Libnet.ro
UNICEF

17:01

Cel mai urat caine din lume, MORT la scurt timp dupa ce a primit titlul. Sunt inca in stare de soc (FOTO)

B1 B1,
Cel mai urat caine din lume, MORT la scurt timp dupa ce a primit titlul. Sunt inca in stare de soc (FOTO)

Zsa Zsa, bulldogul englez care a primit titlul de cel mai urat caine din lume in anul 2018, a murit la mai putin de trei saptamani dupa ce a primit titlul. Potrivit stapanei sale, Megan Brainard care. continuă pe B1

A murit catelusa Zsa Zsa, la doar cateva saptamani dupa ce a primit titlul de cel mai urat caine din lume

Catelusa Zsa Zsa din rasa Bulldog englez, care a primit titlul de cel mai urat caine din lume in anul 2018, a murit la mai putin de trei saptamani dupa ce a cunoscut faima. Catelusa in varsta.

Povestea celui mai mic caine din lume. La nastere incapea intr-o lingurita

Miracle Milly, un caine din rasa Chihuahua, detine doua recorduri mondiale. Milly este cel mai mic caine din lume, dar si cel mai clonat. Cercetatorii au realizat 49 de clone, caini identici cu aceasta micu.

Romania a creat cel mai scump site din lume si e complet inutil

Daca nu am reusit sa construim cea mai mare cladire din lume si ne laudam cu Palatul Parlamentului ca fiind a adoua cea mai mare cladire ca suprafata din lume, macar de acum ne vom putea lauda ca am creat cel mai scump site din lume si care, pe deasupra, este si complet inutil. Statul [].

Cei mai scumpi hairstylisti din lume! Cat cer pentru un simplu tuns!

In majoritatea cazurilor tunsul sau coafatul sunt chelutuieli pe care trebuie sa le avem o data la cateva luni. Sunt persoane care isi roaga prietenii sa ii tunda sau sa ii vopseasca doar ca sa mai scuteasca niste bani, dar exista si cealalta parte a monedei. Celebritatile sunt dispuse sa plateasca sume de bani absurde pentru a arata cat mai bine. Iata lista celor mai apreciati si doriti hairstylisti din lume, care incaseaza chiar si 1500 de dolari pentru o simpla tunsoare.

Cele mai scumpe orase din lume in 2018: Surpriza din TOP 10

Caracas, capitala Venezuelei, ocupa primul loc in topul celor mai scumpe orase din lume in 2018, realizat de Compania ECA International. Inflatia din Caracas a urcat cu 40. 000% din cauza situatiei economice,.

Cuplu surpriza in showbiz! Cel mai titrat impresar din Romania traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o focoasa AVOCATA din Iasi

Radu Groz, cel mai cunoscut impresar de vedete din Romania, are o relatie de cateva luni cu o avocata din Iasi! Este o femeie foarte frumoasa, inteligenta si cu un caracter deosebit,a spus.

Cercetatorii au descoperit cele mai vechi culori din lume

Cercetatorii de la Australian National University au descoperit recent cele mai vechi culori, provenite din pigmenti extrasi din Africa. Dr. Nur Gueneli, de la ANU, a declarat ca pigmentii au fost extrasi din sisturi negre marine din bazinul Taoudeni. Acesta se afla in zona Mauritaniei si a Africii de Vest. Pigmentii descoperiti acum sunt cu [].

A fost descoperit cel mai stralucitor obiect din Universul timpuriu

Astronomii au reusit sa descopere cel mai stralucitor obiect din Universul timpuriu, de pe vremea cand spatiul avea mai putin de 10% din varsta actuala. Obiectul descoperit de catre astronomi e un quasar, care a existat acum 13 miliarde de ani, pe vremea cand Universul avea doar 7% din vrasta actuala. Un quasar e o [].

Cel mai nou cuplu din showbiz: Catalin Cazacu de la EXATLON se iubeste cu o prezentatoare TV (FOTO)

Catalin Cazacu de la Exatlon a facut publica relatia cu prezentatoarea Stirilor Kanal D, frumoasa Ilinca Obadescu. Ilinca e o femeie extraordinara. Nu am avut nicio intentie sa ne ascundem, acum ne aflam la.

Cel mai nou CUPLU din showbiz: Catalin Cazacu impreuna cu o PREZENTATOARE de la Kanal D la mare (FOTO)

Catalin Cazacu, campion la motociclism, fost concurent de seama la Exatlon si prezentatorul emisiunii Cash Taxi de la Kanal D a inceput o frumoasa relatie de dragoste cu prezentatoarea Stirilor Kanal D, Ilinca.

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )