Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai tanar episcop catolic din lume, consacrat fara cler si credinciosi la Catedrala Arhiepiscopala din Blaj

Adevărul Adevărul,
Cel mai tanar episcop catolic din lume, consacrat fara cler si credinciosi la Catedrala Arhiepiscopala din Blaj

Doi episcopi ai Bisericii Greco-Catolice vor fi consacrati la Catedrala Arhiepiscopala Majora Sfanta Treime de la Blaj, duminica, 21 iunie. Unul dintre cei doi, Cristian Dumitru Crisan, in varsta de 39 de ani, va deveni cel mai tanar episcop catolic din lume. continuă pe Adevărul

Cel mai tanar tata din lume. Cum a devenit tata la doar 9 ani

Este uimitor sa vezi zambetul pe fetele parintilor atunci cand isi vad copilul iubit. Cu toate acestea, sentimentele lor sunt necunoscute tatalui cel mai tanar din lume. Cel mai tanar tata din lume Este greu de crezut ca un copil poate intelege cu adevarat cat de mult s-a schimbat in viata sa odata cu nasterea .

Victoria Principal l-a impins catre moarte pe cel mai tanar frate Bee Gees? Povestea de dragoste (si ura?) dintre Andy Gibb si actrita din Dallas

Anul acesta s-au implinit 32 de ani de cand cel mai tanar membru al trupei Bee Gees si-a dat ultima suflare in mod complet neasteptat si regretabil, la numai 30 de ani. Si tot acum au iesit la iveala noi informatii despre disparitia prematura a lui Andy, in documentarul Autopsy: The Last Hours Of Andy Gibb, lansat recent.

La 90 de ani, o bunicuta a intrat in Cartea Recordurilor ca Cel mai in varsta gamer din lume VIDEO

La 90 de ani, Hamako Mori a intrat in Cartea Recordurilor cu titlul de cel mai in varsta gamer de pe YouTube. Hamako Mori s-a apucat de jocuri video la 51 de ani, cand a vazut cat de mult juca fiul ei.

Topul celor mai grele animale terestre din lume

Intr-un top al celor mai grele animale terestre din lume, elefantii sunt lideri detasati. Iar in top se mai gasesc si alte animale cu greutati impresionante, de cel putin o tona. Care sunt acestea, aflati din materialul de mai jos.

DigiSport: Nasul-surpriza ales de Ilie Nastase, la a 5-a casnicie. Este cu aproape 40 de ani mai tanar!

Ilie Nastase 73 de ani) a surprins intreaga lume a showbizului romanesc prin casatoria religioasa pe care a facut-o sambata cu Ioana Simion. Fostul mare sportiv a dezvaluit detalii de la fericitul eveniment, dar a precizat si cine sunt nasii.

Pare dintr-o alta lume! Este cel mai mare din Europa si poate fi vazut din spatiu

Mai multe fotografii cu cel mai mare ghetar din Islanda au devenit virale pe internet. Un britanic este autorul pozelor spectaculoase si au fost facute din interiorul ghetarului. Parca e din alta lume! Este cel mai mare din Europa si se vede chiar din spatiu Un calator din Anglia a avut norocul sa realizeze niste .

Ar putea fi cel mai greu puzzle din lume, dar e perfect pentru stat in casa

Daca ai avut vreodata o fascinatie pentru puzzle-uri, s-ar putea sa fii uimit de existenta acestei creatii. Multi il considera cel mai dificil puzzle din lume, dar se vinde ca painea.

Cine este cel mai valoros fotbalist din lume - Final de era pentru Messi si Ronaldo

Atacantul francez al echipei PSG, Kylian Mbappe, este in acest moment jucatorul cel mai valoros din lume, fiind evaluat de Observatorul fotbalului CIES) la 259,2 milioane de euro, informeaza lefigaro. fr.

Cea mai periculoasa tara din lume. Omorurile, violurile si traficul de droguri sunt la ordinea zilei

Tijuana Mexic) este cel mai periculos oras din lume, potrivit unei analize realizate de Citizen Council for Public Safety and Criminal Justice, informeaza Daily Mail. Cifrele, care sunt inspaimantatoare, o.

Cum sa prepari cel mai bun cidru in casa. Bautura care iti va schimba dispozitia in vara asta

Va prezentam o reteta usoara de cidru de mere. Reteta nu necesita mult timp de preparare, doar cateva ingrediente naturale si va va face vara mult mai frumoasa. Cum se prepari cel mai bun cidru in casa. Bautura aceasta iti va face vara mai frumoasa Cidru de mere este o bautura delicioasa ce se poate .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )