Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai tare test de atentie! Tu gasesti litera A din imagine? Ai zece secunde

Antena3 Antena3,
Cel mai tare test de atentie! Tu gasesti litera A din imagine? Ai zece secunde

Cel mai tare test de atentie! Tu gasesti litera A din imagine? Trebuie sa iti dai seama in mai putin de zece secunde unde se afla litera. 8 din 10 persoane nu o gasesc nici dupa 30 de secunde. continuă pe Antena3

Reuniune a Consiliului de Securitate al ONU, dupa cel mai recent test nuclear al Phenianului

Consiliul de Securitate al ONU se reuneste, luni, la ora locala 10. 00 n. r - 14. 00 GMT), la solicitarea Statelor Unite, Frantei, Marii Britanii si Coreei de Sud, pentru a analiza al saselea test nuclear efectuat de Coreea de Nord, potrivit unor surse oficiale.

VIDEO Cel mai frumos muzeu de autostrada. Imagini din drona cu lotul A3 Gilau - Nadaselu. Pro Infrastructura: Au trecut doua luni din momentul in care constructia podului peste Somes ar fi putut incepe

Tronsonul de 8,7 km din A3 intre Gilau si Nadaselu se apropie de finalizare, dar nu va putea fi folosit pentru ca lipseste un pod peste Somes, in continuarea autostrazii catre A3 spre Campia Turzii. Podul, inceput de pe vremea Bechtel, a ramas nefinalizat si e pierdut in procedurile birocratice ale Companiei de Autostrazi. Asociatia Pro Infrastructura a publicat noi imagini cu tronsonul Gilau - Nadaselu, pe care il numeste cel mai frumos muzeu de autostrada din cauza faptului ca nu va putea fi utilizat minim un an si aminteste ca s-au pierdut deja doua luni in care constructia podului peste Somes ar fi putut incepe daca autoritatile ar fi semnat contractul.

Cel mai frumos si luxos hotel din Paris s-a redeschis. Este peste Ritz!

Cel mai frumos si mai luxos hotel din Paris s-a redeschis. Este vorba de Hotel de Crillon, cel care a avut nevoie de o renovare de multe sute de milioane de dolari. Iata cum arata pe interior si cat costa o noapte de cazare.

Care este cel mai mare dar dat de Dumnezeu? Raspunsul neasteptat dat de un cunoscut preot

Parintele Arsenie Papacioc, considerat unul dintre cei mai mari duhovnici romani, a vorbit despre cel mai mare dar pe care Dumnezeu l-a oferit oamenilor, dar pe care nu stim sa-l apreciem .

Pentru un guvern normal cel mai important partener si prieten trebuie sa fie firmele private

Fostul premier Victor Ponta, deputat neafiliat, a afirmat ca pentru un guvern normal, intr-o tara normala, cel mai important partener si prieten trebuie sa fie firmele private si a declarat ca plata defalcata a TVA este o idee gresita.

Calin Popescu-Tariceanu, pe tema referendumului de modificare a Constitutiei: Bunul cel mai presus in liberalism este libertatea, dar e distanta mare pana la a legifera anumite lucruri care sunt contra naturii

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca formatiunea politica face o dezbatere interna cu privire la atitudinea publica privind referendumul de revizuire a Constitutiei pe tema familiei si ca, desi liberalismul decurge din evolutia naturala a lucrurilor si bunul cel mai presus este libertatea, pana la a legifera anumite lucruri, unele contra naturii, e o distanta mare.

Cel mai bun hairstylist din Romania in 2017 va fi anuntat in luna noiembrie la Bucuresti

Cel mai bun hairstylist al noii generatii de specialisti din Romania va fi desemnat la Bucuresti in luna noiembrie in urma unei preselectii riguroase si a unor probe de tehnica si creativitate.

ARDE Orasul ingerilor! Cel MAI MARE INCENDIU de vegetatie din istoria Los Angeles-ului (VIDEO, FOTO)

Un incendiu de padure s-a propagat sambata pana in apropierea unui cartier din nord-vestul Los Angeles, cel de al doilea oras ca marime din SUA, fortand a evacuarea locuintelor.

Care este cel mai sigur loc din avion? Dezvaluirea facuta de o stewardesa

Cu siguranta, atunci cand calatoriti cu avionul v-ati intrebat adesea care este cel mai sigur loc. Beth Blair, o fosta stewardesa, a dezvaluit secretul, intr-un interviu pentru.

Cel mai iubit tenismen al Romaniei a devenit pentru a doua oara tata (FOTO)

Bucurie fara margini in familia unuia dintre cei mai apreciati tenismeni romani. Victor Hanescu, pentru ca despre el este vorba, a devenit pentru a doua oara tata. Fostul tenismen este in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )