Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cel mai talentat dintre hipsteri

Adevărul Adevărul,
Cel mai talentat dintre hipsteri

La 24 de ani, Alex Varninschi e hipster si nu-l deranjeaza deloc aceasta eticheta, asa cum nu protesteaza nici magiunul pentru ca pe borcan scrie Topoloveni. Umbla cu pantaloni skinny, are ceas retro, cu curea lata, dar esarfe poarta doar iarna. Nu mai stie cand a aderat la curentul nascut la inceputul anilor 2000 in cartierul Williamsburg din New-York, asa cum nu mai stie cand s-a indragostit de jurnalism. continuă pe Adevărul

Interviu eveniment cu cel mai cunoscut neurochirurg american. Am inteles ca cel care are cea mai mare legatura cu ce ti se intampla esti chiar tu

Ben Carson, cel mai cunoscut neuroghirurg pediatru al Americii si ganditor al lumii moderne, autor a patru bestsellere, a acceptat sa-i acorde un interviu in exclusivitate lui Mihai Gadea. Celebra publicatie Wall.

VIDEO Cel mai tare gol al lui Maradona iese la lumina

Cel mai mare gol al carierei. Asa a spus Diego Maradona despre golul marcat in urma cu 33 de ani, acum vazut pentru prima oara. A fost marcat in tricoul lui Argentinos Juniors contra celor de la Atletico Pereira, in Columbia, intr-un amical. Chiar daca imaginile au o calitate slaba se poate vedea maiestria lui Maradona, in drumul spre cel mai frumos gol al carierei, cel care a prefatat reusita istorica in meciul cu Anglia de la Cupa Mondiala 1986. Are de a face de doua ori cu mingea aproape din cadere, dribleaza vreo cinci adversari si apoi pe portar. Absolut incredibil.

Huawei Ascend P6, inca cel mai subtire smartphone, in Romania

Chiar si la doua luni de la anuntarea globala, Huawei Ascend P6 inca este cel mai subtire smartphone din lume. Vestea si mai buna este ca a ajuns si in Romania. Este stilat, elegant, si este, asa cum spuneam cel mai subtire Ascend P6 are o grosime de 6,18 milimetri, ecran de 4,7 inci cu 720 x 1280 pixeli si Gorilla Glass si carcasa metalica. La interior, puterea nu este deloc mica, are un procesor quad-core K3V2E de 1,5 [].

Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone din lume, disponibil in Romania.

Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone din lume, este disponibil din luna august in magazinele din Romania. Stilat si elegant, Huawei Ascend P6 are o grosime de numai 6,18 milimetri, un ecran de 4,7 inchi si cu un procesor quad-core K3V2E de 1,5 GHz, fiind o adevarata bijuterie in arena smartphone-urilor. Noul Ascend P6 are o camera foto de 8 MP, dotata cu tehnologia IMAGESmart Auto Scene Recognition, care ajuta utilizatorul in cele mai dificile scenarii fotografice. Terminalul .

Miley Cyrus, o adevarata rapperita in cel mai nou single al lui Mike WiLL Made It 23!

Mike WiLL Made It este producatorul din spatele hitului We Cant Stop al lui Miley Cyrus asa ca era de asteptat ca artista sa ii intoarca o favoare si sa apara ca featured artist in cel mai nou single al acestuia, 23. In afara de Miley, Mike i-a mai cooptat pentru aceasta piesa pe Wiz .

Nicki Minaj se intoarce la originile sale in cel mai nou single al lui Mavado Give It All To Me!

Nici nu s-a obisnuit bine lumea cu cea mai noua colaborare a rapperitei cu Sean Paul pentru piesa Entertainment, ca Nicki Minaj ne incanta cu aparitia sa intr-o noua colaborare, de aceasta data cu jamaicanul Mavado pentru single-ul Give It All To Me. Produsa de catre Ja Productions, Give It All To Me reprezinta si .

Cel mai bogat om din India a pierdut 5,6 miliarde dolari, in patru luni

Averea miliardarului Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, a scazut cu 24% incepand din mai, sau cu 5,6 miliarde de dolari, la 17,5 miliarde de dolari, ca urmare a deprecierii rupiei la un minim record, potrivit Bloomberg.

Chris Horner, cel mai varstnic castigator de etapa dintr-un Mare Tur

Americanul Chris Horner a sprintat ca la prima tinerete pe ascensiunea care a tras cortina, luni, peste etapa a 3-a din Turul Spaniei si a devenit cel mai varstnic castigator de etapa dintr-un Mare Tur.

Leul se intareste si revine cel mai bun nivel din ultimele doua saptamani

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei a scazut la 4,4288 lei/euro si a atins cel mai redus nivel din ultimele aproape doua saptamani, scrie Mediafax .

Ursii au cel mai prost an din ultimul deceniu. Romanii, fericiti pentru ca nu au avut unde sa parieze pe scaderea bursei

Investitorii pesimisti, care au anticipat o scadere a pietelor in acest an si au vandut short actiuni, trec in 2013 prin cel mai greu an din ultimul deceniu. In Romania, lipsa aproape completa a tranzactiilor short i-a ferit pe investitori de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )