Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Un nou atentat. Cel putin cinci persoane au fost ucise, iar alte 16 ranite, in urma unui atac terorist asupra unei biserici

Antena3 Antena3,
Un nou atentat. Cel putin cinci persoane au fost ucise, iar alte 16 ranite, in urma unui atac terorist asupra unei biserici

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 15 ranite intr-un atac sinucigas comis duminica impotriva unei biserici din sud-vestul Pakistanului, cu cateva zile inainte de Craciun, au anuntat. continuă pe Antena3

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, in Indonezia

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremut cu magnitudinea 6,5, care a avut loc noaptea trecuta, in Indonezia.

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, in Indonezia

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, care a avut loc noaptea trecuta, in Indonezia, scrie News. ro.

UPDATE Cel putin trei persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, in Indonezia

Cel putin trei persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, care a avut loc noaptea trecuta, in Indonezia, scrie News. ro.

ALERTA iN FRANTA! Cel putin patru copii au murit dupa ce un tren a lovit un autobuz scolar

Un tren s-a ciocnit cu un autobuz scolar in Milles, Franta, joi dupa-amiaza, cel putin patru persoane fiind ucise si sapte raniti grav in randul pasagerilor din autobuzul scolar. Exista,.

O cantareata celebra a filmat un nou videoclip. Dupa putin timp a fost ridicata si bagata la inchisoare. Ce se vede in imagini

O cantareata egipteana, Shaiaa Ahmed, a fost pedepsita cu inchisoarea din cauza unui videoclip considerat mult prea provocator. Videoclipul piesei Andy Zoroof/I Have Issues a.

Cinci persoane au murit si alte 21 au fost ranite intr-un atac sinucigas la o biserica din Pakistan

Cinci persoane au murit si alte 21 au fost ranite intr-un atac sinucigas produs duminica la o biserica din sud-vestul Pakistanului, informeaza presa internationala.

Cel putin 5 morti si 21 de raniti intr-un atac sinucigas comis intr-o biserica din Pakistan

Cel putin 5 oameni au murit si alti 21 au fost raniti intr-un atac sinucigas comis intr-o biserica din suv-vestul Pakistanului, anunta AFP. Atacul a fost pregatit de doi kamikaze si comis intr-o biserica metodista din Quetta, capitala provinciei Balucistan, in timpul slujbei de duminica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )