Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cel putin 11 morti si 27 de disparuti in urma unor ploi torentiale, in China

Antena3 Antena3,
Cel putin 11 morti si 27 de disparuti in urma unor ploi torentiale, in China

Cel putin 11 persoane au murit, iar alte 27 sunt date disparute in urma unor ploi torentiale care s-au abatut asupra orasului Chongqing, in sud-vestul Chinei, relateaza AFP. Aproape 4. 000 de persoane au fost. continuă pe Antena3

Pakistan: Cel putin 230 de raniti in urma unor ciocniri la Islamabad

Cel putin 230 de persoane au fost ranite sambata, la Islamabad, capitala Pakistanului, in cursul unor ciocniri intre politie si manifestanti antiguvernamentali. Am primit 164 de raniti, dintre care doi in.

PAKISTAN: Cel putin trei morti si 500 de raniti in urma protestelor antiguvernamentali. Manifestantii au oprit emisia televiziunii publice

Opozantiii regimului de la Islamabad protesteaza de la 15 august in capitala pakistaneza pentru a cere demisia premierului, pe care il acuza de fraude la alegerile legislative din mai 2013.

PAKISTAN: Cel putin trei morti si 500 de raniti in urma protestelor antiguvernamentale. Manifestantii au oprit emisia televiziunii publice

Opozantiii regimului de la Islamabad protesteaza de la 15 august in capitala pakistaneza pentru a cere demisia premierului, pe care il acuza de fraude la alegerile legislative din mai 2013.

Cel putin sapte morti dupa prabusirea blocului de langa Paris

Un al saptelea trup a fost gasit dupa prabusirea unei cladiri, duminica, la Rosny-sous-Bois, in apropiere de Paris, in urma unei aparente explozii de gaz. Este vorba despre o femeie octogenara care locuia la.

Paris: Cel putin sapte morti si 11 raniti dupa prabusirea unui bloc de patru etaje

Echipele de salvare cauta si ultimul disparut, un barbat in varsta de aproximativ 50 de ani care locuia la parterul cladirii.

Cel putin 230 de raniti in urma unor ciocniri la Islamabad

Cel putin 230 de persoane au fost ranite sambata, la Islamabad, capitala Pakistanului, in cursul unor ciocniri intre politie si manifestanti antiguvernamentali, au anuntat duminica surse medicale, relateaza AFP.

Cel putin 1.420 de morti in violentele care au avut loc in august in Irak

Cel putin 1. 420 de persoane au fost ucise in august in violentele din Irak, unde armata incearca sa recucereasca regiunile ocupate de islamisti, a anuntat ONU luni, la Bagdad, relateaza AFP. Cel putin 1.

IRAK: Cel putin 1.400 au murit in violentele care au avut loc in august

Bilantul a fost agravat de continuarea atacurilor sangeroase. Cel putin 70 de persoane au fost ucise la 22 august, cand militiile siite au atacat o moschee sunnita la nord-est de Bagdad.

Cel putin 1.420 de persoane au murit in violentele care au avut loc in august in Irak

Cel putin 1. 420 de persoane au fost ucise in august in violentele din Irak, unde armata incearca sa recucereasca regiunile ocupate de islamisti, a anuntat ONU luni, potrivit absnews. go. com. Numarul.

Sapte state NATO vor crea o forta multilaterala cu cel putin 10.000 de membri

Marea Britanie si alte sase state vor crea o forta comuna formata din cel putin 10. 000 de membri, ce va include unitati aeriene si navale, precum si trupe la sol, pentru a consolida capacitatea NATO in fata agresiunii Rusiei din Ucraina, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )