Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai tanar miliardar din Africa a fost rapit

Antena3 Antena3,
Cel mai tanar miliardar din Africa a fost rapit

Mohammed Dewji, in varsta de 43 de ani care este cel mai tanar miliardar al Africii a fost rapit din Tanzania, cand a iesi sa iti faca alergarea de dimineata. Trei persoane suspecte au fost arestate. continuă pe Antena3

Cum suna cel mai vechi cantec din lume. A fost scris in urma cu aproape 3.500 de ani - VIDEO

Multi se intreaba care este el mai vechi cantec din lume si cand a fost scris. Pentru a raspunde la aceasta intrebare, va trebui sa ne intoarcem in timp cu 3. 500 de ani si sa mergem in Asia, pe taramul.

SIF Oltenia - cel mai bun randament din BET-FI

Marcand un avans de 4,11%, in raport cu moneda europeana, in intervalul 3 - 10 octombrie, actiunile SIF Oltenia SIF5) reprezinta cel mai rentabil emitent din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a scazut cu 0,06%, in perioada mentionata.

Acesta este cel mai lung zbor din lume. Aproximativ 18 ore petrecute in aer

Avionul care a zburat pe ruta Singapore - New York, cel mai lung traseu aerian comercial din lume, a aterizat vineri pe aeroportul Newark, dupa aproape 18 ore petrecute in aer, acesta fiind primul zbor ce marcheaza re.

VIDEO Ce este diferit pentru pasageri n cel mai lung zbor din lume, 19 ore ntre Singapore si New York

Joi decoleaza din Singapore un avion Airbus A350-900 ULR care 19 ore mai tarziu va ajunge la New York, compania Singapore Airlines urmand sa revina pe primul loc in topul celor mai lungi zboruri comerciale. Pentru pasageri parcursul de 16. 700 km nu va fi probabil usor, dar au fost facute o serie de modificari pentru ca asupra celor 174 oameni de la bord efectele negative ale unui zbor atat de lung sa fie minime.

Cel mai lung zbor din lume - S-a ncheiat cu bine prima cursa si avionul a aterizat mai repede cu 35 de minute n SUA

Joi a decolat din Singapore un avion Airbus care stabileste recordul pentru cea mai lunga cursa de linie: 18 ore intre Singapore si Newark, pentru 16. 700 km. Zborul inaugural, cu 175 de persoane la bord a durat mai putin decat era preconizat. Biletele costa de la aproximativ 1. 000 de euro dus-intors daca sunt cumparate cu o luna inainte.

[P]Fincantieri, cel mai mare angajator din industria constructiilor de nave din Romnia

Vard Braila si Vard Tulcea sunt doua santiere surori ale VARD subsidiara norvegiana a Grupului Fincantieri, unul dintre cei mai mari constructori de nave din lume care, in urma cu ceva ani, a ales Romania pentru planul sau de dezvoltare.

Cel mai mic crai din Romania. Cum reuseste sa tina o multime de neveste inaripate, fiecare la casa ei

Pantarusul, o micuta pasare ce cantareste intre 8 si 11 grame cat 2-3 monede de 10 bani), este cunoscuta in popor sub nu mai putin de 63 de nume, dupa cum consemneaza etnologul Mihai C. Bacescu. Cele mai raspandite sunt: pantarus, ochiul boului, tantarus, sfredelus si piparus. Este cel mai mare devorator de paianjeni.

Cel mai grav accident rutier petrecut vreodata in Romania

Soselele din tara nu duc lipsa de accidente grave, din pacate, asa ca mai mereu vezi la stiri tot felul de cazuri dramatice. Nici in trecutul tarii n-am dus-o mai bine, avand in vedere cel mai grav accident din istoria Romaniei. Cel mai grav accident rutier care s-a petrecut in Romania pare sa fie o [] .

SOCANT! Un tanar MILIARDAR a fost RAPIT in plina strada. Politia e in ALERTA! (FOTO)

Soc in lumea bogatilor! Un cunoscut om de afaceri a fost rapit! Mohammed Dewji, directorul grupului METEL, a fost saltat de pe strada, in Tanzania, de mai multi barbati inarmati, scrie.

UPDATE FOTO VIDEO Seism 2018 Cel mai mare exercitiu national de simulare a interventiei n cazul unui cutremur devastator / Arafat: n caz de seism de 7,5 pe Richter, centrul Capitalei e cel mai afectat

Incepand cu ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018 care consta in punerea in aplicarea a Conceptiei nationale de raspuns post-seism si care va dura timp de cinci zile. Conform scenariului, a avut loc un cutremur de 7. 5 grade pe scara Richter, care poate fi urmat de mai multe replici: in Centrul Vechi cel putin 12 cladiri s-au prabusit si cel putin 200 de persoane au fost ranite, iar in momentul seismului, telecomunicatiile au picat. Exercitiul va fi monitorizat de Comisia Europeana, NATO, dar si de structura de specialitate a SUA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )