Libnet.ro
UNICEF

01:05

MedLife anunta cel mai mare proiect medical privat din Romania, MedLife Medical Park. Include centre de inovatie si cercetare, imagistica si radioterapie, dar si un Institut Oncologic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
MedLife anunta cel mai mare proiect medical privat din Romania, MedLife Medical Park. Include centre de inovatie si cercetare, imagistica si radioterapie, dar si un Institut Oncologic

MedLife investeste in cel mai mare proiect medical privat din Romania, MedLife Medical Park, care va avea 1. 000 de paturi si opt cladiri in sistem pavilionar. In termen de 3-5 ani, compania isi propune sa construiasca Institutul Oncologic MedLife. continuă pe Wall-Street Ro

MedLife investeste in cel mai mare proiect medical privat din Romania, MedLife Medical Park, care va include centre de inovatie si cercetare, imagistica si radioterapie

Noul proiect medical va fi construit langa Spitalul MedLife Memorial. Amplasat in mijlocul unei zone verzi, acesta va avea la final 1000 paturi si va ocupa un numar de 8 cladiri in sistem pavilionar. Parcul va cuprinde doua etape distincte de dezvoltare.

2 ani si jumatate de cand proiectul legii vaccinarii e blocat in Parlament. Apelul romanului care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet: E o prioritate de siguranta nationala

Legea vaccinarii, al carei proiect este blocat de 2 ani si jumatate in Parlament, nu poate deveni subiect de controverse politice, atrage atentia Coalitia Romania Sanatoasa, subliniind ca este responsabilitatea tuturor partidelor politice sa adopte aceasta lege, o prioritate de siguranta nationala. Coalitia Romania Sanatoasa este formata din ONG-urile Asociatia Mame pentru Mame condusa de Ana Maita) si Societatea Rationalista Romana condusa de Ovidiu Covaciu, care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet).

Altex deschide cel mai mare magazin din tara - 4000 de metri patrati

ALTEX Romania, unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT din Romania, continua strategia de extindere la nivel national si anunta deschiderea unui nou magazin in Arad, pe 30 ianuarie. Acesta este cel mai mare centru de servicii al retelei din tara,.

Deficitul bugetar a fost de 4,6% din PIB, in 2019. Cel mai mare deficit din ultimii 9 ani

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 4,6% din PIB, in 2019, conform executiei preliminare prezentate de Ministerul Finantelor Publice MFP). Practic, este cu 0,2 puncte procentuale peste cel preconizat prin rectificarea bugetara de anul trecut. Este cel mai mare deficit bugetar din ultimii 9 ani.

Altex Romania deschide cel mai mare magazin din retea la Arad

ALTEX Romania continua strategia de extindere la nivel national si anunta deschiderea unui nou magazin in Arad, pe 30 ianuarie, ajungand, astfel, la un total de 105 magazine in toata tara, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Carbochim, cel mai mare producator de abrazive din Romania, a fost preluat de proprietarul unor mall-uri

Dezvoltatorul imobiliar Iulius, controlat de omul de afaceri Iulian Dascalu, intra pe piata de productie industriala, prin achizitia pachetului majoritar de actiuni ale Carbochim SA din Cluj-Napoca, cel mai mare producatorul de abrazive din Romania.

Cel mai mare automobil-club din Germania nu mai este impotriva adoptarii unei limite de viteza pe autostrazi

Este de multa vreme una din cele mai aprinse dezbateri din Germania si care imparte tara practic in doua. Iar acum limita generala de viteza pe faimoasele Autobahn ale tarii a revenit in centrul atentiei dupa ce ADAC Allgemeine Deutscher Automobil-Club) si-a reformulat pozitia.

SIPRI: China, al doilea cel mai mare producator de armament din lume

Un nou studiu al Institutului de Cercetare pentru Pace de la Stockholm SIPRI) sugereaza ca Republica Populara Chineza este al doilea cel mai mare producator de armament din lume, dupa Statele Unite, dar inainte de Rusia.

Boeing a efectuat zborul inaugural al noii aeronave 777X, cel mai mare avion comercial cu doua motoare din lume VIDEO

Boeing a efectuat sambata zborul inaugural al aeronavei 777X, cel mai mare avion comercial cu doua motoare din lume, intensificand concurenta cu rivalul european Airbus, pe fondul crizei provocate de prabusirile care au dus la consemnarea la sol a aeronavelor 737 MAX, transmite Reuters.

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, anunta cel mai mare proiect de fluidizare a traficului din Capitala: Megabulevardul ce va strabate 3 sectoare (VIDEO)

Bucurestiul va avea un megabulevard care va strabate trei sectoare, a anuntat Daniel Florea. Primarul Sectorului 5 a sustinut ca 7,4 kilometri liniari de cale ferata dezafectata vor fi transformati.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )