Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cel mai vechi institut de istorie din Romania implineste 100 de ani: Istoricii sunt si trebuie sa fie oameni ai cetatii

Adevărul Adevărul,
Cel mai vechi institut de istorie din Romania implineste 100 de ani: Istoricii sunt si trebuie sa fie oameni ai cetatii

Institutul de Istorie George Baritiu din Cluj-Napoca al Academiei Romane va aniversa, in 2 februarie, 100 de ani de existenta. La Centenar, cercetatorii clujeni subliniaza rolul istoricilor in societate, care sunt si trebuie sa fie oameni ai cetatii, a caror expertiza poate fi folositoare pentru intreaga comunitate. continuă pe Adevărul

Romania, printre tarile cu cel mai mic salariu minim din Europa

Diferenta dintre cel mai mic salariu minim din Europa si cel mai mare este de 1. 700 de euro. Romania se afla, alaturi de Bulgaria si Ungaria, printre tarile cu cele mai scazute salarii minime.

TEMERI GENERATE DE CORONAVIRUS Pretul petrolului, in cel mai puternic declin saptamanal din ultimul an

Pretul futures al petrolului brut a inregistrat, in intervalul 20-24 ianuarie, cel mai sever declin saptamanal din ultimul an, ca urmare a temerilor legate de consecintele raspandirii coronavirusului asupra acestui sector, mai precis asupra cererii de combustibil.

Roman (PNL): Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania - 77.000 de lei - apartine unui fost comandant comunist

In ziua votului pentru abrogarea pensiilor speciale,deputatul PNL Florin Roman a dezvaluit care este cea mai mare pensie speciala din Romania si cui apartine. Cea mai nesimtita pensie speciala din.

Florin Roman (PNL): Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania - 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei, apartinand unui fost comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

Cel mai mare automobil-club din Germania nu mai este impotriva adoptarii unei limite de viteza pe autostrazi

Este de multa vreme una din cele mai aprinse dezbateri din Germania si care imparte tara practic in doua. Iar acum limita generala de viteza pe faimoasele Autobahn ale tarii a revenit in centrul atentiei dupa ce ADAC Allgemeine Deutscher Automobil-Club) si-a reformulat pozitia.

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

Deficitul bugetar a fost de 4,6% din PIB, in 2019. Cel mai mare deficit din ultimii 9 ani

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 4,6% din PIB, in 2019, conform executiei preliminare prezentate de Ministerul Finantelor Publice MFP). Practic, este cu 0,2 puncte procentuale peste cel preconizat prin rectificarea bugetara de anul trecut. Este cel mai mare deficit bugetar din ultimii 9 ani.

Florin Roman: Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania e de 77.000 de lei si apartine unui fost comandant comunist

Deputatul PNL Florin Roman a explicat marti, in plenul Camerei Deputatilor, ca cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si ca aceasta apartine unui fost comandat de penitenciar in perioada comunista.

MedLife anunta cel mai mare proiect medical privat din Romania, MedLife Medical Park. Include centre de inovatie si cercetare, imagistica si radioterapie, dar si un Institut Oncologic

MedLife investeste in cel mai mare proiect medical privat din Romania, MedLife Medical Park, care va avea 1. 000 de paturi si opt cladiri in sistem pavilionar. In termen de 3-5 ani, compania isi propune sa construiasca Institutul Oncologic MedLife.

Altex deschide cel mai mare magazin din tara - 4000 de metri patrati

ALTEX Romania, unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT din Romania, continua strategia de extindere la nivel national si anunta deschiderea unui nou magazin in Arad, pe 30 ianuarie. Acesta este cel mai mare centru de servicii al retelei din tara,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )