Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai vandut telefon din lume nu este deloc ieftin: motivul uimitor de bucurie al Apple

Playtech Playtech,
Cel mai vandut telefon din lume nu este deloc ieftin: motivul uimitor de bucurie al Apple

Compania de analiza si statistica a publicat clasamentul celor mai vandute telefoane din lume pe trimestrul trei din 2020, iar rezultatele nu sunt deloc previzibile. in cazul in care iti. continuă pe Playtech

Cine a fost Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa, cel mai longeviv premier din lume. Ce decizie s-a luat dupa moartea lui

In aceasta dimineata lumea politica mondiala a pierdut cel mai longeviv Prim-Ministru. La varsta de 84 de ani, seicul Khalifa a fost cel mai longeviv Prim-Ministru din lume. A ocupat postul de la independenta Bahrainului in 1971. Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa Seicul Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa a fost unul dintre cei .

Cel mai longeviv premier din lume, in functie de 49 de ani, a murit

Sheikh Khalifa ben Salman al Khalifa, premier al Bahrainului din 1971, de cand regatul si-a obtinut independenta, a murit miercuri, la un spital din Statele Unite. Avea 84 de ani. Premierul Bahrainului.

Cel mai longeviv premier din lume a murit la varsta de 84 de ani

Prim-ministrul Bahrainului, sef al executivului din regat de la independenta acestuia, in 1971, a incetat din viata miercuri dimineata la un spital din Statele Unite ale Americii, la varsta de 84 de ani, a anuntat palatul regal, transmite Agerpres. Sheikh Khalifa ben Salman al Khalifa, unchiul actualului rege al Bahrainului, Hamad, detinea recordul de longevitate intre premierii in exercitiu ai lumii.

Cel mai bun influencer din Romania in 2020. O mare surpriza: a luat fata tuturor

S-a ales cel mai bun influencer din Romania din acest an, iar saptamana viitoare va primi premiul Romanian Social Media Star of 2020, la gala E! People`s Choice Awards. Cel mai bun influencer din Romania in 2020 Astfel ca cel mai bun influencer din Romania din acest an este nimeni alta decat splendida Cristina Ich, .

Problema Adelinei Pestritu, cel mai bun influencer din Romania. De ce se intampla sa nu intre in casa

Adelina Pestritu a marturisit tuturor care sunt problemele din ultima vreme. Ce greutati intampina celerul influencer si de ce ii este frica deseori ca nu poate sa intre in propria locuinta? Adelina Pestritu are mici probleme cu casa Invitata la emisiunea Vorbeste Lumea, Ade s-a filmat in direct pentru telespectatori din camera noua a Zenaidei.

Florin Citu: Guvernarea liberala a scazut rata inflatiei la cel mai mic nivel din 2017

Florin Citu afirma ca guvernarea PNL a scazut rata inflatiei la cel mai mic nivel din 2017 si pana in prezent, potrivit cifrelor prezentate de INS. Ministrul Florin Citu, despre scaderea ratei i.

Un nou cutremur in Turcia, dupa cel mai violent seism din ultimul deceniu. Ce magnitudine a avut

Un nou seism a fost resimtit miercuri pe coasta Turciei de la Marea Egee, la zece zile dupa ce cutremurul de 6,8 grade pe scara Richter 30 octombrie), cel mai violent seism din ultimul deceniu, a ajuns la un bilant.

MAREA BRITANIE Rata somajului, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Rata somajului in Marea Britanie a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani in trimestrul trei din 2020, in linie cu estimarile, iar concedierile au ajuns la un nivel record, dupa ce pandemia de coronavirus COVID-19) a afectat semnificativ piata fortei de munca.

Decizia de a amana olimpiadele loveste cel mai tare in elevii din clasa a XI-a Bogdan: Mi se ia sansa de a-mi implini visul

Decizia Ministerului Educatiei de a amana olimpiadele in acest an scolar loveste cel mai tare in elevii din clasa a XI-a, pe care un rezultat la olimpiada putea sa ii califice pentru cele mai mari facultati din lume si sa le dea sansa unei burse, date fiind costurile foarte mari de scolarizare, afirma Bogdan Teodorescu, elev in clasa a XII-a. Este unul dintre cei peste 1. 000 de elevi, parinti si profesori care cer ministerului sa gaseasca solutii de a organiza online olimpiadele. Anul trecut, el se calificase la olimpiada nationala la Astronomie, dar pandemia i-a luat aceasta sansa. El spune ca acum a pierdut din nou sansa de a-si implini visul: Nu COVID-ul mi-a luat sansa, ci ministerul.

EXCLUSIV Alpinistul Alex Gavan lupta pentru salvarea aspretelui, cel mai rar peste din Romania si din lume: A supravietuit 65 de milioane de ani si a fost periclitat in doar cateva decenii

Aspretele, o specie de peste veche de 65 de milioane de ani, care traieste in valea Valsanului, din Muntii Fagarasului, se afla in pragul extinctiei. Pentru salvarea sa se lupta alpinistul si activistul de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )