Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cel mai 4x4 din Romania, a XIII-a editie

Auto Ro Auto Ro,
Cel mai 4x4 din Romania, a XIII-a editie

Kia Sportage a castigat titlul Cel mai 4x4 SUV din Romania si s-a impus in fata unei concurente formate din: Dacia Duster, Ford Kuga, Hyundai Santa Fe, Hyundai Santa Fe, Mitsubishi Outlander si Nissan Qashqai. continuă pe Auto Ro

Studiu IRES: Fotbalul, cel mai iubit sport in Romania; Simona Halep, locul patru in clasamentul celor mai mari sportivi romani ai tuturor timpurilor

Potrivit unui studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES, cel mai iubit sport si cel mai vizionat in Romania este fotbalul. Urmeaza gimnastica si tenisul de camp. Nadia Comaneci si Gica Hagi sunt vazuti drept cei mai mari sportivi romani ai tuturor timpurilor, in timp ce Simona Halep se afla pe locul 4.

Cele mai scumpe imobile din Romania costa 7-7,5 mil. euro: un palat si o vila

Primele doua imobile in topul celor mai scumpe din Romania sunt in Bucuresti, respectiv un paalt de 38 de camere situat in apropierea Bancii Nationale a Romaniei BNR), la un pret de 7,5 milioane euro, si o vila din zona Piata Romana, scoasa la vanzare.

Cele mai scumpe imobile din Romania costa 7-7,5 mil. euro: un palat si o vila

Primele doua imobile in topul celor mai scumpe din Romania sunt in Bucuresti, respectiv un palat de 38 de camere situat in apropierea Bancii Nationale a Romaniei BNR), la un pret de 7,5 milioane euro, si o vila din zona Piata Romana, scoasa la vanzare.

Cel mai scump imobil din Romania

Cel mai scump imobil scos la vanzare in Romania costa 7,5 milioane de euro. Este vorba despre un palat cu 38 de camere situat in Bucuresti, in apropierea sediului central al Bancii Nationale.

Cea mai scumpa toaleta publica din Romania, in valoare de zeci de mii de euro, la Ramnicu Valcea

Ramnicu Valcea va avea cea mai scumpa toaleta publica din Romania. Primaria Ramnicu Valcea va investi 73. 000 de euro in construirea unei toalete in parcul Mircea cel Batran. Proiectul a fost demarat pe.

Exclusiv! Pe ce se duc banii vedetelor din Romania!

De la Anca Serea sau Ilinca Vandici si pana la Oana Roman, Sophia, Carmen Negoita ori Oana Sarbu, ADPM te invita astazi sa afli pe ce anume se duc cel mai des banii vedetelor autohtone.

Cel mai mare rezervor de apa al Pamantului, gasit de cercetatorii americani

Cel mai mare rezervor de apa al Pamantului, care ar putea sa contina o cantitate de apa de trei ori mai mare decat volumul total al oceanelor terestre, se afla ascuns la o adancime de cateva sute de kilometri sub scoarta planetei noastre, afirma cercetatorii americani, citati de theguardian. com.

Tramvaiele Imperio, productia cu cel mai mic consum energetic din lume

Compania Astra Vagoane Calatori va lansa productia de tramvaie Imperio, care ar avea cel mai mic consum energetic din lume, pentru fiecare dintre cele sase garnituri livrate Primariei Arad profitul fiind unul simbolic, de un leu, a afirmat actionarul.

Ponta: Cresterea pretului la energie, cel mai mare pericol pentru economie

Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca, iar crearea unei piete energetice libere si transparente, fara distrugerea industriei si economiei, este una dintre marile provocari aflate acum pe masa Guvernului, a afirmat premierul Ponta, la un forum economic.

Victor Ponta: Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, ca cel mai mare pericol pentru economia romaneasca este cresterea pretului la energie, relateaza Mediafax. Pe de alta parte, potrivit primului ministru, crearea unei piete.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )