Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cel mai simplu mod prin care afli cine te suna cu numar ascuns

Adevărul Adevărul,
Cel mai simplu mod prin care afli cine te suna cu numar ascuns

Apelurile cu numar ascuns sunt poate cel mai simplu mod sa enervezi un om. Totusi, pe telefoanele inteligente, ai putea afla cine te suna fara sa-si divulge identitatea. continuă pe Adevărul

Cum afli cine te suna cu numar necunoscut pe iPhone si Android

Este foarte probabil sa-ti fi dorit de la primul tau telefon mobil sa stii cum afli cine te suna cu numar necunoscut. O noua aplicatie pentru iPhone si Android face o treaba surprinzator buna in a-ti oferi raspunsul. Indiferent cat de mica sau de mare este lista ta de contacte pe mobil sau cat de [].

Deseurile radioactive ar putea fi stocate in siguranta mult mai simplu

Deseurile radioactive ne dau mari batai de cap cand vine vorba de stocare, deoarece procesul implicat este atat complex, cat si foarte costisitor. Lucrurile s-ar putea schimba cand vine vorba de deseurile radioactive si de stocarea acestora, deoarece un cercetator de la Rutgers, Ashutosh Goel, a descoperit o metoda prin care astfel de material ar [].

E posibil ca in acest an sa fie data HG prin care se poate construi un spital judetean in Sibiu

Deputatul Raluca Turcan a anuntat astazi ca in urma discutiilor avute la cel mai inalt nivel al executivului este posibil ca Guvernul sa emita in acest an o hotarare care sa permita inceperea lucrarilor la noul spital judetean.

O studenta i-a scris vecinei un BILET prin care i-a cerut sa nu mai faca ZGOMOT in timpul SEXULUI! Reactia femeii a lasat-o FARA CUVINTE (FOTO)

O tanara studenta, deranjata de zgomotele vecinei pe care le facea in timpul partidelor de sex, a decis sa-i scrie un bilet prin care a rugat-o sa nu mai faca atat de mult zgomot pentru ca.

Jennifer Lopez, cel mai HOT selfie al anului!

In absenta lui Kim Kardashian de pe Social Media, Jennifer Lopez puncteaza cel mai HOT selfie al anului. Vedeta, in varsta de 47 de ani, s-a pozat in oglinda zilele trecute intr-un body negru, punandu-si in evidenta posteriorul care a facut-o celebra.

Cel mai bogat om din China a cumparat compania care decerneaza Globurile de Aur

Cel mai bogat om din China, Wang Jianlin, a dat 1 miliard de dolari pentru a cumpara Dick Clark Productions, compania care se ocupa cu decernarea Globurilor de Aur, de Miss America si de Billboard Music.

Cel mai bogat om din China a cumparat compania care decerneaza Globurile de Aur

Cel mai bogat om din China, Wang Jianlin, a dat 1 miliard de dolari pentru a cumpara Dick Clark Productions, compania care se ocupa cu decernarea Globurilor de Aur, de Miss America si de Billboard Music.

Economia romaneasca - cel mai ridicat nivel de crestere din Europa, in 2016

Economia tarii noastre va inregistra o crestere de 4,8%, in acest an - cel mai ridicat nivel din intreaga Europa, prognozeaza Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), care si-a imbunatatit cu 0,8% estimarile privind avansul economiei romanesti din 2016, comparativ cu cele publicate in luna mai, informeaza Reuters, conform Agerpres.

(P) Storia.ro: Cum se vinde cel mai mare proiect rezidential din zona Aviatiei - Barbu Vacarescu

Anul 2016 a adus un numar ridicat de ansambluri rezidentiale in imediata apropiere a cladirilor moderne de birouri din Bucuresti. Belvedere Residences, cel mai amplu proiect aflat in constructie in zona Aviatiei - Barbu Vacarescu, isi propune sa.

Andra, cel mai bun interpret roman in cadrul MTV Europe Music 2016

Cantareata Andra a castigat trofeul pentru cel mai bun interpret roman la premiile MTV Europe Music 2016, acordat in cadrul ceremoniei din Olanda, iar artistul canadian Justin Bieber a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )