Libnet.ro
UNICEF

23:00

Andreea ESCA are cel mai mare SALARIU din televiziune. Vedeta a vorbit in premiera despre DIMENSIUNILE acestuia (FOTO)

B1 B1,
Andreea ESCA are cel mai mare SALARIU din televiziune. Vedeta a vorbit in premiera despre DIMENSIUNILE acestuia (FOTO)

De cativa ani, s-a creat un mit in jurul salariului de stirista al Andreei Esca, existand zvonuri cum ca se invarte undeva la ordinul zecilor de mii, astfel pentru a pune capat. continuă pe B1

FOTO Cel mai mare protest din Coreea de Sud din ultimele decenii. Zeci de mii de oameni au cerut demisia presedinteiPark Geun-Hye

Zeci de mii de protestatari sud-coreeni au participat sambata la cea mai mare manifestatie antiguvernamentala din ultimele decenii, pentru a cere demisia presedintei Park Geun-Hye, implicata intr-un urias scandal de coruptie alaturi de prietena acesteia Choi Soon-Sil.

Primul si cel mai mare clopot de la Catedrala Mantuirii Neamului, care are 25 de tone, a fost turnat la Innsbruck, in Austria

Primul dintre cele sase clopote de la Catedrala Mantuirii Neamului si cel mai mare, avand 25 de tone, 3,3 metri inaltime si tot atatia metri in latime, care va avea o viata de peste 400 de ani, a fost turnat la Innsbruck, in Austria, a declarat duminica parintele Nicolae Cringasu, consilier patriarhal.

Are 22 de ani si o AVERE de 22 de milioane de euro! El este cel mai TANAR MILIONAR din Romania

Vlad Alexandru Cristescu are 22 de ani si este cel mai tanar milionar din Romania, cu o avere estimata la 21-22 de milioane de euro. Potrivit editiei din acest an a topului 300 cei mai bogati r.

DNA a trecut la cheltuit bani. Cel mai mare contract i-ar fi fost atribuit lui Dragos Stan, unul dintre denuntatorii din dosarul Micosoft (VIDEO)

Directia Nationala Anticoruptie a trecut la cheltuit bani. Aproape 2,5 milioane de lei au dat procurorii DNA pe echipamente IT, informeaza B1 TV. Cel mai mare contract, de peste 1 milion de lei, i-ar fi fost.

Cea mai mare biserica din lume, in pericol din cauza celor care urineaza la baza ei

Domul din Ulm, biserica evanghelica-luterana, situata in sudul Germaniei, este considerata cea mai inalta biserica din lume, depasind 160 de metri inatime. Cladirea s-a confruntat, de-a.

Primul si cel mai mare clopot de la Catedrala Mantuirii Neamului, care are 25 de tone, a fost turnat la Innsbruck, in Austria

Primul dintre cele sase clopote de la Catedrala Mantuirii Neamului si cel mai mare, avand 25 de tone, 3,3 metri inaltime si tot atatia metri in latime, care va avea o viata de peste 400 de ani, a fost turnat la Innsbruck, in Austria, a declarat, duminica, parintele Nicolae Cringasu, consilier patriarhal.

Comisia Europeana: Romania va sari peste plafonul de deficit de 3%, in 2017, din cauza cresterii salariilor bugetarilor si a reducerii unor taxe. Initiativele legislative din mediul electoral, cel mai mare risc

Romania va avea un deficit bugetar de 3,2% in anul 2017, din cauza majorarilor salariale din sectorul public si a reducerii unor taxe, se arata in Prognoza de toamna emisa recent de Comisia Europeana. Deficitul bugetar al Romaniei estimat de Comisie pentru anul 2017 va fi astfel cu 0,2 puncte procentuale peste plafonul acceptat in Uniunea Europeana, dincolo de care Comisia Europeana declanseaza procedura de deficit excesiv prin care statele cu abateri risca sanctiuni. De asemenea, importurile de produse agroalimentare au crescut substantial, conform datelor comunicate de Ministerul Agriculturii, in conditiile scaderii taxei pe valoarea adaugata la alimente la nivelul de 9%, din iunie 2015.

incalzirea globala distruge cel mai mare recif de corali japonezi (FOTO)

Efectele incalzirii globale asupra planetei noastre sunt tot mai evidente si mai dramatice. Cresterea alarmant de rapida a temperaturilor, aparitia fenomenelor meteorologice extreme si impactul lor.

Cel mai tanar milionar din Romania are 22 de ani si 22 de milioane de euro

Cel mai tanar milionar din Romania este Vlad Alexandru Cristescu, are 22 de ani si o avere estimata la 21-22 de milioane de euro, potrivit editiei din acest an a topului 300 cei mai bogati romani realizat de Capital, care il claseaza pe tanar pe locul 279.

Cum a pierdut cel mai bogat om din Mexic 5,1 miliarde de dolari din cauza lui Trump

Victoria lui Donald Trump la prezidentialele din SUA a starnit rumoare in intreaga lume. Pe unii i-a costat victoria magnatului miliarde de dolari. Spre exemplu, cea mai bogata persoana din Mexic.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2321 seconds )