Libnet.ro
UNICEF

10:31

Cel mai urmarit vlogger din Romania, critici dure la adresa Ecaterinei Andronescu: Doamna Andronescu vorbea despre respect, asta mi s-a parut cel mai comic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai urmarit vlogger din Romania, critici dure la adresa Ecaterinei Andronescu: Doamna Andronescu vorbea despre respect, asta mi s-a parut cel mai comic

De trei mandate, ministrul Ecaterina Andronescu demonstreaza ca nu are pic de respect pentru scoala romaneasca, a declaratm Andrei Selaru, cunoscut drept Selly, vloggerul roman cu cei mai multi urmaritori, conform G4Media . continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai urmarit vlogger din Romania, CRITICI DURE la adresa Ecaterinei Andronescu: A ajutat fabricile de diplome. Mie nu mi s-a explicat niciodata la scoala despre coruptie!

Unul din cei mai cunoscuti vloggeri din Romania, Selly Andrei Selaru) a vorbit despre sistemul autohton de educatie, alegerile europarlamentare din 26 mai, dar si despre coruptia din tara.

DOLIU URIAS: A murit CEA MAI IUBITA invatatoare din Romania! Vestea a cazut ca un TRAZNET

Veste trista din invatamantul romanesc! Angela Mihai, poate cel mai indragit dascal din Husi, la varsta de 80 de ani, potrivit vremeanoua. ro. invatatoarea a educat generatii intregi de copii ai.

GERMANIA: Exporturile au inregistrat cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni

Exporturile Germaniei au inregistrat in februarie cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni, cel mai recent indiciu ca tara este afectata de tensiunile comerciale globale si de incertitudinile legate de Brexit, transmit Deutsche Welle si Reuters.

VIDEO Autostrada Bucuresti Brasov ar putea fi facuta de grupul care a construit cel mai lung pod din lume

Autostrada Bucuresti Brasov ar putea fi terminata de unul dintre cei mai mari constructori la nivel mondial, anunta Stirile Pro TV. Surse din domeniu spun ca Guvernul va incepe negocierile cu un important consortiu turco-chinez, acelasi care a construit in China cel mai lung pod din lume, de 165 de kilometri, care strabate delta [] .

Liviu Dragnea, catre Petre Daea: Pentru mine, dumneata esti cel mai bun ministru din Guvern

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a marturisit ministrului Agriculturii, Petre Daea, intr-o vizita facuta la Calarasi, la inaungurarea sistemul de irigatii, ca il considera cel mai bun ministru din.

VIDEO REPORTAJ Ce sanse au cei mai inteligenti tineri din Romania? Daca nu ai bani, nu poti sa te afirmi. Avantajul e ca stim sa improvizam si sa facem inginerii romanesti

Intr-o zi, ei ar putea schimba Romania. Sunt olimpici internationali si spun ca problema financiara este cel mai important lucru atunci cand se pune problema unei facultati in strainatate. Pe langa bursa, ar trebui sa fac un credit la banca pentru a invata in alta tara. Nu stiu daca merita!, crede un licean din Targu Jiu, semifinalist la concursul de robotica din Detroit, in 2018. Daca ramai in tara, nu sunt dezavantajele atat de mari pe cat ar crede unii, insa daca pleci afara, ti se deschid mai multe usi - crede un alt tanar, admis deja la patru facultati din Marea Britanie. Pentru el, Romania nu mai este o optiune: Eventual, dupa ce as capata experinta afara, m-as reintoarce, sa ajut putin tara.

S-a vandut cel mai scump apartament din istoria Statelor Unite. Pretul este fabulos

Un apartament din Manhattan, SUA, s-a vandut cu fabuloasa suma de 238 milioane de dolari. Aceasta este cea mai scumpa casa vanduta vreodata in Statele Unite si a fost cumparata de miliardarul Ken Griffin,.

Vlogerul Selly: Votul neinformat nu e democratie. Trebuie sa votezi pericolul cel mai mic pentru tara

Cel mai urmarit vlogger din Romania a aruncat o privire extrem de lucida asupra situatiei actuale din tara, in contextul alegerilor europarlamentare care se apropie. Selly Andrei Selaru) a afirmat, intr-o.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 MARTIE - 3 APRILIE Salt de 23,05% pentru Bitcoin

Moneda digitala Bitcoin a marcat o crestere de 23,05%, in intervalul 27 martie - 3 aprilie, depasind pragul de 5. 000 de dolari, intr-o miscare neasteptata de apreciere care a adus cotatia BTC la cel mai ridicat nivel din luna noiembrie 2018 incoace, potrivit datelor furnizate de investing. com, care replica preturile exchange-ului Bitfinex.

Dialog SPECIAL intre actorii din Game of Thrones: Detalii incendiare despre cel mai asteptat final de serial din istorie (VIDEO)

Kit Harrington, actorul care-l interpreteaza pe Jon Snow in Urzeala Tronurilor, a fost la emisiunea Sathurday Night Live, acolo unde a vorbit despre ultimul sezon din cel mai descarcat serial din istorie,.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )