Libnet.ro
UNICEF

19:15

El e cel mai SINCER ROMAN: A intrat in sediul PSD din sectorul 2 si le-a facut urmatoarele urari celor de acolo : Voiam sa va spun sa va fie RUSINE si sa va ia ... O zi frumoasa (VIDEO)

B1 B1,
El e cel mai SINCER ROMAN: A intrat in sediul PSD din sectorul 2 si le-a facut urmatoarele urari celor de acolo : Voiam sa va spun sa va fie RUSINE si sa va ia ... O zi frumoasa (VIDEO)

PSD si-a atras multi simpatizanti in ultima vreme. Dupa urarile de La multi ani cu condamnare pentru Liviu Dragnea, un alt mesaj a ajuns viral pe Internet. Un bucurestean a trecut zilele trecute,. continuă pe B1

Cel mai medaliat producator roman de vinuri organice

Roze Cabernet Sauvignon, vin produs in 2017 de Domeniul Bogdan, primul producator de vin din Romania care practica vicitultura biodinamica, a castigat medalia de aur la cel mai important concurs international de vinuri biologice din lume, Millesime BIO. Recunoasterea internationala a calitatii vinurilor produse de compania romaneasca a fost confirmata in prima jumatate de anului de inca sase medalii de argint si bronz, obtinute la alte prestigioase competitii internationale de profil, conform comunicatului remis redactiei.

365 de eroi ai Romaniei. Horia Colibasanu, primul alpinst roman care a atins cel mai inalt punct al lumii

Drapelul Romaniei a fost arborat la 8. 848 de metri. Horia Colibasanu este primul alpinist roman care a atins cel mai inalt punct de pe pamant prin forte proprii, fara serpasi si oxigen suplimentar. Anul.

Cel mai lung traseu de drumetie din Romania va avea 950 de kilometri. Cine sunt temerarii care-l amenajeaza si cate judete va traversa

Asociatia Tasuleasa Social, condusa de maratonistul Tibi Useriu si de fratele sau Alin, amenajeaza cel mai lung traseu de drumetie din Romania. Drumul, care se intinde pe 950 de kilometri, a fost luat la pas de patru voluntari ai asociatiei. Printre acestia se numara si Mircea Micle, fost ministru al Educatiei.

Cel mai bun remediu impotriva cosurilor

Cel mai bun remediu impotriva cosurilor Pentru orice tip de ten, cea mai deranjanta problema este aparitia cosurilor. Daca medicamentele si tratamentul dermatologic este mult prea scump si nici nu pare a fi cea mai buna solutie, incearca remdiile pe baza de ingrediente naturale. Combinatia ideala este cea de miere si lamaie!.

Selectionerul Croatiei despre victoria cu Argentina: Am nvins echipa la care evolueaza cel mai bun jucator din lume

Selectionerul Croatiei, Zlatko Dalic, a declarat, joi seara, ca jucatorii sai au facut un meci minunat cu Argentina, echipa la care evolueaza cel mai bun fotbalist din lume, Lionel Messi.

Presa internationala scrie despre condamnarea lui Dragnea, pe care-l prezinta drept cel mai puternic om din Romnia

Cel mai puternic om al stangii, aflate la putere in Romania, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani si jumatate de inchisoare - cu executarea, in prima instanta, intr-un caz de angajari fictive, scriu principalele agentii de presa si posturi internationale, preluate in toata lumea, relateaza News. ro.

Globalworth devine cel mai mare investitor pe spatii de birouri din Polonia dupa achizitia Quattro Business Park

Globalworth Polonia a cumparat complexul Quattro Business Park din Cracovia pentru 139 de milioane de euro, reprezentand cea mai mare achizitie din istoria companiei. Mai mult, in urma acestei tranzactii, Globalworth devine cel mai mare investitor si.

Cel mai betiv domnitor al Moldovei. Bea vin din oala zicand ca e mai dulce decat din pahar

Eustatie Dabija a fost domnitorul Moldovei intre 1661 si 1665. Cronicarii l-au descris drept un consumator inrait de bauturi alcoolice, multi istorici punandu-l in fruntea clasamentului celor mai betivi conducatori ai Moldovei din toate timpurile.

Cel mai scurt zbor din lume, care nici un minut nu dureaza

Singapore Airlines a reusit imposibilul cand a lansat cel mai lung zbor comercial din lume, dintre New York City si Singapore, care dureaza 20 de ore. La pol opus se afla zborul dintre Westray si Papa Westray operat de Loganair, care in zilele proaste depaseste cu putin un minut. Pe coasta nordica a Scotiei, o [].

A fost ales cel mai bun restaurant din lume in 2018! Unde se gaseste localul

Osteria Francescana, localul din Modena, Italia, detinut de maestrul bucatar italian Massimo Bottura a fost ales cel mai bun restaurand din lume in 2018. Publicatia de profil britanica Restaurant i-a acordat.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )