Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cel mai in varsta cuplu din lume a spus azi da in fata ofiterului Starii Civile

România Liberă România Liberă,
Cel mai in varsta cuplu din lume a spus azi da in fata ofiterului Starii Civile

Ea are 91 de ani, el 103 ani. Azi au spus da in fata ofiterului Starii Civlile si au devenit cei mai in varsta miri din lume, consemneaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Cel mai varstnic miliardar din lume implineste astazi 100 de ani

Fostul bancher David Rockefeller, cel mai varstnic miliardar din lume, potrivit Forbes Magazine, si nepot al celebrului magnat John D. Rockefeller 1839 - 1937), implineste vineri 100 de ani, informeaza agentia.

Faze Tari: Cel mai cunoscut bordel din lume angajeaza inspectori de calitate; Peste 220 de obiecte au fost extrase din stomacul unui barbat din Africa de Sud; Ti-ai aseza fundul pe un asemenea closet? Obiectul mai putin obisnuit

Tanarul care isi fotografia obsesiv iubita de la spate s-a casatorit! Cum au aratat pozele de nunta!Murad Osumann a devenit faimos anul trecut dupa. Luna nasterii dicteaza modul in care vei muri. Calendarul alcatuit de specialistii americani. Luna in care te-ai nascut poate controla intr-o anumita.

Noua generatie! Ei se lupta pentru titlul Cel mai bun hairstylist din Romania!

Concursul Cel mai bun hairstylist din Romania se apropie de final. Zece hairstylisti talentati au fost alesi de juriul de specialitate si s-au calificat in finala, iar unul dintre ei va castiga marele titlu, dar si un premiu consistent, in valoare de 3000 de euro.

Una dintre cele mai inovatoare companii din lume face angajari la Brasov

Compania americana Cerner Corporation a deschis anul acesta primul sau birou din Romania la Brasov, in urma achizitiei, anul trecut, a diviziei de Healthcare IT a nemtilor de la Siemens, in cadrul unei tranzactii cifrate la 1,3 miliarde de dolari.

VIDEO Corina lanseaza CEL MAI TARE CLIP din cariera pentru Fete din balcani, o colaborare cu Mira si Skizzo Skillz Da-i un PLAY aici

Corina vine cu o piesa dedicata fetelor din Balcani, frumoase, mereu tinere si care devin visul oricarui barbat. Skizzo SKillz.

DD Research: Cel mai ridicat IQ din Romania la nivelul elevilor, in Moldova [INFOGRAFIC]

35,4% dintre tinerii elevi romani sunt intreprinzatori in timp ce doar 8,5% au un profil realist, conform unui studiu al DD Research realizat cu sprijinul Samsung si eJobs . Studiul se bazeaza pe testul Holland, unul dintre cele mai eficiente.

Cat costa cel mai scump WC din lume, impodobit cu 72.000 de cristale Swarovsky

Un tron demn de un posterior regal, asa poate fi descrisa cea mai scumpa toaleta din lume. WC-ul este incrustat cu 72. 000 de cristale Swarovski si a fost creat de designerul japonez Ginza Tanaka.

La Gradina Zoologica din New York s-a nascut un cerb de doar 15 centimentri, facand parte din cea mai mica specie din lume (VIDEO)

La Gradina zoologica Wildlife Conservation Society Queens Zoo, din New York, s-a nascut un cerb care cantareste doar 450 de grame si are 15 centimetri, relateaza Bord Panda. Cerbul, care face parte din specia.

Cel mai mare mars din istoria Republicii Moldova a adunat 5000 de oameni

In scuarul din fata Circului din Chisinau, miercuri, 10 iunie, la ora 16:00, s-au adunat mii de oameni imbracati in maiouri cu Renato Usatii si fluturand steaguri cu Partidul Nostru.

Cel mai scump aparat foto compact din lume costa cat o masina

Leica Q este un gadget menit sa trezeasca invidia privitorilor care inteleg ca un aparat foto full-frame nu trebuie sa depaseasca un kilogram. Daca va aflati printre cei cu bugete generoase si o pasiune pentru fotografie, e aproape imposibil sa nu fi auzit de Leica, compania nemteasca devenita populara prin aparate foto high end cu [] Cel mai scump aparat foto compact din lume costa cat o masina Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )