Libnet.ro
UNICEF

23:45

Sinteza zilei. Cel mai reputat medic legist din Romania arunca bomba in cazul atrocitatilor din Caracal: Alexandra ar putea fi in viata

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Cel mai reputat medic legist din Romania arunca bomba in cazul atrocitatilor din Caracal: Alexandra ar putea fi in viata

Inregistrarile dintre Alexandra si operatorii 112. Reactia familiei Alexandrei, in exclusivitate, la Sinteza zilei. Cel mai reputat medic legist din Romania arunca bomba in acest caz atat de. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Imagini tulburatoare cu casa criminalului din Caracal filmate cu drona

Mihai Gadea a prezentat, luni, la SInteza zilei, imagini aeriene filmate cu drona ale casei principalului suspect in cazul crimelor din Caracal, Gheorghe Dinca. Sunt uluit de cat de multe lucruri am reusit.

Untold, totul despre editia 2019. Se vor auzi sau nu manele la cel mai asteptat festival din Romania

Cel mai asteptat festival muzical din Romania se pregateste sa-si deschida portile! Untold 2019 se va desfasura, la Cluj Napoca, in perioada 01-04 august, iar in acest interval peste 200 de artisti vor evolua in fata publicului. Peste 200 de artisti, la Untold Untold debuteaza la inceputul lunii august. Peste 200 de artisti vor evolua pe .

ANTON ANTON, MINISTRUL ENERGIEI: Brexitul ne-ar transforma in cel mai mare producator de gaze din UE

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar transforma tara noastra in cel mai mare producator de gaze din UE, a declarat, ieri, ministrul Energiei, Anton Anton.

Coincidenta sinistra intre Ion Rimaru, cel mai cunoscut criminal in serie din Romania, si ucigasul fetelor disparute din Caracal

Coincidenta sinistra intre Ion Rimaru, cel mai cunoscut criminal in serie din Romania, si ucigasul fetelor disparute dinCaracal. Barbatul retinut vineri e suspectat ca a facut tot.

Cel mai mare angajator privat din Braila trimite acasa 2.000 de salariati. ITM: Nu erau obligati sa anunte

Potrivit conducerii companiei Yazaki, este vorba despre salariatii care asigurau operatiunile de productie, care vor fi suspendate pe o perioada de aproximativ trei saptamani, incepand cu 1 august . Masura de trimitere a angajatilor in somaj tehnic este luata din cauza scaderii comenzilor de pe piata auto mondiala.

Crime Caracal. Un medic legist ridica o ipoteza terifianta: Locul crimei a fost special conceput pentru asa ceva! Ce se afla acolo

Asa ceva nu am vazut in activitatea mea de pana acum!, este concluzia unui medic legist, dupa ce a vazut locul din Caracal, in care au fost savarsite cele doua crime. Specialistul descrie locuinta lui Gheorghe Dinca ca fiind un loc special amenajat pentru acest timp de infractionalitate, adica de sechestrare a unei persoane si .

Sinteza zilei. Decizia luata de Mihai Gadea la inceputul emisiunii Sinteza zilei: Va rog sa ma intelegeti!

Mihai Gadea a anuntat la inceputul editiei de marti a emisiunii Sinteza zilei ca a ales sa nu difuzeze inregistrarea audio cu vocea Alexandrei, care au fost facute publice marti dupa-amiaza de unchiul.

Cel mai scurt mandat din istorie la Interne. Moga l-a batut pe Dragnea

Nicolae Moga este ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istorie: 6 zile. Anterior, mandatul cel mai scurt a fost cel al lui Liviu Dragnea, aproape 20 de zile in 2009.

Copiii disparuti ai tarii. Cel mai vechi caz dateaza de acum 15 ani

Pe site-ul Politiei Romane 17 copii - 7 baieti si 10 fete - figureaza ca fiind disparuti. Cel mai vechi caz este cel al lui baietel care la momentul disparitiei avea doar 2 ani, iar de atunci au trecut 15 ani.

Business report: Al doilea oras din Romania care ar putea cumpara autobuze turcesti Otokar; Romania, al treilea producator de gaze naturale din UE, anul trecut. Cine este cel mai mare producator mondial

Cel mai dorit job in 2019: postul pentru care s-au batut cateva mii de persoane. Cel mai vanat job din acest an este cel de. Epoca produselor Made in China s-a incheiat. Razboiul declansat de Donald Trump schimba comertul mondial. Grupul taiwanez Giant Manufacturing Co. , cel mai mare producator mondial de biciclete, a inceput sa isi mute din China spre Taiwan productia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2497 seconds )