Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai slab inceput de an pe bursa de la startul crizei. Caruntu, BCR: Nu vad motive de panica. Stam mai bine decat in 2008

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai slab inceput de an pe bursa de la startul crizei. Caruntu, BCR: Nu vad motive de panica. Stam mai bine decat in 2008

Piata romaneasca de actiuni a pierdut 10% in prima luna din 2016, marcand astfel cel mai slab inceput de an inregistrat de la startul crizei. Vestea buna pentru investitori este ca lucrurile s-au calmat in ultimele zile, iar dupa corectiile masive din. continuă pe Wall-Street Ro

Spania a inregistrat anul trecut cel mai rapid ritm de crestere al economiei din 2007

Produsul Intern Brut al Spaniei, a patra economie a zonei euro, a inregistrat anul trecut cel mai rapid ritm de crestere de la criza financiara din 2007, informeaza AFP si Reuters.

Pretul cuprului, estimat sa ajunga la cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Cotatia futures medie a cuprului este asteptata sa coboare, anul acesta, pana la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, din cauza cresterii slabe a cererii din China, cel mai mare consumator mondial de profil, respectiv a unei supraproductii, conform unui sondaj Reuters.

Rata somajului, aproape de cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Rata somajului in Spania a scazut anul trecut aproape de cel mai redus nivel din ultimii cinci ani, o veste buna pentru Mariano Rajoy, seful Guvernului spaniol in exercitiu, informeaza AP si Bloomberg.

Actiunile Bancii Carpatica au preluat prima pozitie in topul cresterilor

Actiunile Bancii Comerciale Carpatica BCC) au inregistrat o crestere de 18,14% raportata la euro, in perioada 20-27 ianuarie, reprezentand cel mai bun randament de la Bursa de Valori Bucuresti, dupa ce, marti, Nextebank a anuntat ca va subscrie pana la finele saptamanii actiuni in valoare de 98,66 milioane de lei la capitalul bancii sibiene.

Actiunile Boromir Prod au crescut cu 14,35%

Actiunile Boromir Prod SPCU) au inregistrat o crestere de 14,35% raportata la euro, in perioada 19-26 ianuarie, reprezentand cel mai bun randament de la Bursa de Valori Bucuresti, unde indicii au aratat o revenire a cotatiilor, dupa scaderile de la inceputul anului.

Cel mai batran penis din lume are 100 de milioane de ani. Unde a fost descoperit organul sexual care a intrat in Cartea Recordurilor

Recordurile stabilite de celebra Guinness Book sunt de-a dreptul uluitoare. Printre paginile virtuale ale excentricei publicatii se regasesc si informatii despre cel mai lung si cel mai batran penis din lume, precum si cea mai veche sperma folosita pentru fertilizarea in vitro.

Zgonea a primit in 2015 cadouri de aproape 3000 de euro. Cel mai valoros: o harpa in miniatura sculptata din lemn vechi

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a primit in anul 2015, in urma activitatilor de protocol, cadouri in valoare de aproape 3000 de euro, cel mai 'darnic' fiind presedintele Parlamentului Irlandei, informeaza Mediafax.

[P] Sectorul 3, cel mai verde din Bucuresti

Spatiile verzi au fost, inca de la inceputul mandatului, o prioritate pentru actuala conducere a Primariei Sectorului 3. In ultimii trei ani, suprafata verde a sectorului a crescut la valoarea de peste 23 mp pe cap de locuitor. Actiunile Primariei Sectorului 3 au determinat prestigioasa revista Forbes sa declare Sectorul 3 cel mai verde sector din Bucuresti.

Codruta Kovesi, actorul institutional cel mai performant din tot sistemul public

Deputatul PNL pentru Diaspora, Ovidiu Alexandru Raetchi, ne-a impartasit previziunile sale legate de evolutia mediului politic din Romania in acest an, facand si cateva precizari privind legea votului prin corespondenta, menita sa faciliteze procesul electoral pentru romanii din afara tarii.

Cel mai periculos oras din lume: locuitorii ies din casa doar alaturi de garzi de corp, iar un drum la restaurant ii poate costa viata

Ultima editie a topului care prezinta cele mai periculoase orase din lume claseaza pe primul loc un oras din America Latina.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )