Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu se afla in top 5

Playtech Playtech,
Cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu se afla in top 5

Cea mai otraitoare substanta cunoscuta de om este toxina botulinica. Aceasta este de milioane de ori mai puternica decat cianura, considerata de catre oameni una dintre cele mai periculoase otravuri. Care este cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu sunt in top 5 Cea mai otravitoare substanta de pe pamant este toxina . continuă pe Playtech

Cele mai nocive alimente din lume. Nutritionistii nu vor sa auda de ele

Expertii au intocmit o lista de aminete pe care ar trebui sa le evitam din cauza faptului ca sunt nocive pentru organism. Vorbim despre produse procesate, ingrediente si substante chimice pe care nutritionistii nu le consuma niciodata. Care sunt cele mai nocive alimente pentru consum Alimentele, indiferent de natura lor, vegetala, animala sau mixta, sunt .

Care este, de fapt, cel mai inalt munte din lume. NU mai este Everestul, asa cum stiam toti

Cel mai inalt munte nu mai este Everestul, asa cum stim cu totii. Daca e sa se masoare distanta de la centrul Pamantului, prin crusta ridicata din apropierea Ecuatorului, Muntele Chimborazo din Ecuador este de departe cel mai inalt munte. Care este cel mai inalt munte din lume. NU mai este muntele Everest, asa cum .

Cine sunt cei mai sanatosi oameni din lume. Secretul lor a iesit la iveala

Cei mai sanatosi oameni din lume sunt localizati intr-o vale din muntii Himalaya, Hunza, la 2. 438 de metri altitudine, in nordul Pakistanului. Acestia traiesc in cateva sate cu case amarate, dar vesele si colorate. Acum a iesit la iveala secretul longevitatii lor si de ce aici nu s-a inregistrat niciodata un caz de cancer. Care .

Cea mai daunatoare leguma din Romania. ingrasa cel mai mult si noi o consumam zilnic

Probabil cea mai consumata leguma din Romania este si cea mai daunatoare pentru ce o consuma. Cartoful se afla pe locul 1 ca numar de calorii. Cea mai consumata leguma din Romania este si cea mai daunatoare. ingrasa cel mai mult Cartoful nu ar trebui sa fie in meniul celor care sufera cu probleme de .

Raed Arafat: Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgnta, Raed Arafat, declara ca Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa cum s-a afirmat in unele medii recent.

Cea mai rusinoasa plecare din PSD! Ciolacu: Se milogea si se ruga la Dragnea ...

Cea mai rusinoasa plecare din PSD a fost cea a lui Daniel Breaz, a declarat liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu: imi aduc aminte un episod cu dansul in biroul domnului Dragnea, cum se milogea si il ruga frumos sa fie macar o luna ministru.

Alerta de la meteorologi. Cea mai grava seceta din ultimii ani! Situatia nu este buna nicaieri in tara

Seceta atinge proportii dramatice in Dobrogea. Este cea mai grava situatie din ultimii 50 de ani, arata datele facute publice chiar astazi de meteorologi. De la inceputul acestei luni a plouat aici de 32 de ori mai putin decat in mod normal.

FOTO Cea mai mare biserica din Deva a fost iluminata arhitectural. Cat au costat lucrarile

Cea mai mare biserica din municipiul Deva a fost iluminata arhitectural. Lucrarile la catedrala ortodoxa au fost finantate de primarie.

FOTO Cea mai mare herghelie de lipitani din lume este in Tara Fagarasului. Imagini superbe cu armasarii

Herghelia de cai de la Sambata de Jos, din judetul Brasov, cunoscuta drept leaganul de crestere a lipitanului romanesc, va sarbatori in acest an un secol de administrare romaneasca.

Elon Musk, al patrulea cel mai bogat om din lume. Cat a castigat ieri la bursa

Elon Musk a devenit al patrulea miliardar al lumii. Americanul are o avere de 84,8 miliarde de dolari, dupa ce actiunile Tesla au crescut cu 11%. Cifra record i-a adus lui Musk un plus de avere de 7,8 miliarde de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )