Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cel mai subtire telefon din lume a ajuns in Romania cu numele de Allview X2 Soul mini

Playtech Playtech,
Cel mai subtire telefon din lume a ajuns in Romania cu numele de Allview X2 Soul mini

Gionee Elife S5. 1 este cel mai subtire telefon din lume. Chiar a intrat si in Cartea Recordurilor pentru constructia lui super-subtire si acum poate fi gasit si in Romania sub denumirea de Allview X2 Soulmini. Brasovenii de la Allview au adus in tara, sub brand propriu, si modelul Gionee Elife S5. 5, care are o grosime de 5,5mm. Acum romanii se pot bucura si de Allview X2 Soul mini, sau Gionee Elife S5. 1, care are o grosime incredibila de 5,15mm. Telefonul []. continuă pe Playtech

Cel mai puternic laser din Europa a fost inaugurat la Magurele. Costoiu: Este unic in Europa prin gama echipamentelor si nivelul tehnologic de ultima ora

Cel mai puternic laser din Europa si al doilea laser din lume, de un petawat, a fost inaugurat marti la Institutului National de Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei de la Magurele, informeaza Agerpres. Avem.

Halep: Este cel mai mare meci din viata mea, sunt foarte fericita

Simona Halep a castigat in doua seturi meciul cu Serena Williams de la Turneul Campioanelor, un meci pe care romanca de pe locul 4 WTA il considera cel mai mare din viata mea. Este cel mai mare meci din.

Google a pus pe Street View regatul himalayan Bhutan, unul dintre cele mai misterioase locuri din lume

Google a pus pe serviciul Street View regatul Bhutan din Himalaya, una dintre tarile unde e cel mai greu de ajuns. Proiectul a inceput in martie 2013 si masinile au parcurs 3. 000 km de drumuri. Bhutan are o suprafata de sase ori mai mica decat Romania, iar populatia este de 700.

Actiunile Gazprom au inregistrat cel mai redus nivel din martie 2009

Actiunile Gazprom au coborat la bursa din New York la cel mai redus nivel dupa martie 2009, dupa ce grupul rus nu a reusit sa rezolve disputa cu Ucraina referitoare la datoriile acesteia pentru gaze, transmite Bloomberg.

Actiunile Gazprom au coborat la cel mai redus nivel din martie 2009, la bursa din New York

Actiunile Gazprom au coborat, joi, la bursa din New York, la cel mai redus nivel dupa martie 2009, dupa ce grupul rus nu a reusit sa rezolve disputa cu Ucraina referitoare la datoriile acesteia pentru gaze,.

Cel mai puternic laser din Europa, lansat oficial pe platforma de la Magurele

Centrul Integrat de Tehnologii Avansate cu Laseri CETAL) a fost inaugurat marti, in prezenta premierului Victor Ponta si a ministrului Apararii, Mircea Dusa. Acesta este primul laser de mare putere din Romania, cel mai puternic laser din Europa si al doilea din lume.

VIDEO Cel mai scump ceas din lume, Sfantul Graal al ceasurilor, va fi scos la licitatie

Cel mai scump si mai complex ceas din lume, realizat de celebrul ceasornicar Patek Philippe, va fi scos la licitatie, pretul sau fiind estimat la peste 12 milioane si jumatate de euro.

Bursele europene, in cel mai mare avans din ultimii trei ani

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au revenit pe crestere vineri, dupa un declin puternic in ziua anterioara, in conditiile in care situatia economica slaba a zonei euro pune presiune pe responsabilii regiuni in vederea adoptarii de noi masuri de stimulare.

Depasesc orice imaginatie! Top 10 cele mai scumpe mancaruri din lume!

Mancarurile bune nu sunt foarte ieftine, iar asta cu siguranta ca stiai deja. Ce te faci insa cand preturile unor preparate depasesc pana si cea mai bogata imaginatie?.

Rata somajului din Spania, la cel mai SCAZUT nivel din 2011 pana in prezent

Rata somajului din Spania a scazut in trimestrul al treilea la 23,7%, cel mai redus nivel atins de la sfarsitul anului 2011, de la 24,5% in trimestrul precedent, datorita revenirii economiei la una dintre cele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )