Libnet.ro
UNICEF

21:00

Topul celor mai grele animale terestre din lume

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai grele animale terestre din lume

Intr-un top al celor mai grele animale terestre din lume, elefantii sunt lideri detasati. Iar in top se mai gasesc si alte animale cu greutati impresionante, de cel putin o tona. Care sunt acestea, aflati din materialul de mai jos. continuă pe Adevărul

Romania- locul 57 in topul celor mai sigure tari de vizitat in aceasta perioada

Romania ocupa pozitia 57 in topul celor mai sigure tari de vizitat in aceasta perioada, arata un raport publicat de revista Forbes, care citeaza un studiu realizat de un think tank cu sediul la Londra. Grupul Deep Knowledge a colectat si analizat date din 200 de tari si a creat un punctaj bazat pe 130 de parametri cantitativi . Cea mai sigura tara, potrivit acestui clasament, este Elvetia, la capatul opus al clasamentului fiind Sudan. Vezi aici intregul raport.

Topul celor mai valorosi fotbalisti ai momentului

Observatorul fotbalului CIES) a intocmit o ierarhie a celor mai valorosi fotbalisti.

Topul celor mai ciudate legi: unde esti obligat mananci pui cu mana si unde este ilegal sa uiti de ziua nevestei

Cate bordeie, atatea obiceie, spune un proverb romanesc, perfect aplicabil si in cazul legilor, unele fiind de-a dreptul ciudate. De exemplu, in statul american Georgia poti servi carne de pui doar cu mana, iar intr-un oras italian zambetul e obligatie.

Cel mai tanar episcop catolic din lume, consacrat fara cler si credinciosi la Catedrala Arhiepiscopala din Blaj

Doi episcopi ai Bisericii Greco-Catolice vor fi consacrati la Catedrala Arhiepiscopala Majora Sfanta Treime de la Blaj, duminica, 21 iunie. Unul dintre cei doi, Cristian Dumitru Crisan, in varsta de 39 de ani, va deveni cel mai tanar episcop catolic din lume.

PwC: Pandemia a devalorizat companiile cu 3,9 trilioane de dolari. Topul celor inca profitabile

Valoarea de piata a celor mai mari 100 de companii listate la nivel global a scazut cu 15%, insemnand 3,9 trilioane dolari, in primul trimestru al anului, ca urmare a pandemiei, dupa un avans de 20% in perioada martie - decembrie 2019, se arata intr-o analiza realizata de PwC.

Cel mai tanar tata din lume. Cum a devenit tata la doar 9 ani

Este uimitor sa vezi zambetul pe fetele parintilor atunci cand isi vad copilul iubit. Cu toate acestea, sentimentele lor sunt necunoscute tatalui cel mai tanar din lume. Cel mai tanar tata din lume Este greu de crezut ca un copil poate intelege cu adevarat cat de mult s-a schimbat in viata sa odata cu nasterea .

PwC Top 100 Companii: Pandemia COVID-19 a redus cu 3,9 trilioane dolari valoarea de piata a celor mai mari companii listate

Valoarea de piata a celor mai mari 100 de companii listate la nivel global a scazut cu 15%. Suma pierduta este de 3,9 trilioane dolari in primul trimestru al anului, pe fondul pandemiei de COVID-19, dupa un avans de 20% in perioada martie - decembrie 2019, potrivit unui studiu global realizat de PwC.

Ar putea fi cel mai greu puzzle din lume, dar e perfect pentru stat in casa

Daca ai avut vreodata o fascinatie pentru puzzle-uri, s-ar putea sa fii uimit de existenta acestei creatii. Multi il considera cel mai dificil puzzle din lume, dar se vinde ca painea.

Cine este cel mai valoros fotbalist din lume - Final de era pentru Messi si Ronaldo

Atacantul francez al echipei PSG, Kylian Mbappe, este in acest moment jucatorul cel mai valoros din lume, fiind evaluat de Observatorul fotbalului CIES) la 259,2 milioane de euro, informeaza lefigaro. fr.

Cea mai periculoasa tara din lume. Omorurile, violurile si traficul de droguri sunt la ordinea zilei

Tijuana Mexic) este cel mai periculos oras din lume, potrivit unei analize realizate de Citizen Council for Public Safety and Criminal Justice, informeaza Daily Mail. Cifrele, care sunt inspaimantatoare, o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )