a fost angajat al statului.

SENZATIONAL: Un roman este cel mai tanar MILIONAR din Silicon Valley! Cum a reusit sa fie in TOP la doar 20 de ani (FOTO)

La doar 20 de ani, Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri milionari pe care Silicon Valley i-a dat vreodata, noteaza revista Forbes. Tanarul romana fost inclus in lista celor mai bogati 30 de.

Cel mai profitabil meci din istorie se joaca in barajul de promovare in Premier League: Care sunt sumele astronomice la care poate ajunge castigatoarea

Nu e finala Champions League, nu e titlul de campioana in Spania sau Anglia, ci e meciul de promovare in Premier League dintre Aston Villa si Derby County. Acesta este meciul care va fi cel mai profitabil din.

Klaus Iohannis: PNL e pe cale sa devina cel mai important politic din Romania, impreuna cu USR-Plus poate construi o alternativa la actuala Putere

Presedintele Klaus Iohannis a atacat furind PSD intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, la o zi dupa alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Peste 6 milioane de.

Dacia a atins cel mai ridicat profit din istorie, in 2018. Duster, varful de lance al gamei

Producatorul roman de vehicule Automobile Dacia a inregistrat anul trecut un profit net de 752,4 milioane lei 161,3 milioane euro), acesta fiind cel mai ridicat nivel din istoria companiei. Dusterul a fost varful de lance al gamei Dacia, subliniaza compania.

Fiat Chrysler vrea o alianta cu Renault pentru a forma cel mai mare grup auto din lume

Fiat Chrysler vrea o alianta cu Renault pentru a forma cel mai mare grup auto din lume, care impreuna cu Nissan si Mitsubishi, ar ajunge la o productie de 15 milioane de masini pe an, scrie Automotive News Europe .

Cel mai mare retailer de fashion din lume are un nou CEO: Carlos Crespo, la conducerea Inditex

Inditex, cel mai mare lant de fashion retail din lume, care detine brandurile Zara, Bershka, Stradivarius, va avea un nou CEO din luna iulie. Carlos Crespo a fost anterior COO si a fost numit de ownerul si presedintele Inditex, Pablo Isla, pentru a.

Digi24: Cel mai scump medicament de pe piata costa 2 milioane de dolari. Ce trateaza

000 de dolari - atat costa cel mai scump medicament aflat in prezent pe piata, abia lansat de o companie elvetiana. Producatorul a spus ca pretul este justificat, deoarece o singura doza este suficienta pentru toata viata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )