Libnet.ro
UNICEF

08:15

Investitiile in materii prime, la cel mai redus nivel din ultimele 32 de luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitiile in materii prime, la cel mai redus nivel din ultimele 32 de luni

Activele materii prime aflate in administrarea fondurilor in iunie au scazut pana la cel mai redus nivel din ultimele 32 de luni, in conditiile in care investitorii si-au vandut plasamentele in instrumente de tip ETP Exchange-Traded Products) garantate cu aur, conform unei analize a bancii britanice Barclays Plc. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai tanar primar din SUA are 4 ani si se ghideaza dupa sistemul Theodore Roosevelt

Robert Bobbie Tufts isi va incheia in cateva saptamani un nou ciclu din scurta sa viata, care l-a facut sa ajunga, la varsta de numai 4 ani, cel mai tanar primar din SUA, informeaza EFE, conform.

SLIDE FOTO Cel mai gras streaker din lume

Nu este primul streaker care intra pe un teren de fotbal complet gol. Insa este cel mai gras dintre toti vazuti pan acum. Incidentul a avut loc in Australia, la un meci intre South Wales si Queensland. A fugit 95 de metri pana a fost blocat de fortele de ordine, care au avut de furca pentru ca barbatul era corpolent, greu de imobilizat, beat si totusi agil. Apasati pe sageti pentru a vedea toate imaginile.

Nokia are cele mai mici vanzari din ultimii opt ani

Compania finlandeza Nokia Oyj a inregistrat, in trimestrul al doilea, un declin de 27% al volumului vanzarilor sale de telefoane mobile, la 61,1 milioane de unitati - cel mai redus nivel din ultimii opt ani, conform Financial Times.

Cel mai tanar primar din Statele Unite are doar patru ani. in august, candideaza din nou

Robert Bobby Tufts are patru ani, iubeste inghetata si de un an de zile conduce oraselul american Dorset din Minnesota. Micutul, cel mai tanar primar al Statelor Unite, isi va incheia mandatul in luna august, insa spera sa castige din nou.

Cel mai folosit condiment din bucatarie te poate imbolnavi de cancer la stomac

O alimentatie prea bogata in sare creste riscul aparitiei cancerului gastric, prin favorizarea activitatii bacteriene, relateaza passionsante. be. Bacteria Helicobacter pylori, extrem de raspandita - jumatate.

Cel mai indelungat experiment a luat sfarsit: Cea mai lenta picatura din lume, cea de smoala, a cazut, in Irlanda (VIDEO)

Cel mai indelungat experiment stiintific din lume a luat sfarsit, picatura cu cel mai lent ritm de formare din lume cazand in Irlanda, dupa 69 de ani. Cercetatorii de la Universitatea Trinity din Dublin au.

Cel mai indelungat experiment a luat sfarsit, in Irlanda: Cea mai lenta picatura din lume, cea de smoala, a cazut (VIDEO)

Cel mai indelungat experiment stiintific din lume a luat sfarsit, picatura cu cel mai lent ritm de formare din lume cazand in Irlanda, dupa 69 de ani. Cercetatorii de la Universitatea Trinity din Dublin au.

VIDEO R. Moldova: Chirurgii de la cel mai mare spital de copii din tara opereaza cu instrumente folosite la constructia caselor

Situatie socanta la cel mai mare spital de copii din Republica Moldova: medicii sunt nevoiti sa foloseasca instrumente industriale in interventiile chirurgicale. Bormasinile si clestii folositi de muncitorii din constructii fac parte din instrumentarul de baza al chirurgilor, relateaza Publika. md. In timp ce medicii sunt revoltati de conditiile in care sunt obligati sa lucreze, directorul spitalului considera ca folosirea acestor instrumente intr-o operatie este normala, mai scrie sursa citata.

Cel mai bun tenisman moldovean este suspectat de blat de casele de pariuri

Cel mai bun jucator de tenis din Republica Moldova, Radu Albot locul 204 in lume) si patru croati, sunt suspectati ca au produs o paguba de peste 500. 000 de euro mai multor case de pariuri din Romania.

Cel mai mare oras american intrat in faliment loveste Europa: pierderi uriase pentru bancheri

Falimentul Detroit, cel mai mare oras american ajuns vreodata in insolventa, ar putea cauza pierderi de sute de milioane de dolari pentru bancile europene, aflate deja intr-o situatie dificila dupa cinci ani de criza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )