Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cel putin 12 persoane au murit in Mexic in timpul unei excursii cu autobuzul

Hotnews Hotnews,
 Cel putin 12 persoane au murit in Mexic in timpul unei excursii cu autobuzul

12 persoane au murit, iar 18 au fost ranite, marti, in statul mexican Quintana Roo, dupa ce soferul unui autocar care transporta 31 de pasageri catre o zona arheologica a pierdut controlul autobuzului, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Un nou atentat. Cel putin cinci persoane au fost ucise, iar alte 16 ranite, in urma unui atac terorist asupra unei biserici

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 15 ranite intr-un atac sinucigas comis duminica impotriva unei biserici din sud-vestul Pakistanului, cu cateva zile inainte de Craciun, au anuntat.

Autocar romanesc, implicat intr-un accident in Germania. Cel putin opt persoane sunt ranite

Cel putin opt persoane au fost usor ranite dupa ce un autocar inmatriculat in Romania a intrat in coliziune cu un alt vehicul pe o autostrada din Germania.

Accident grav de circulatie. Cel putin 11 turisti au murit si 20 sunt raniti, dupa ce un autocar s-a rasturnat in Mexic - VIDEO

Cel putin 11 persoane au murit, iar alte 20 au fost ranite dupa ce un autocar care transporta turisti de pe o nava de croaziera s-a rasturnat in sud-estul Mexicului. Autocarul transporta 31 de turisti.

Accident in Germania intre un autocar inmatriculat in Romania si un alt autovehicul. Sunt cel putin noua raniti

Cel putin noua persoane au fost ranite, una fiind in stare grava, dupa ce un autocar inmatriculat in Romania a intrat in coliziune cu alt vehicul pe o autostrada, in sud-estul Ge.

UPDATE VIDEO SUA: Un tren rapid a deraiat si a cazut de pe un pod pe o autostrada in timpul cursei inaugurale: 3 persoane au murit, peste 70 sunt ranite

Saptezeci si sapte de persoane au fost transportate la spitale in urma accidentului din statul american Washington, unde un tren de mare viteza a deraiat, potrivit Politiei, care a anuntat, de asemenea, ca mai multi oameni au murit, fara a preciza insa numarul acestora, relateaza CNN. UPDATE 08:13 Cel putin trei persoane au murit si peste 70 au fost ranite dupa ce trenul a deraiat in timpul cursei sale inaugurale, cazand de pe un pod pe o autostrada importanta.

Cel putin 5 morti si 21 de raniti intr-un atac sinucigas comis intr-o biserica din Pakistan

Cel putin 5 oameni au murit si alti 21 au fost raniti intr-un atac sinucigas comis intr-o biserica din suv-vestul Pakistanului, anunta AFP. Atacul a fost pregatit de doi kamikaze si comis intr-o biserica metodista din Quetta, capitala provinciei Balucistan, in timpul slujbei de duminica.

Grav accident de circulatie in Dolj. Doua persoane au murit

Accident cumplit in aceasta dimineata in localitatea doljeana Radovan. Doua persoane au murit, iar alte doua au suferit leziuni grave.

Cinci persoane au murit si alte 21 au fost ranite intr-un atac sinucigas la o biserica din Pakistan

Cinci persoane au murit si alte 21 au fost ranite intr-un atac sinucigas produs duminica la o biserica din sud-vestul Pakistanului, informeaza presa internationala.

Doua persoane au murit si altele patru au avut novoie de ingrijiri medicale in urma unui accident rutier produs in Hancesti

In dimineata de luni, 18 decembrie, salvatorii au fost alertati pentru a interveni la descarcerarea mai multor persoane prinse intre fiarele unui microbuz, implicat intr-un accident de circulatie in apropiere de localitatea Sarata Galbena, raionul Hancesti.

Politisti agresati in timpul unei actiuni rutiere. L-a apucat de gulerul de la geaca si l-a lovit in zona coastelor

Doi politisti de la Biroul Rutier au fost agresati, saptamana trecuta, in timpul unei actiuni pe linia disciplinarii participantilor la trafic. Agresorii sunt in arest.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )