Libnet.ro
UNICEF

01:05

Miley Cyrus, o adevarata rapperita in cel mai nou single al lui Mike WiLL Made It 23!

Devorator Monden Devorator Monden,
Miley Cyrus, o adevarata rapperita in cel mai nou single al lui Mike WiLL Made It 23!

Mike WiLL Made It este producatorul din spatele hitului We Cant Stop al lui Miley Cyrus asa ca era de asteptat ca artista sa ii intoarca o favoare si sa apara ca featured artist in cel mai nou single al acestuia, 23. In afara de Miley, Mike i-a mai cooptat pentru aceasta piesa pe Wiz . continuă pe Devorator Monden

Nicki Minaj se intoarce la originile sale in cel mai nou single al lui Mavado Give It All To Me!

Nici nu s-a obisnuit bine lumea cu cea mai noua colaborare a rapperitei cu Sean Paul pentru piesa Entertainment, ca Nicki Minaj ne incanta cu aparitia sa intr-o noua colaborare, de aceasta data cu jamaicanul Mavado pentru single-ul Give It All To Me. Produsa de catre Ja Productions, Give It All To Me reprezinta si .

Inferno, cel mai nou roman al lui Dan Brown va fi lansat in Romania

Inferno, cel mai nou roman al scriitorului american Dan Brown, va fi disponibil in librariile romanesti incepand de luni, informeaza Editura Rao.

Inferno, cel mai nou roman al lui Dan Brown, de luni in librarii

Iubitorii de carte isi vor putea cumpara cel mai nou roman al scriitorului american Dan Brown, Inferno, care va fi disponibil in librariile romanesti incepand de luni.

Miley Cyrus a lansat o noua piesa Wrecking Ball!

Cu putin timp inainte de prima sa aparitie pe scena galei MTV Video Music Awards 2013 Miley Cyrus nu numai ca ne incanta cu o noua piesa, ci ne si prezinta copertile albumului BANGERZ in varianta standard si deluxe. Tanara cantareata apare pe ambele coperti purtand un sacou Yves Saint Laurent, backgroundul fiind inspirat din .

Conor Maynard a confirmat lansarea unui nou single R U Crazy!

Anuntul a fost facut de artist intr-un mesaj video postat ieri pe contul sau de Youtube. R U Crazy este primul single extras de pe viitorul album al artistului ale carui detalii inca nu se cunosc. Noul single este o colaborare cu Labrinth. Conor Maynard a inceput sa lucreze la noul sau album inca de .

ADATA UE700 este cel mai subtire memory stick de 128GB

Avem un nou castigator al titlului Cel mai noul ADATA UE700 de 128GB este cel mai subtire memory stick din lume, astazi. Maine, mai vedem. Noul flash drive DashDrive Elite UE700 USB, cu interfata USB 3. 0, atinge rate de transfer de pana la 200MB/sec la citire si 100MB/sec la scriere. Conectorul USB este retractabil, fiind protejat in interior atunci cand nu este folosit. Nouatea, asa cum am spus, o reprezinta versiunea ADATA UE700 de 128GB, insa exista deja si [].

VIDEO Cel mai tare gol al lui Maradona iese la lumina

Cel mai mare gol al carierei. Asa a spus Diego Maradona despre golul marcat in urma cu 33 de ani, acum vazut pentru prima oara. A fost marcat in tricoul lui Argentinos Juniors contra celor de la Atletico Pereira, in Columbia, intr-un amical. Chiar daca imaginile au o calitate slaba se poate vedea maiestria lui Maradona, in drumul spre cel mai frumos gol al carierei, cel care a prefatat reusita istorica in meciul cu Anglia de la Cupa Mondiala 1986. Are de a face de doua ori cu mingea aproape din cadere, dribleaza vreo cinci adversari si apoi pe portar. Absolut incredibil.

Cel mai bogat indian, mai sarac cu 5,6 miliarde de dolari, din cauza deprecierii rupiei

Averea miliardarului Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, a scazut cu 5,6 miliarde de dolari, la 17,5 miliarde de dolari, din cauza deprecierii rupiei la un minim record. Rupia, moneda nationala a Indiei, a.

VIDEO Ca o umbra de nor, de Radu Jude, a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj la Sarajevo

Ca o umbra de nor, de Radu Jude, a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj la Festivalul International de Film de la Sarajevo, care s-a desfasurat intre 16 si 24 august, se arata pe site-ul oficial al evenimentului, potrivit Mediafax.

Noul Ford B-MAX, cel mai bine vandut monovolum compact din Europa

Noul Ford B-MAX, produs la Craiova, a fost cel mai bine vandut monovolum compact de pe piata europeana in primul semestru al anului 2013, potrivit analizei efectuate de Ford, in baza inmatricularilor colectate de Polk.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )