Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cel mai tare telefon cu Android vine din Japonia si arata bestial

Playtech Playtech,
Cel mai tare telefon cu Android vine din Japonia si arata bestial

Cel mai tare telefon cu Android de anul acesta nu este vreun telefon Google, Samsung sau Huawei. Este un model japonez care te va impresiona cu designul inspirat. Infobar este un telefon emblematic in Japonia, primul model fiind lansat in urma cu mult timp. Producatorul KDDI vrea sa sarbatoreasca acest moment cu un nou model. continuă pe Playtech

Ministerul Tineretului si Sportului, decizie RADICALA! Ce se va intampla cu cel mai mare turneu de tenis din Romania

Viitorul celui mai important turneu de tenis din Romania este sub semnul intrebarii. Presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT), George Cosac, a declarat ca intr-o luna sau doua vom sti ce se va.

Teodorovici a anuntat eliminarea uneia dintre masurile care loveste cel mai tare romanii

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca statul va renunta la posibilitate insturarii popririi pe conturi in cadrul unui pachet de masuri ce vor fi benefice pentru romani. Nu te poti uita in.

Eurostat: Germania, cel mai mare importator de produse din Rusia n 2017

Germania a fost in 2017 cel mai mare importator de produse din Rusia, in timp ce Romania este pe locul 17 in randul statelor membre ale Uniunii Europene cu cel mai ridicat nivel al importurilor provenite din aceasta tara, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica.

FAVI.ro, cel mai mare motor de cautare in materie de mobila, a intrat pe piata din Romania

Avand peste 750 de magazine de mobila si decoratiuni interioare inscrise, motorul de cautare Favi. ro aduce in prezent colaboratorilor sai, vanzari care depasesc 100 de milioane de euro pe an. Fiind prezent pe pietele din Cehia si Slovacia, FAVI a ajuns in scurt timp sa fie cel mai mare motor de cautare din domeniul mobilei si decoratiunilor interioare.

Cuplu surpriza in showbiz! Cel mai titrat impresar din Romania traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o focoasa AVOCATA din Iasi

Radu Groz, cel mai cunoscut impresar de vedete din Romania, are o relatie de cateva luni cu o avocata din Iasi! Este o femeie foarte frumoasa, inteligenta si cu un caracter deosebit,a spus.

Record mondial stabilit pe Transfagarasan, cel mai spectaculos drum de munte din lume

Pilotul Mark Higgins a stabilit un record mondial de viteza pe Transfagarasan la bordul unui Subaru WRX STI pregatit special pentru Time Attack de catre ProDrive. Masina dezvolta 600 de cai putere.

ESTIMARE: SUA, cel mai mare producator de petrol din lume in 2019

Statele Unite ale Americii SUA)estimeaza ca productia de petrol va continua sa creasca anul viitor, ajungand de la 11,76 milioane de barili in iunie, pana la 11,8 milioane, in medie, in.

Statele Unite vor deveni anul viitor cel mai mare producator de petrol din lume estimare guvernamentala

Statele Unite estimeaza ca productia de petrol va continua sa creasca anul viitor, informeaza Bloomberg. Administratia pentru informatii energetice estimeaza ca productia bruta va ajunge in medie la 11,8 milioane de barili in 2019, de la 11,76 milioane cat era in luna iunie.

Cristiano Ronaldo, al treilea cel mai bine platit fotbalist din lume

Cristiano Ronaldo a fost transferat de la Real Madrid la Juventus, semnand un contract cu campioana Italiei, valabil patru sezoane, pentru un salariu anual de 30 de milioane de euro net. As. com noteaza ca atacantul portughez nu a devenit cel mai bine platit fotbalist din lume, in ciuda intelegerii lucrative incheiate.

Nominalizari Emmy 2018: dupa 17 ani, HBO a fost detronat de Netflix. Ce seriale si actori sunt in cursa pentru titlul de cel mai bun

Serialele Game of Thrones si Westworld si show-ul Saturday Night Live au primit cele mai multe nominalizari la Emmy 2018, premii ce vor fi decernate pe 17 septembrie. Gala va marca si numeroase premiere, cea mai importanta fiind ca platforma de streaming Netflix a reusit sa detroneze reteaua HBO dupa 17 ani in care a fost cel mai puternic concurent.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )