Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cel mai vizionat serial al tuturor timpurilor din Turcia, la Kanal D

Adevărul Adevărul,
Cel mai vizionat serial al tuturor timpurilor din Turcia, la Kanal D

Tradarea, cel mai vizionat serial al tuturor timpurilor din Turcia, va fi difuzat de postul de televiziune Kanal D incepand din 4 august, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00. continuă pe Adevărul

Dupa Suleyman, un nou serial turcesc se pregateste sa ia cu asalt Romania! Iata ce pregateste Kanal D!

Cel mai vizionat serial al tuturor timpurilor din Turcia, Tradarea, va fi difuzat la Kanal D incepand din 4 august, in fiecare luni si marti, de la ora 20. 00! Kanal D continua astfel sa le ofere telespectatorilor cele mai de succes seriale, dupa ce i-a cucerit cu productii care au batut recorduri de audienta, precum Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii si 1001 de nopti.

Tails, cel mai sigur sistem de operare, are probleme grave de securitate

Tails a ajuns sa fie cunoscut drept cel mai sigur sistem de operare din lume. Edward Snowden l-a recomandat, iar in mai 11. 000 de persoane l-au ales. Dar Tails nu e perfect, iar acum o companie de securitateavertizeaza asupra problemelor sale. Exodus Intelligence, companie care activeaza in domeniul securitatii software, sustine ca in ciuda popularitatii Tails si a promisiunilor creatorilor nici acest sistem de operare nu este perfect. Compania sustine ca a descoperit vulnerabilitati care le-ar permite hackerilor sa te [].

webPR: Cinci nopti de filme de autor, la malul Marii Negre, in cel mai frumos cinematograf de vara din Constanta

Caravana Metropolis - Cinema in aer liber ajunge intre 29 iulie si 3 august in Constanta, unde va instala cel mai frumos si performant cinematograf de vara de pe litoral. O selectie impresionanta de filme, multi-premiate si aclamate de critici la festivaluri mari de film din lume in 2014, precum Cannes sau Berlinale, vor putea fi vizionate de catre constanteni in aer liber, in curtea din spatele complexului City Park Mall.

Studiul care il 'scoate' pe Iohannis cel mai bun pentru prezidentiale

Cercetarea sociologica comandata de PNL pentru a decide candidatul la prezidentiale intre Crin Antonescu si Klaus Iohannis concluzioneaza ca actualul presedinte al partidului are potentialul cel mai bun in perspectiva alegerilor din toamna, au declarat.

Cel mai mare pod de PET-uri din lume, construit la Timisoara, e aproape gata. Cum se face omologarea la Cartea Recordurilor

Constructia celui mai mare pod de sticle din plastic este aproape finalizata. Cele mai mari probleme au fost colectarea sticlelor si lipsa voluntarilor. Recordul va fi omologat prin corespondenta, costurile pentru venirea comisiei speciale la Timisoara fiind prea mari.

Productia Frigoglass din Turcia se relocheaza in tara noastra

Fabrica producatorului de echipamente frigorifice Frigoglass din tara noastra va prelua productia din Turcia pana la sfarsitul lui 2014 pentru a reduce costurile si a intari competitivitatea pe termen lung a grupului elen, potrivit unui comunicat al companiei remis redactiei.

Elefantul, cel mai performant nas dintre toate animalele

Genomul elefantului african contine peste 20. 000 de gene asociate cu receptorii olfactivi, cel mai mare numar din regnul animal. Asta inseamna ca elefantul dispune de un miros de cinci ori mai dezvoltat decat cel al omului, de doua ori mai performant decat cel al cainelui, iar pahidermele il intrec in acest domeniu pe precedentul detinator al recordului din regnul animal, sobolanul.

Cel mai subtire telefon din lume se fabrica in China. Allview l-ar putea aduce in Romania

Producatorul chinez Gionee pregateste un smartphone si mai subtire decat cel aparut anul acesta, Elife 5. Cel mai subtire smartphone din lume, care ar putea aparea si in oferta Allview, va avea 5 milimetri grosime.

Cel mai bun incarcator pentru iPhone ajunge pe Kickstarter si e finantat in timp record [VIDEO]

Laptopurile Apple au poate cel mai util conector pentru incarcare. Si cel de iPhone este bine construit, simetric, dar nu este chiar MagSafe. Un proiect pe Kickstarter cauta sa schimbe asta si are toate sansele sa creeze cel mai bun incarcator pentru iPhone. Iata de ce. Daca n-ai folosit niciodata un laptop Apple, trebuie sa stii ce este MagSafe. in loc ca in laptop sa intre un conector, pentru a-l incarca, MagSafe se prinde prin magneti de portul de incarcare [].

Chinezii pregatesc noul cel mai subtire telefon. L-am putea vedea in Romania prin Allview

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de la care Allview cumpara dispozitivear putea lansa cel mai subtire telefon din lume. Ultimul cel mai subtire model a venit si in Romaniasub numele X2 Soul. Daca ai auzit de Allview X2 Soul, trebuie sa stii ca este construit pe tiparul modelului Gionee Elife S5. Acesta a fost cel mai subtire telefon din lume, cu o grosime de 5,5 milimetri. Acum, noul model, cu numele de cod GN9005, are o grosime de doar [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )