Libnet.ro
UNICEF

00:07

Altex deschide cel mai mare magazin din tara - 4000 de metri patrati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Altex deschide cel mai mare magazin din tara - 4000 de metri patrati

ALTEX Romania, unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT din Romania, continua strategia de extindere la nivel national si anunta deschiderea unui nou magazin in Arad, pe 30 ianuarie. Acesta este cel mai mare centru de servicii al retelei din tara,. continuă pe Wall-Street Ro

Altex Romania deschide cel mai mare magazin din retea la Arad

ALTEX Romania continua strategia de extindere la nivel national si anunta deschiderea unui nou magazin in Arad, pe 30 ianuarie, ajungand, astfel, la un total de 105 magazine in toata tara, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Deficitul bugetar a fost de 4,6% din PIB, in 2019. Cel mai mare deficit din ultimii 9 ani

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 4,6% din PIB, in 2019, conform executiei preliminare prezentate de Ministerul Finantelor Publice MFP). Practic, este cu 0,2 puncte procentuale peste cel preconizat prin rectificarea bugetara de anul trecut. Este cel mai mare deficit bugetar din ultimii 9 ani.

MedLife anunta cel mai mare proiect medical privat din Romania, MedLife Medical Park. Include centre de inovatie si cercetare, imagistica si radioterapie, dar si un Institut Oncologic

MedLife investeste in cel mai mare proiect medical privat din Romania, MedLife Medical Park, care va avea 1. 000 de paturi si opt cladiri in sistem pavilionar. In termen de 3-5 ani, compania isi propune sa construiasca Institutul Oncologic MedLife.

2 ani si jumatate de cand proiectul legii vaccinarii e blocat in Parlament. Apelul romanului care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet: E o prioritate de siguranta nationala

Legea vaccinarii, al carei proiect este blocat de 2 ani si jumatate in Parlament, nu poate deveni subiect de controverse politice, atrage atentia Coalitia Romania Sanatoasa, subliniind ca este responsabilitatea tuturor partidelor politice sa adopte aceasta lege, o prioritate de siguranta nationala. Coalitia Romania Sanatoasa este formata din ONG-urile Asociatia Mame pentru Mame condusa de Ana Maita) si Societatea Rationalista Romana condusa de Ovidiu Covaciu, care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet).

Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1. Ce rol va interpreta in sezonul 2

Sacrificul este cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion, care se pregateste sa revina pe micile ecrane cu un sezon nou, plin de situatii inedite si rasturnari, dar si cu personaje noi. Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1 Marian Olteanu este unul dintre ele, intrepretandu-l pe Sorin, .

Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris. Unde a lucrat barbatul si ce au patit copiii lui

Nu de mult, vorbeam de pensiile speciale si de numarul mare de beneficiari ai acestora. Recordul unei astfel de pensii o detine un fost procuror general, acesta incasand brut suma de 73. 890 de lei. Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris Personajul despre care vorbim este nimeni altul, decat fostul procuror .

Preturile petrolului au scazut cu 2%, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni

Preturile petrolului au scazut luni cu 2%, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, pe fondul cresterii numarului de decese provocate de coronavirusul din China, care a dus la reducerea calatoriilor si a alimentat asteptarile privind incetinirea cererii de titei, transmite Reuters.

Cel mai colorat copac din lume te lasa cu gura cascata: unde il gasesti

Daca aveai nevoie de un argument suplimentar pentru a aprecia cat de fascinanta este natura, ar trebui sa te uiti la scoarta celui mai colorat copac din lume. Acesta arata incredibil si nu a avut nevoie de niciun ajutor pentru a ajunge in acest stadiu. Creatia din imaginile face parte, in mod surprinzator, din specia .

Cel mai mare automobil-club din Germania nu mai este impotriva adoptarii unei limite de viteza pe autostrazi

Este de multa vreme una din cele mai aprinse dezbateri din Germania si care imparte tara practic in doua. Iar acum limita generala de viteza pe faimoasele Autobahn ale tarii a revenit in centrul atentiei dupa ce ADAC Allgemeine Deutscher Automobil-Club) si-a reformulat pozitia.

Cel mai scump oras din Romania nu e Bucuresti: unde au crescut preturile cu 70% in cinci ani

Daca petreci timp in Bucuresti, s-ar putea sa fii de parere ca preturile sunt unele dintre cele mai mari din tara si ai avea dreptate. Asta nu inseamna insa ca nu exista insa un.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )