Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai vechi caz privind disparitia unui copil din Romania este inregistrat la Sibiu

Antena3 Antena3,
Cel mai vechi caz privind disparitia unui copil din Romania este inregistrat la Sibiu

Doar 17 copii figureaza pe site-ul Politiei Romane ca fiind disparuti din Romania, dintre care 7 baieti si 10 fete. Cel mai vechi caz este cel al lui Burcsa Csaba, care avea la momentul disparitiei varsta d. continuă pe Antena3

Copiii disparuti ai tarii. Cel mai vechi caz dateaza de acum 15 ani

Pe site-ul Politiei Romane 17 copii - 7 baieti si 10 fete - figureaza ca fiind disparuti. Cel mai vechi caz este cel al lui baietel care la momentul disparitiei avea doar 2 ani, iar de atunci au trecut 15 ani.

Cum si-a propus Firea sa distruga cel mai vechi parc din Capitala: planul de mutilare a Cismigiului

Proiectul care prevede reabilitarea peisagistica a Parcului Cismigiu implica taierea a zeci de arbori seculari, plantati inca dinainte de cel de-Al Doilea Razboi Mondial. in locul acestor arbori, Primaria Capitalei vrea sa construiasca gherete pe care sa le ofere apropiatilor partidului pentru a-si deschide afaceri chiar in mijlocul parcului, sustine Senatorul USR Vlad Alexandrescu.

Sinteza zilei. Cel mai reputat medic legist din Romania arunca bomba in cazul atrocitatilor din Caracal: Alexandra ar putea fi in viata

Inregistrarile dintre Alexandra si operatorii 112. Reactia familiei Alexandrei, in exclusivitate, la Sinteza zilei. Cel mai reputat medic legist din Romania arunca bomba in acest caz atat de.

Oligarhul Vlad Plahotniuc renunta la mandatul de deputat: Cel mai grav este ca Moscova a preluat institutiile strategice ale statului

Oligarhul Vlad Plahotniuc, fost lider al Partidului Democrat din Republica Moldova, a anuntat marti dimineata ca renunta la mandatul de deputat, sustinand ca are nevoie de imunitatea unui stat controlat astazi de Moscova, de cei care de doi ani au facut zeci de actiuni ilegale impotriva sa si a familiei sale. El mai sustine ca actuala putere de la Chisinau ar fi politizat institutiile, dar cel mai grav este ca Moscova a preluat institutiile strategice ale statului.

IN CRESTERE CU 19% Autovit.ro: Tranzactiile cu autoturisme noi - la cel mai bun nivel din ultimii 11 ani

Vanzari record si la masinile electrice * Autovit. ro: Masinile noi vor avea cel mai bun an din ultimul deceniu * Declinul diesel-ului pe piata masinilor noi va continua Tranzactiile cu autoturisme noi din tara noastra au crescut cu 19%, in primul semestru al acestui an, si au ajuns la cel mai bun nivel din ultimii 11 ani, arata o analiza realizata de Autovit. ro. Aceasta mentioneaza ca tranzactiile cu masini second-hand pe plan intern reinmatriculari) au avut parte de cel mai bun semestru de cand exista date. Piata masinilor second-hand din strainatate a scazut cu 7%, dar ramane la valori consistente - 217. 000 de tranzactii in primele 6 luni ale anului, mai precizeaza sursa citata.

Cel mai scurt mandat din istorie la Interne. Moga l-a batut pe Dragnea

Nicolae Moga este ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istorie: 6 zile. Anterior, mandatul cel mai scurt a fost cel al lui Liviu Dragnea, aproape 20 de zile in 2009.

Untold, totul despre editia 2019. Se vor auzi sau nu manele la cel mai asteptat festival din Romania

Cel mai asteptat festival muzical din Romania se pregateste sa-si deschida portile! Untold 2019 se va desfasura, la Cluj Napoca, in perioada 01-04 august, iar in acest interval peste 200 de artisti vor evolua in fata publicului. Peste 200 de artisti, la Untold Untold debuteaza la inceputul lunii august. Peste 200 de artisti vor evolua pe .

Business report: Al doilea oras din Romania care ar putea cumpara autobuze turcesti Otokar; Romania, al treilea producator de gaze naturale din UE, anul trecut. Cine este cel mai mare producator mondial

Cel mai dorit job in 2019: postul pentru care s-au batut cateva mii de persoane. Cel mai vanat job din acest an este cel de. Epoca produselor Made in China s-a incheiat. Razboiul declansat de Donald Trump schimba comertul mondial. Grupul taiwanez Giant Manufacturing Co. , cel mai mare producator mondial de biciclete, a inceput sa isi mute din China spre Taiwan productia.

FIFA: Pep Guardiola, Jurgen Klopp si Mauricio Pochettino, printre nominalizatii la titlul de cel mai bun antrenor al sezonului trecut

Pep Guardiola Manchester City), Jurgen Klopp FC Liverpool) si Mauricio Pochettino Tottenham Hotspur) se numara printre cei zece candidati nominalizati la premiul The Best pentru cel mai bun antrenor din lume in sezonul 20182019, a anuntat FIFA.

Alianta Renault- Nissan-Mitsubishi pierde titlul de cel mai mare producator mondial in functie de vanzari

Alianta Renault - Nissan - Mitsubishi a pierdut titlul de cel mai mare producator mondial in functie de vanzari, in primul semestru din 2019, fiind depasita de rivalele Volkswagen AG si Toyota Motor, transmite Kyodo, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )