Libnet.ro
UNICEF

06:30

Gica Hagi a facut marele anunt pe care toti suporterii il asteptau: Ma intorc!

Playtech Playtech,
Gica Hagi a facut marele anunt pe care toti suporterii il asteptau: Ma intorc!

A trecut aproape trei luni de cand Gheorghe Hagi nu mai este antrenor la Viitorul. La inceputul lunii august, Regele a decis sa faca un pas in spate si sa renunte la functia de antrenor. S-a concentrat pe munca la academia sa de fotbal si spera sa scoata noi talente in cel mai scurt timp. continuă pe Playtech

Gica Hagi la echipa nationala. Gigi Becali a facut anuntul momentului

Mirel Radoi are doar cinci meciuri ca selectioner la echipa nationala, dar deja se vorbeste intens despre demiterea sa. A pierdut trei jocuri in doar sase zile, cu Islanda, Norvegia si Austria, iar criticile vin din toate partile inclusiv de la nasul sau, Gigi Becali. Patronul de la FCSB s-a alaturat corului de contestatari si .

Ce spune Gica Hagi despre o eventuala preluare a nationalei Romaniei

Nationala Romaniei trece prin momente dificile: a ratat prezenta la Euro 2020 unde va fi printre tarile gazda), iar in Liga Natiunilor a fost invinsa de Norvegia 4-0) si Austria 1-0). Au aparut zvonuri privind o eventuala plecare a lui Mirel Radoi din postul de selectioner, iar Gica Hagi a avut un raspuns interesant in momentul in care a fost intrebat daca s-ar incumeta sa ii antreneze pe tricolori.

Greselile pe care toti soferii romani le fac la volan. Atentie, toate 10 va aduc amenzi colosale!

Soferii romani sunt deseori neatenti, iar asta le aduce mustrari pe banda rulanta chiar si din cauza unor greseli banale pe care le fac in trafic. Top cele mai simple erori ale conducatorilor auto care ii fac sa scoata bani grei din buzunare. Greseli banale ale soferilor. Platesc scump in urma acestora Neatentia iti poate .

Marele secret al Simonei Halep. Chiar ea a facut dezvaluirea pe care trebuie s-o stie toata lumea

Simona Halep, jucatoarea de tenis romanca, a dezvaluit reteta succesului sau. Este vorba despre munca, munca, si iar munca, chiar atunci cand simti ca nu mai poti. Astfel, secretul este sa iti dozezi efortul, astfel incat sa rezisti cat mai mult timp uzurii. Si chiar daca ai gresit, trebuie sa continui sa faci perfect. Marele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )