Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 MARTIE - 3 APRILIE Salt de 23,05% pentru Bitcoin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 MARTIE - 3 APRILIE Salt de 23,05% pentru Bitcoin

Moneda digitala Bitcoin a marcat o crestere de 23,05%, in intervalul 27 martie - 3 aprilie, depasind pragul de 5. 000 de dolari, intr-o miscare neasteptata de apreciere care a adus cotatia BTC la cel mai ridicat nivel din luna noiembrie 2018 incoace, potrivit datelor furnizate de investing. com, care replica preturile exchange-ului Bitfinex. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 26 MARTIE - 2 APRILIE Certinvest BET Index - pozitia secunda pe podiumul fondurilor de investitii

Afisand un avans de 2,11%, in raport cu moneda euro, unitatile de fond ale Certinvest BET Index ocupa locul al doilea in clasamentul randamentelor fondurilor de investitii, in perioada 25 martie - 1 aprilie.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 MARTIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Cu o crestere de 1,74%, in raport cu moneda euro, in intervalul 22 - 29 martie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta singurele titluri cu un parcurs pozitiv din cadrul emitentilor care compun indicele BET-FI, respectiv cele cinci SIF-uri la care se adauga FP, cos de actiuni care, in perioada mentionata, a marcat o retragere marginala de 0,05%.

JO 2020: Schimbari de regulament pentru turneul de tenis - Finala masculina se va disputa dupa sistemul cel mai bun din trei seturi

Finala masculina a turneului olimpic de tenis din 2020 de la Tokyo se va disputa dupa sistemul cel mai bun din trei seturi, a stabilit ITF, informeaza Reuters. Pana in prezent, numai finala masculina a turneului olimpic se juca dupa sistemul cel mai bun din cinci seturi, partidele celelalte fiind dupa sistemul cel mai bun din trei seturi.

Liviu Dragnea, catre Petre Daea: Pentru mine, dumneata esti cel mai bun ministru din Guvern

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a marturisit ministrului Agriculturii, Petre Daea, intr-o vizita facuta la Calarasi, la inaungurarea sistemul de irigatii, ca il considera cel mai bun ministru din.

PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 S and P 500 - cel mai bun parcurs din ultimii zece ani

Indicele bursier S and P 500 a incheiat, vineri, cel mai bun trimestru din anul 2009 incoace, referinta bursei americane afisand un avans de peste 13% in primele trei luni din acest an, raliul facandu-si aparitia dupa perioadele intense de volatilitate si deprecieri care au caracterizat prima jumatate din luna octombrie si, in mod special, luna decembrie a anului trecut, cand pietele financiare si-au exprimat fricile cu privire la directia in care politica Rezervei Federale Fed) de crestere a cos-tului creditului si de restrictionare cantitativa va duce economia americana.

IN LUNA MARTIE Activitatea economica in zona euro - cel mai semnificativ declin din ultimii circa sase ani

Activitatea economica in zona euro a inregistrat cel mai semnificativ declin din ultimii aproape sase ani, in luna martie, scaderea fiind condusa de Germania, ca urmare a sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, conform unui studiu realizat de compania de analize financiare Markit, transmite presa straina, conform Agerpres.

Aproximativ 900 de kilograme de peste, confiscate de inspectorii DSVSA si politisti in perioada februarie-martie

Aproximativ 900 de kilograme de peste au fost confiscate de inspectorii DSVSA Ialomita, alaturi de politisti, in cadrul a 13 razii efectuate in perioada februarie-martie.

SONDAJ REUTERS PENTRU LUNA MARTIE: Productia OPEC, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Productia de titei realizata de Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) a scazut luna trecuta, ajungand la cel mai redus nivel al ultimilor patru ani, conform unui sondaj Reuters.

Esec rusinos in Cupa Davis! Marius Copil, cel mai bun tenismen roman, a fost invins de jucatorul de pe locul 546 mondial

Primul meci din duelul Romania - Zimbabwe, contand pentru Cupa Davis, s-a terminat cu o mare surpriza si in acelasi timp un esec rusinos pentru Marius Copil.

Esec rusinos in Cupa Davis! Marius Copil, cel mai bun tenismen roman, invins de jucatorul de pe locul ATP

Primul meci din duelul Romania - Zimbabwe, contand pentru Cupa Davis, s-a terminat cu o mare surpriza si in acelasi timp un esec rusinos pentru Marius Copil.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )