Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai usor smartphone din lume, doar 100 de grame

Antena3 Antena3,
Cel mai usor smartphone din lume, doar 100 de grame

Firma Indiana XOLO va lansa cel mai usor smartphone din lume care va cantari doar 100 de grame. Potrivit Neowin, compania va comunica lansarea a doua noi smartphone-uri XOLO Windows Phone pe 16 iunie. Noul XOLO va. continuă pe Antena3

Cea mai batrana pisica din lume a murit la varsta de 24 de ani

Cea mai batrana pisica a decedat la cateva saptamani dupa ce a implinit varsta de 24 de ani. Poppy, cum se numea venerabila pisica, a primit titlul de cea mai batrana pisica din lume din partea Cartii Recordurilor.

Business Report: Top 50 cele mai profitabile companii din Romania. Doar 6 au depasit 100 milioane de euro; Populatia si companiile mici suporta ajutorul de stat dat marii industrii; Au fost eliminate taxele pentru debutantii in afaceri, indiferent de var

Cati bani pierde Dinu Patriciu din pariuri, una dintre putinele afaceri pe care le mai are in Romania. Omul de afaceri Dinu Patriciu deschidea in 2010. Topul drumarilor din Romania. Regii asfaltului, scosi din joc de consortiile straine. Majoritatea constructorilor autohtoni de drumuri si autostrazi au avut.

VIDEO FOTO Reactiile a 1.000 de oameni care mananca cel mai iute ardei din lume

Copenhaga a gazduit zilele trecute un eveniment la care au participat 1. 000 de persoane dispuse sa-si supuna papilele gustative unui test de rezistenta. Voluntarii au aceeptat sa manance, simultan, ardei Fantoma sau Bhut Jolokia, considerat cel mai iute din lume. Reactiile curajosilor au fost suprinse intr-un filmulet postat pe YouTube.

Business Report:Scaderea CAS: Unde sta Romania in Europa la povara fiscala pe munca - TOP; Violentele din Irak imping pretul petrolului la cel mai ridicat nivel din ultimele 9 luni. Riscuri mari pentru redresarea economica globala; Topul celor mai bune f

Fondul Proprietatea aduce actionarilor, inclusiv straini, o jumatate de miliard de lei din dividendele companiilor la care detine participatii - perlele economiei. Fondul Proprietatea FP) a incheiat primele cinci luni. Paradoxul de la pompa continua. Un roman, un german si un polonez ajung la benzinarie. Cate plinuri de benzina mai pot face. Scumpirile la carburanti din ultimele doua luni au propulsat Romania noua pozitii in clasamentul european.

Faze Tari: Cel mai picant pui iti paralizeaza fata 30 de minute; Au facut nunta in mijlocul unui incendiu de padure si s-au ales cu niste fotografii senzationale; L-au arestat pentru ca era la volanul unui vehicul ciudat. Politistii au mai avut insa o su

A facut 11 milioane de dolari din vanzarea Lunii. Incredibil! Dennis Hope, de 66 de ani, americanul care pretinde ca Luna e a lui, a reusit sa stranga deja. Cea mai batrana pisica din lume a murit la doua saptamani dupa ce a intrat in Cartea Recordurilor. Cea mai batrana pisica din lume a murit la varsta.

Rolls-Royce va construi un SUV botezat dupa cel mai mare diamant din lume, Cullinan

Conform publicatiei germane AutoBild, britanicii de la Rolls-Royce au inceput dezvoltarea unui SUV care poarta ca nume de cod termenul Cullinan, asemeni celui mai mare diamant al lumii.

Cel mai 4x4 din Romania, a XIII-a editie

Kia Sportage a castigat titlul Cel mai 4x4 SUV din Romania si s-a impus in fata unei concurente formate din: Dacia Duster, Ford Kuga, Hyundai Santa Fe, Hyundai Santa Fe, Mitsubishi Outlander si Nissan Qashqai.

Clujul va deveni cel mai prietenos oras din Romania pentru pasarile salbatice

Cuiburile artificiale amplasate la Cluj de Societatea Ornitologica Romana SOR) au fost ocupate de pitigoi, grauri si alte pasari, dar si de o specie de mamifer, una dintre cele mai sfioase din Romania, parsul cu coada stufoasa, animalele avand si pui.

Marian Oprisan, cel mai fericit tata din Univers, dupa ce fiica sa a absolvit Facultatea de Drept

Seful Consiliului Judetean Vrancea a tinut sa fie prezent la Universitatea din Bucuresti, la festivitatea de absolvire a fiicei sale, Madalina.

Tramvaiele Imperio, productia cu cel mai mic consum energetic din lume

Compania Astra Vagoane Calatori va lansa productia de tramvaie Imperio, care ar avea cel mai mic consum energetic din lume, pentru fiecare dintre cele sase garnituri livrate Primariei Arad profitul fiind unul simbolic, de un leu, a afirmat actionarul.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )